Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?

shamil

Öğrenci
bu kadar ısrarınızı anlamıyorum açıkçası.50 yi alan 55 ide alır yani aradaki fark 20-25 puan olsa anlayacağım da 5 puanın peşine düşülmez bu kadar bence.

A

Akademik Forum

Guest
Arada bir yds daha var 55 ve daha ustu puan almak problem degil ancak maalesefki simdiye kadar tez ve yayin ile ugrasnaktan dolayi bir kere girip 53,75 puan aldim. Ve guz yari yilina bakaya kalacagim icin baslayamayacagim. Maalesef o da askerden sonraya onumuzdeki bahara kaldi benim icin.

kirpi

Öğrenci
Çok üzgünüm arkadaşlar. Oyalama taktiği gibi geldi. twitter dan facebook tan derdimizi Yök başkanına özel mesajlarla anlatmaya çalıştım. hashtag ler açtım. Elimizden gelenin en iyisini yapıp YDS ye devam. O değilde 2007 den önce 50 kpds almış arkadaş doktorada şimdi. Tez dönemine geçmiş. yanarım ona yanarım...

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Yekta saraç hocaya bol bol mesaj atalım. 2015 bahar yds ye de iyi hazırlanalım. 55 almaya çalışalım.

A

Akademik Forum

Guest
Sivaslim isimli arkadas sayfalarca emin emin gorursunuz olacak dedi sonra kivirip yok olmasi lazim. Mucadele edersek olur dedi. Tahmin dedi. Mucadele edilecegini biz de biliyordukaa cikip kimseye umut vermedik. Simdi ortalikta yok. Yazsa bile duyuyprduk neden olmasin der . Kimden duyduysaniz yaniltmis hocam sizi sizde insanlari. Cok kesin konustunuz sakin inkar etmeyin.

kirpi

Öğrenci
Şimdiden tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım. İnşallah yeni yılda çabalarımızın karşılığını alırız. Bu konu hakkında artık yorum yazmayacağım. YDS ye odaklanalım ve başaralım. Herkese kolay gelsin. Saygılar.

akademi1

Öğrenci
ilk önce birer akademisyen veya akademisyen adayı olarak şu kullandığımız dili sorgulamamız lazım.sert,keskin,meydan okuyucu..gerek yok.

kirpi

Öğrenci
Bu konuyla ilgili yazı yazmayacağım dedim fakat dayanamadım. Yök başkanının facebook hesabına isteklerini dile getirenler var. Bizim sayımız ne kadar bilmiyorum. Cumhurbaşkanlığından Yök başkanına her merciye sorunumuzu bildirdim. Lakin yök başkanının hesabında bu konuyla ilgili hiç mesaj görmedim.. Nasrettin Hoca gibi Timura "filleri daha çok gönder" diyesim var.