Güvenlik Soruşturması Süreciniz Ne Kadar Sürdü?

A

Akademik Forum

Guest
Okuldan nasıl bilgi alıyorsunuz benim okul hiçbir şekilde bilgi vermiyor evrağın çıkış tarihini bile paylaşmadı

A

Akademik Forum

Guest
Gerekçe belirtildi mi size böyle beklenmeyen durumlarla karşılaşanlar olması gerginlik yaratıyor bekleme sürecinde

A

Akademik Forum

Guest
4,5 ay = 135 gün sürdü tam olarak. 2-3 ay sürenler şükredin bence :)

Hocam sizin ikamet neresiydi okula ulaştıktan sonra ne kadar sürdü okuldaki yazışmalar mi bu kadar uzattı süreci güvenlik soruşturması mi okula geldikten sonra ne kadar sürede atama yapılıyor

A

Akademik Forum

Guest
Atama süresi

Arkadaşlar burayı hep takip ediyorum benim de bir sorum olacak güvenlik soruşturmasından sonraki süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz? Üniversite atama yazısını ne kadar sürede yazıyor bu aşama da uzun süren bir aşama mı yani ben soruşturmamın tamamlandığını öğrendim ama okul işlemler sürüyor kurum içi yazışma felan diyor. Bu işlemler böyle uzun süren işlemler mi ne yazışması olabilirki bu sizlerin bu aşamanız ne kadar sürdü? Lütfen paylaşın...

A

Akademik 07

Guest
Bana bütün sürecin tamamlandığı, bir tek tebligatın çıkmasının beklendiği söyleniyor, onun için de 1-2 hafta süre veriyorlar? neden bu kadar uzun sürüyor, her şey tamamsa, tebligatın çıkması? normal mi? bilen var mı?

parafiskalite

Yardımcı Editör
Arkadaslar Temmuz'dan sonra ozel unıversıtede goreve baslayan oldu mu ? Onlar ıcın surec nasıl ıslıyor ? Yıne aynı guvenlık sorusturması yapılıyordur tabıı fakat 3-5 ay beklemenın manası nedır, o kadar surede degıl aıle; bırkac kusak oncesı bıle arastırılır :)

parafiskalite

Yardımcı Editör
Hayırlı ramazanlar
Bu araştırmada ne araştırılıyor
Sonunda sunulan raporda yazanı merak ettim

Hocam az bucuk arastırdıgım kadarıyla malum cemaatle senın ve aılenın ılgısı (uye, para yardımı vs) olup olmadıgı, herhangı bır teror orgutunde bulunup bulunmadıgın arastırılıyor.
Bırde daha detaylı oldugunu ıddıa edenler var; mesela bır arkadas yazmıs buraya arkadasının annesının Bankasya'da bes'ı varmıs o nedenle olumsuz yanıt gelmıs.

A

Akademik Forum

Guest
Hayırlı ramazanlar
Bu araştırmada ne araştırılıyor
Sonunda sunulan raporda yazanı merak ettim

Hocam şehirden sehire değişiyor anladığım kadarıyla. Manisa didikleme konusunda başı çekiyor zaten. Ben taaa 2005 yılında cemaat okulundan mezun oldum diye olumsuz sonuç geldi. Yıllardır alakam yok. O bakanlardan, vekillerden daha temizim. İsin garip tarafı darbe teşebbüsü gününe kadar cemaatle bağlantısı olan arkadaslar bu sene devlet kurumlarında çalışmaya başladılar. Tam bir saçmalık. Artık nasil bir adalet sisteminin icindeysek. Ahirette alacağım haklardan cenneti garantilerim en azından 😂

şans

Öğrenci
Hocam şehirden sehire değişiyor anladığım kadarıyla. Manisa didikleme konusunda başı çekiyor zaten. Ben taaa 2005 yılında cemaat okulundan mezun oldum diye olumsuz sonuç geldi. Yıllardır alakam yok. O bakanlardan, vekillerden daha temizim. İsin garip tarafı darbe teşebbüsü gününe kadar cemaatle bağlantısı olan arkadaslar bu sene devlet kurumlarında çalışmaya başladılar. Tam bir saçmalık. Artık nasil bir adalet sisteminin icindeysek. Ahirette alacağım haklardan cenneti garantilerim en azından 😂

Hocam dava açın hakkınızı arayın. Ben de dava açtım. Ayrıca manisaya sizle aynı durumda bir arkadaş başladı, onu gayet de aldılar. Bu işler öyle, tanıdık araya koyunca sıkıntı çıkarmıyorlar. Zaten dosyada bunlar bilgi olarak yazıyor olumlu olumsuz sonuç belirtilmiyor. Rektörler bunları yorumluyor tanımadığını başlatmıyor ufacık bir şey görünce, referansı olanı başlatıyorlar.

A

Akademik Forum

Guest
Hocam dava açın hakkınızı arayın. Ben de dava açtım. Ayrıca manisaya sizle aynı durumda bir arkadaş başladı, onu gayet de aldılar. Bu işler öyle, tanıdık araya koyunca sıkıntı çıkarmıyorlar. Zaten dosyada bunlar bilgi olarak yazıyor olumlu olumsuz sonuç belirtilmiyor. Rektörler bunları yorumluyor tanımadığını başlatmıyor ufacık bir şey görünce, referansı olanı başlatıyorlar.

sonradan başvurdu ve ataması uygun mu görüldü hocam nasil oldu

Hasanimo

Araştırma Görevlisi

Hocam haksızlığa uğramışsın dava aç. Öbür dünyaya bırakma bu davaları, bu dünyayı zehredenler burada da haksız olsun. Dava aç kazanırsın inşallah.