Güvenlik Soruşturması Süreciniz Ne Kadar Sürdü?

adalkan

Öğrenci
Merhabalar. Ömer Halisdemir Ünv. (Niğde) 18 Kasım 2016 tarihinde kazandığım ilan edildi. O tarihte Hale'n kamuda görevliydim ve kurumum muvafakat vermedi. Ben istifa ettim ve soruşturma evrakım 05 Ocak 2017 tarihinde İzmir Valiliğine ulaştı. 07 Mart 2017 tarihinde eve polis geldi ve beklemeye devam ediyorum. Bugün itibariyle 2,5 ayı geçti. Daha ne kadar sürecek en ufak bir fikrim yok. Kamuda 18,5 yıl hizmetim sonrası istifa ettim öğretim görevlisi olabilmek için.

A

Akademik Forum

Guest
Manisada da hala beklemedeyiz. İhtisaslastirilmislarin hicbirisinin henuz atamasi yapılmadı.

zrdcl

Öğrenci
merhabalar, 3 hafta önce bir üniversitenin öğretim görevlisi kadrosu için sınava girdim. Sonuçlar geçen hafta açıklanacaktı ama açıklanacağı gün güvenlik soruşturması nedeniyle sonuçlar bu hafta açıklanamayacak şeklinde duyuru yapıldı. şimdi benim merak ettiğim, bu süreç asil ve yedek açıklandıktan sonra ataması gerçekleştirilecek aday için yapılmaz mı? üniversite bunu neden önceden yapma ihtiyacı duydu? daha önce bu tarz bir durum yaşayan oldu mu? cevaplarsanız sevinirim..

A

Akademik Forum

Guest
Güvenlik

gruba Benin'de ekleyebilirmisiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

ik4rus

Öğrenci
Merhaba. İkamet adresim Bursa, Akdeniz Üniversitesi'ne atandım. 6 Şubat'ta belgeleri teslim ettim ve o günden beri bekliyorum. Bu başlık altında bir arkadaş valilik süreç hakkında bilgi veriyor demiş. Bugün Bursa Valiliği'ne gittim ancak bilgi verilmediğini söylediler (her şehir için farklı durum olabilir). Dediklerine göre emniyet de bilgi vermiyormuş. Anladığım kadarıyla şehirden şehre değişmekle birlikte bu süreç 2-3 ay kadar sürüyor.

WhatsApp grubuna eklerseniz sevinirim

Atanan arkadaşları kutlarım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
A

Akademik Forum

Guest
İkamet yerim İzmir. 12 Ocak'ta belgeleri teslim ettim hala bekliyorum. açıkçası 2-3 ay denmişti ama aralıkta teslim edenler bile hala bekliyorsa.. daha bekleyeceğe benziyoruz. Bir arkadaş valiliğe gitmiş ve süreç hızlanmış bunu denemeyi düşündüm şahsen

serenc

Öğrenci
30 Ocakta kazandığım Üniversiteden evraklarım 28 şubatta emniyete gönderildi. 7 Nisan Cuma günü üniversiteden soruşturmamın tamamlandığı i, üniversite içinde imza işlemleri kaldığı bilgisi geldi. Tahminen 1 hafta içinde tekrar arayacaklarını belirttiler. İkametgah Ankara olmasına rağmen güvenlik soruşturmam 1 ay 1 hafta sürdü. Araya herhangi birini koymadım. Umarım bekleyen herkesin bir an önce sonuçlanır.

Ş

şifremi unuttum

Guest
merhaba arkadaşlar evraklarımı üniversite 20 ocakta teslim etmiş ikametgahım izmir. Bugun izmir il emnıyet mudurlugune gıttım. Sonucum olumlu ya da olumsuz onu bıle sormadım. suan evrakım nerde hala sorusturuluyor muyum yoksa tamamlandı gonderıldı mı dedım. Kımse ılgılenmedı. 4 ay oldu artık bunalım gecırmeye basladım :(
İzmirde olan birileri varsa nasıl gelişmiş süreci nolmuş bana bir yazabilirse çok sevinirim

pinko_34

Öğrenci
merhaba arkadaşlar evraklarımı üniversite 20 ocakta teslim etmiş ikametgahım izmir. Bugun izmir il emnıyet mudurlugune gıttım. Sonucum olumlu ya da olumsuz onu bıle sormadım. suan evrakım nerde hala sorusturuluyor muyum yoksa tamamlandı gonderıldı mı dedım. Kımse ılgılenmedı. 4 ay oldu artık bunalım gecırmeye basladım :(
İzmirde olan birileri varsa nasıl gelişmiş süreci nolmuş bana bir yazabilirse çok sevinirim

hocam guvenlık sorusturması whatsup grubumuzdan aldıgım bilgiye göre izmir emniyet mudurlugu ellerindeki belgelerin yarısından cogunu gectıgımız hafta kurumlara gonderdıklerını , kalanı da referanduma yetiştireceklerini soylemıs. şimdiye kadar alınan duyum boyledır.