Mezopotamya
Öğrenci
yazmıyor hocam, diploma alındığında teslim edilecek diyor. Ama şöyle bir durum var belge asıl değil aslı gibidir imiş. Kabul edilmez mi?
Noter onaylı aslı gibidir mührü varsa kabul olması gerekir aslında.
yazmıyor hocam, diploma alındığında teslim edilecek diyor. Ama şöyle bir durum var belge asıl değil aslı gibidir imiş. Kabul edilmez mi?
Noter onaylı aslı gibidir mührü varsa kabul olması gerekir aslında.
ahhh hatayı buldum. 2,78/4 => 71.53 dönüşüm böyle yapılmalıymış http://www.yok.gov.tr/documents/10279/31737/4_luk_sistem_100/f3d72044-c756-4302-ab26-91af35f45f43
ben daha düşük 69,5 yazmışım. bunu düzeltebilir miyim?
h) Lisans öğrenimi ile ilgili genel akademik not ortalaması “4 üzerinden 2.50”, “10 üzerinden
6,5", “100 üzerinden 65,00" veya daha yukarı olmak (Not dönüşümlerinde YÖK'ün not dönüşüm
tablosu esas alınacak olup, mezun olunan yükseköğretim kurumlarınca yapılan dönüşüm kabul
edilmeyecektir.).
Hocam ben yökün tablosunu esas aldım ama yok yani aynı sorun bende de var.
siz başka bir hata yapmış olmayın?
Arkadaşlar yemin ediyorum içim içimi yiyor. Not dönüşümü gibi saçma sapan şeyden elendik :S 147'yi arayıp durumu bildirdim 3 iş günü içerisinde dönülecekmiş ama hiç ümidim yok :S :S
orta asya çalışmalarına başvurup kazanmıştım belgeler eksik hatalı yazısı çıkmıştı bende bugün aradım iktisattan o bölüme kabul edilmediği için bu yazı çıkmış bende iktisatında olduğunu söyledim işlem düzeltildi saat 3 gibi mülakat tarihim belli olacakmış aynı durumda olanlar hemen arasınlar mebi
şu klavuzda sonradan düzeltilen japon,çin,ermeni,balkan,iran,hindistan çalışmalarında benzeri durumda arkadaşlar olabilir.
orta asya çalışmalarına başvurup kazanmıştım belgeler eksik hatalı yazısı çıkmıştı bende bugün aradım iktisattan o bölüme kabul edilmediği için bu yazı çıkmış bende iktisatında olduğunu söyledim işlem düzeltildi saat 3 gibi mülakat tarihim belli olacakmış aynı durumda olanlar hemen arasınlar mebi
şu klavuzda sonradan düzeltilen japon,çin,ermeni,balkan,iran,hindistan çalışmalarında benzeri durumda arkadaşlar olabilir.
MEB'in hangi nosunu aradınız acaba? 0312 413 18 70 ve 16 26 olan noları sabahtan beri cvp yok :S
ACİLLL DURUM
hocam meb orta öğretimi aradım , 147 değil de normal mesai numaralarını arayın.. oradan gerekli bilgiyi veriyorlar.. benim de sıkıntı dönüşüm tablosundan kaynaklandı.. temmuz ayını bekleyin dediler kibarca.. yapılabilecek birşey yokmuş...
bence düşük puan yazanlarda çok kolay yapılabilir adamın notu 80 iken 75 yazmış 75 ten hesaplasınlar zor birşey değil.
inş. o durumdaki arkadaşlara da düzeltme yapılabilir.
hangi numarayla görüştünüz?
Telefon: Öğrenci işleri: 03124131501 Bütçe:03124131863, Yurt Dışı Yükseköğretim: 03124131647 numaralarına da cvp yok :S