Arkadaşlar yönetmelikte dil kursu için imzalanacak senetle ilgili olan madde hangisi acaba, ben mi bulamadım?
1. dil kursundan sonra 50 ile 65 arası dil puanı olan bir kişinin kadrosunun bulunduğu yerde geçirdiği süre mecburi hizmetten düşer mi?
2. senetlerin dil puanıyla-başarısızlıkla ilgisi yoksa neden yapılıyor?
tşk.
Noter hiç bir şeyi sorgulamaz, memur olup olmadığına bile bakamaz siz ne derseniz oraya onu yazar Emekli de olur ssk lı çalışan da.mrb hocam öyp ye dair herşeyi sizden öğreniyor sizin sayfanızda yayınladığınız bilgilendirmelere göre hareket ediyoruz..öncelikle teşekkür etmek istiyorum...
hersey o kadar karışık ki herkesin kafası allak bullak. .dil senetleri için bana kefil olacak arkadaş aday memur. onu kefil olarak götürsem noter aday olduğunu sorgulatıp bakar mı diğeri aktif memur çalısıyor.
ya da aday diye işlem yapmadı diyelim baska noter de mi yapmaz? yani bilmiyorum...
biri Bağkur emeklisi diğeri memur olsa? acil cevabınıza ihtiyacım var emekli olan babam ve eğer olursa onu memleketten buraya çağıracağım
belki bu sorular kaç bin defa size sorulmustur affınıza sığınarak
simdiden tesekkürler
Evet tabiki bekleyeceksiniz hocam Görevlendirme yazınızı okulunuz dil merkezine gönderir, siz kazandıktan sonra kazandığınıza ve görevlendirilmek istediğinize dair dilekçenizi vereceksiniz yönetim kurulu toplanacak sonra size git diyecek yoksa kafanıza göre nasıl gidersiniz hocamnazmi hocam sanırım yanlış başlıkta sordum sorumu şimdi tekrar sormak istiyorum.pazartesi diyelim ki açıklandı dil yerleştirmeleri, biz kefillere senetleri imzalattıktan sonra hemen gidebiliyor muyuz?yoksa dekan ya da rektör onayını bekleyecek miyiz?ayrıca dil okuluna giderken bir yazı ya da belge lazım mı?bazıları görevlendirme yazısı demiş o yüzden.
Evet tabiki bekleyeceksiniz hocam Görevlendirme yazınızı okulunuz dil merkezine gönderir, siz kazandıktan sonra kazandığınıza ve görevlendirilmek istediğinize dair dilekçenizi vereceksiniz yönetim kurulu toplanacak sonra size git diyecek yoksa kafanıza göre nasıl gidersiniz hocam
Hocam noter bize illa orada olacak demişti bu uygulamanın başında, şimdi değişti mi bilmiyorum.Merhaba. Senet işlemleriyle ilgili bir şey danışacaktım. Bana dayım ve babam kefil olacak. Senet işini Zonguldak'ta halledeceğiz. Yengem İstanbul'da, gelebilme olasılığı yok. İstanbul'da bir noterden dayımın kefil olması için onayının olduğuna dair bir belge imzalasa geçerli olur mu? İlle senet yapılırken orada mı bulunması gerekiyor?
Görevlendirme yazımı okulum yollayacak diyiniz normal prosedür de o'dur. Siz sadece atandığınıza dair yazıyı götürün sorun olmaz heyecan yapmayınnazmi hocam cevap yazarsanız çok sevinirim.Şimdi 39.madde dilekçemi verdim bugün.Yalnız fakülte yönetim kurulu ardından dekanlık onayına sunulacak.Asıl problem rektör il dışındaymış ve haftaya gelecekmiş.İşlemlerim ancak o zaman hallolabilirmiş.dil merkezine Anadolu Üniversitesine atandım ve orası da görevlendirme yazısı istiyor.Rektör onayı olmadan fakülte yönetim kurulu kararı da görevlendirme yani 39.madde dilekçem için geçerli midir? Kadromun bulunduğu üniversite böyle yapmamı istedi.lütfen yardımcı olun ne yapabilirim??şimdiden teşekkürler..