A
Akademik Forum
Guest
Teşekkür ederiz hocam.
gecen sene kaç ile kapatmıs Boğaziçi?
Ucret ne kadar hocam?Teşekkür ederim ben de böyle düşünmüştüm zaten çok iyi oldu yorumunuz , bakalım artık umarım olur
- - - Güncellendi - - -
Hocam ben Beşiktaş'ta özel bir yurt ile anlaştım sabah kahvaltı ve akşam yemek dahil. Bana uygun geldi Boğaziçi'ne ulaşımı da tek otobüs 10 durak falan , yakın yani İstanbul a göre
hocam taban puanları bilmiyoruz fakat geçen yıllarda arkadaşlar forumda yazmışlar gözüme takilan 87 85 83 gibi puanlar var
900⺠kahvaltı ve akşam yemeği dahil . ( tanıdık olduğu için bu kadar indi normalde 3 kişilik oda 1250⺠)Ucret ne kadar hocam?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
900₺ kahvaltı ve akşam yemeği dahil . ( tanıdık olduğu için bu kadar indi normalde 3 kişilik oda 1250₺ )Ucret ne kadar hocam?
900₺ kahvaltı ve akşam yemeği dahil . ( tanıdık olduğu için bu kadar indi normalde 3 kişilik oda 1250₺ )Ucret ne kadar hocam?
Hocam ismi nedir ve tam olarak nerede acaba?900â⺠kahvaltı ve akşam yemeği dahil . ( tanıdık olduğu için bu kadar indi normalde 3 kişilik oda 1250â⺠)
- - - Güncellendi - - -
900⺠kahvaltı ve akşam yemeği dahil . ( tanıdık olduğu için bu kadar indi normalde 3 kişilik oda 1250⺠)
- - - Güncellendi - - -
900⺠kahvaltı ve akşam yemeği dahil . ( tanıdık olduğu için bu kadar indi normalde 3 kişilik oda 1250⺠)
Aynen bana da geldi ama teblig olmazsa o vakite kadar ne olacak?Arkadaşlar Boğaziçi Üniversitesi tarafından mail geldi sizlere de ulaşmiştir.