Bilgi veya Belgelerinizdeki Hatadan Dolayı Başvurunuz Reddedildimiştir

Greamncy1

Öğrenci
hocam puanın olduğundan düşük yazılması doğru olmaz da ufak bir zaman verilebilirdi düzeltme için... Yök ösym htalarından dolayı hiç mi soru iptal etmedi, sınav iptal etmedi.. bu bizim için ağır bir ceza oldu.. bir buçuk yıldır bekliyoruz neredeyse....

- - - Güncellendi - - -

03124131870 ya da 03124131632 yi arayın hocam
Öncelikle hemen numaraları yazarak yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Malesef not dönüşümü hatası varmış bende de göz göre göre bütün yurtdışı yüksek lisans hayalleri bitti :S

DİDAR1

Öğrenci
bu numarayı aradım. düzgün konuşan bi adam açtı. malesef bir şey yapılamaz dedi ben de tamam teşekkürler deyip kapattım.

benimle de kibarca o bey konuşmuştu.. hayırlısı böyleymiş deyip susacağız sanırım..

şu an zaten kadrolu araştırma görevlisiyim ama yine de üzüldüm... yurt dışı iyi bir tecrübe olacaktı.. istifa etmeyi göze almıştım :(

- - - Güncellendi - - -

Öncelikle hemen numaraları yazarak yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Malesef not dönüşümü hatası varmış bende de göz göre göre bütün yurtdışı yüksek lisans hayalleri bitti :S

Rica ederim hocam, aynı durumdayız aynı şoku yaşadık.. keşke birbirimize iyi haberler verebilseydik...

emil_davidov

Öğrenci
az önce milli eğitim bakanlığından aradılar reddedilenleri 4 kez taramışlar sadece benimki kabule dönmüş başka kimse yokmuş bu gece 5. kez tarama yapıcaklarmış.

emil_davidov

Öğrenci
dönüşüm kaynaklı değildi .benim başvurduğum alana iktisattan alınmıyor diye işaretlenmiş arayıp alındığını söyledim (klavuzda hatırlarsanız son günlerde değişiklik olmuştu) az önce düzeltildi tamamen arayıp teyit aldılar internette görebiliyormuyum diye.

DİDAR1

Öğrenci
dönüşüm kaynaklı değildi .benim başvurduğum alana iktisattan alınmıyor diye işaretlenmiş arayıp alındığını söyledim (klavuzda hatırlarsanız son günlerde değişiklik olmuştu) az önce düzeltildi tamamen arayıp teyit aldılar internette görebiliyormuyum diye.

anladım hocam hayırlı olsun sizin için.. kendi hatalarını düzeltmişler ... başarılar ...