Bilgi veya Belgelerinizdeki Hatadan Dolayı Başvurunuz Reddedildimiştir

cumali5241

Öğrenci
Hocam ben yökün tablosunu esas aldım ama yok yani aynı sorun bende de var.
ahhh hatayı buldum. 2,78/4 => 71.53 dönüşüm böyle yapılmalıymış :( http://www.yok.gov.tr/documents/10279/31737/4_luk_sistem_100/f3d72044-c756-4302-ab26-91af35f45f43

ben daha düşük 69,5 yazmışım. bunu düzeltebilir miyim?

h) Lisans öğrenimi ile ilgili genel akademik not ortalaması “4 üzerinden 2.50”, “10 üzerinden
6,5", “100 üzerinden 65,00" veya daha yukarı olmak (Not dönüşümlerinde YÖK'ün not dönüşüm
tablosu esas alınacak olup, mezun olunan yükseköğretim kurumlarınca yapılan dönüşüm kabul
edilmeyecektir.).

formalı

Öğrenci
Arkadaşlar, yanlış bilgi ve beyandan (kişilerin yanlış rakamlara tıklamaları veya bilgisayardaki internet bağlantısından kaynaklanan dosya aktarımı sorunları v.b.) kaynaklanan sorunlar, adayın lehine de olsa aleyhine de zannediyorum ki başvuru reddedilecektir.

Tabi belgeleri doğru yüklediğinize eminseniz, sizin bir sorununuz yok. Direk itiraz ediniz.
Eğer belgeleri doğru yüklemediyseniz/eksik yüklediyseniz/ortalamayı YÖK'ün tablosuna göre (Tablo) yapmaydıysanız şansınız çok az. Ama yine de denemek de fayda var. Gerekli itirazları yapın ve düzelt gibi bir durumun olup olmayacağını araştırın. Ayrıca memurlarla tartışmaya girmeyin(daha efendi konuşun, tatlı dille daha kolay çözülür), aksi takdirde olacağı varsa da yapmazlar :D

ORTAÖĞRETIM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'ne ulaşabileceğiniz bilgiler:
Öğrenci işleri: 0312 413 15 01
Bütçe: 0312 413 18 63
Yurt Dışı Yükseköğretim: 0312 413 16 47
Belgegeçer(Fax) : 0312 418 07 39
Genel Müdür E-Posta : [email protected]

Greamncy1

Öğrenci
Arkadaşlar yemin ediyorum içim içimi yiyor. Not dönüşümü gibi saçma sapan şeyden elendik :S 147'yi arayıp durumu bildirdim 3 iş günü içerisinde dönülecekmiş ama hiç ümidim yok :S :S

DİDAR1

Öğrenci
Arkadaşlar yemin ediyorum içim içimi yiyor. Not dönüşümü gibi saçma sapan şeyden elendik :S 147'yi arayıp durumu bildirdim 3 iş günü içerisinde dönülecekmiş ama hiç ümidim yok :S :S

hocam meb orta öğretimi aradım , 147 değil de normal mesai numaralarını arayın.. oradan gerekli bilgiyi veriyorlar.. benim de sıkıntı dönüşüm tablosundan kaynaklandı.. temmuz ayını bekleyin dediler kibarca.. yapılabilecek birşey yokmuş...

emil_davidov

Öğrenci
orta asya çalışmalarına başvurup kazanmıştım belgeler eksik hatalı yazısı çıkmıştı bende bugün aradım iktisattan o bölüme kabul edilmediği için bu yazı çıkmış bende iktisatında olduğunu söyledim işlem düzeltildi saat 3 gibi mülakat tarihim belli olacakmış aynı durumda olanlar hemen arasınlar mebi

şu klavuzda sonradan düzeltilen japon,çin,ermeni,balkan,iran,hindistan çalışmalarında benzeri durumda arkadaşlar olabilir.

DİDAR1

Öğrenci
orta asya çalışmalarına başvurup kazanmıştım belgeler eksik hatalı yazısı çıkmıştı bende bugün aradım iktisattan o bölüme kabul edilmediği için bu yazı çıkmış bende iktisatında olduğunu söyledim işlem düzeltildi saat 3 gibi mülakat tarihim belli olacakmış aynı durumda olanlar hemen arasınlar mebi

şu klavuzda sonradan düzeltilen japon,çin,ermeni,balkan,iran,hindistan çalışmalarında benzeri durumda arkadaşlar olabilir.

aynı düzeltme denklik için de yapılabilir mi hocam acaba?? ne mutlu size...

emil_davidov

Öğrenci
bence düşük puan yazanlarda çok kolay yapılabilir adamın notu 80 iken 75 yazmış 75 ten hesaplasınlar zor birşey değil.
inş. o durumdaki arkadaşlara da düzeltme yapılabilir.

emil_davidov

Öğrenci
eksik hatalı belge diyen arkadaşlar baksın (not dönüşümünden dolayı olanlar hariç)

- - - Güncellendi - - -

benim durumumda olanlar varsa sistem 3 te yanilecekmiş belki onlarda aramadan değişiklik görürler. arayacak olanlar için ulaştığım numara 0312 413 16 25

Greamncy1

Öğrenci

MEB'in hangi nosunu aradınız acaba? 0312 413 18 70 ve 16 26 olan noları sabahtan beri cvp yok :S

ACİLLL DURUM

DİDAR1

Öğrenci
bence düşük puan yazanlarda çok kolay yapılabilir adamın notu 80 iken 75 yazmış 75 ten hesaplasınlar zor birşey değil.
inş. o durumdaki arkadaşlara da düzeltme yapılabilir.

hocam puanın olduğundan düşük yazılması doğru olmaz da ufak bir zaman verilebilirdi düzeltme için... Yök ösym htalarından dolayı hiç mi soru iptal etmedi, sınav iptal etmedi.. bu bizim için ağır bir ceza oldu.. bir buçuk yıldır bekliyoruz neredeyse....

- - - Güncellendi - - -

hangi numarayla görüştünüz?

03124131870 ya da 03124131632 yi arayın hocam