Dil Merkezine Gitmeden İmzalatılan Senetler Hakkında

alikuru

Araştırma Görevlisi
ben öyp ye yenı gırdım dil puanım 65in altında ve kasımda dil eğitimi için gönderileceğiz ya hani, bu eğitim mayısa kadar surecek ama ben onumuzdekı ekim UDS yada KPDS den 65 in üstünde bır puan alırsam 2.dönem şubatta açılan öyp yüksek lisans kadrolarına başvurabılır mıyım? yanı kursun daha 3 ayı dolmuş olacak ve sozleşme ımzalanmış olacak...

ekim üds ile 65 i geçerseniz ve isterseniz dil eğitimine de gitmeyebilirsiniz, şubatta açılacak yüksek lisans kontenjanlarına başvurabilirsiniz sıkıntı olmaz
 

sevilak_ka

Öğrenci
Üds ekimde ama sonuçları dil eğitimi başladıktan sonra belli olur büyük ihtimalle o yuzden sıkıntı...söylediğinize göre yarıda bırakma şansım var yanı dil kursunu değil mi?:) çok teşekkür ederim..
 

rms

Öğrenci
YÖK'ün dediği o şekilde. Mecburi hizmet doktora bitip de üni.ye dönünce başlar.

Nazmi hocam bu bilgiyi YÖK'te kim verdi? Ben sürekli YÖK'e gidiyorum. Böyle birşey söylenmedi. Kadromuzun bulunduğu üniversitede çalıştığımız her ay zorunlu hizmetten düşer diye biliyorum.
 

metamorfik

Öğrenci
Ben de birşeyler sormak istiyorum. ben bu kasımda başlayacak dil eğitime gidecegim fakat 2012 marttaki dil sınavından 65 üstü aldığımda atandığım üniversiteye geri dönebilir miyim?
Bir de atandığım üniversitede yüksek lisans doktora yaparsam yine dil eğitimine giderken imzaladığım senetteki 6 ay mecburi hizmet doktoradan sonra mı başlayacak ?
 

SongHyeJun

Öğrenci
Gerçekten bende merak ediyorum bu zorunlu hizmet ne zaman başlar. Dil eğitiminden döndükten sonra lisans üstü eğitime kendi üni.mizde devam edeceksek, zorunlu hizmet doktoradan sonra mı başlar yoksa ar.gör olarak çalıştığımız her ay zorunlu hizmetten sayılır mı?
 

sedabtmn

Öğrenci
dil kursuna gidenler kursu tamamlayıp 65i geçtikten sonra... tekrar öyp kontenjanlarından birine atanmaya hakkazanırsa... atandığı üniden çıkmasında bir sorun teşkil eder mi bu senetler?
 

sedabtmn

Öğrenci
hım ben de şöyle dşünmüştüm hocam hala öyp de olacağın ve bu borç aslen devltte ünilere borç olduğu için ödemeye gerek kalmaz sanıyodum:) yanii diğer tarafta doktora bitince borcumuzu öderiz yaw:))
 

jeocaglar

Öğrenci
arkadaşlar dil merkezi için ne yaptınız senet imzaladınız mı işleyiş nasıl olacak bir bilgi sahibi oldunu mu? biz daha dilekçe verdik ve ne olduğunu tam bilmeden bekliyoruz sizde durum ne dir ?
 

gregor samsa

Öğrenci
arkadaşlar dil merkezi için ne yaptınız senet imzaladınız mı işleyiş nasıl olacak bir bilgi sahibi oldunu mu? biz daha dilekçe verdik ve ne olduğunu tam bilmeden bekliyoruz sizde durum ne dir ?
Aynen biz de öyle dilekçelerimizi verdik bekliyoruz.Senet,sepet işlerinden de ses seda yok.İşin kötü tarafı görev yaptığım üni. öyp hakkında pek bişey bilmiyor.Yani hiç bi gelişme yok:(
 

mehmeterdem

Öğrenci
dicle de biz kefalet senedini (daha önceki mesajlarımda paylaştım) maaşın on katı olarak kefillerle birlikte noter huzurunda imzalatıp veriyoruz
 

zeynep01

Öğrenci
Arkadaslar dilekçemizi verdik. Görevlendirme yazısını bize vereceklermi gittiğimiz üniversiteye biz mi götüreceğiz. yoksa böyle birsey olmuyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?
 

gregor samsa

Öğrenci
Ey akademikpersonel.org'un fedakar ve cefakar editörleri,ilgilileri yukarıda sorduğumuz soruya cevap vermenizi talep eder,saygılar sunarız:)
 
Üst