A
Akademik Forum
Guest
Okuldan nasıl bilgi alıyorsunuz benim okul hiçbir şekilde bilgi vermiyor evrağın çıkış tarihini bile paylaşmadı
Yok hocam olumsuz geldi. Ben de Cumhurbaşkanlığına yazdim. YÖK'e bildirdiler filan tam bir sacmalik. Ne alaka anlamadim.Hocam haber var mı başladınız mı
4,5 ay = 135 gün sürdü tam olarak. 2-3 ay sürenler şükredin bence
ben de Konya selçuk a yerleştim . senden öncekiler 1,5 ay sürdü dediler bekiyorum ikametgah antalya ikamet edilen il belirleyici sanırım bekleme süresinde
Hayırlı ramazanlar
Bu araştırmada ne araştırılıyor
Sonunda sunulan raporda yazanı merak ettim
Hayırlı ramazanlar
Bu araştırmada ne araştırılıyor
Sonunda sunulan raporda yazanı merak ettim
Hocam şehirden sehire değişiyor anladığım kadarıyla. Manisa didikleme konusunda başı çekiyor zaten. Ben taaa 2005 yılında cemaat okulundan mezun oldum diye olumsuz sonuç geldi. Yıllardır alakam yok. O bakanlardan, vekillerden daha temizim. İsin garip tarafı darbe teşebbüsü gününe kadar cemaatle bağlantısı olan arkadaslar bu sene devlet kurumlarında çalışmaya başladılar. Tam bir saçmalık. Artık nasil bir adalet sisteminin icindeysek. Ahirette alacağım haklardan cenneti garantilerim en azından
Hocam dava açın hakkınızı arayın. Ben de dava açtım. Ayrıca manisaya sizle aynı durumda bir arkadaş başladı, onu gayet de aldılar. Bu işler öyle, tanıdık araya koyunca sıkıntı çıkarmıyorlar. Zaten dosyada bunlar bilgi olarak yazıyor olumlu olumsuz sonuç belirtilmiyor. Rektörler bunları yorumluyor tanımadığını başlatmıyor ufacık bir şey görünce, referansı olanı başlatıyorlar.
Hocam şehirden sehire değişiyor anladığım kadarıyla. Manisa didikleme konusunda başı çekiyor zaten. Ben taaa 2005 yılında cemaat okulundan mezun oldum diye olumsuz sonuç geldi. Yıllardır alakam yok. O bakanlardan, vekillerden daha temizim. İsin garip tarafı darbe teşebbüsü gününe kadar cemaatle bağlantısı olan arkadaslar bu sene devlet kurumlarında çalışmaya başladılar. Tam bir saçmalık. Artık nasil bir adalet sisteminin icindeysek. Ahirette alacağım haklardan cenneti garantilerim en azından