bende bunu merak edıyorum hocam. ılce emnyete gıtsek bıze cevap verırler mı bende merak ıcındeyım
Ikamet Isparta. Muş için araştırma görevlileri olarak kaç güvenlik soruşturması formu doldurdugumuzu hatırlayan var mi ?
Hocam ben iki form doldurdum diye hatırlıyorum ama içime kurt düştü şimdi. Siz kaç form doldurmuştunuz?
Hocam beş form doldurmam istendi benden acaba o yüzden mi üç ay oldu sonuçlanamadı.. [emoji1]Hatırlayabilsem hocam.. eğer 2den fazla doldurduysak mite gitmiştir o da uzun sürer diye düşünüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla formlardan biri kurumda kalıyor.
Hatırlayabilsem hocam.. eğer 2den fazla doldurduysak mite gitmiştir o da uzun sürer diye düşünüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla formlardan biri kurumda kalıyor.
merhaba arkadaşlar evraklarımı üniversite 20 ocakta teslim etmiş ikametgahım izmir. Bugun izmir il emnıyet mudurlugune gıttım. Sonucum olumlu ya da olumsuz onu bıle sormadım. suan evrakım nerde hala sorusturuluyor muyum yoksa tamamlandı gonderıldı mı dedım. Kımse ılgılenmedı. 4 ay oldu artık bunalım gecırmeye basladım
İzmirde olan birileri varsa nasıl gelişmiş süreci nolmuş bana bir yazabilirse çok sevinirim