Güvenlik Soruşturması Süreciniz Ne Kadar Sürdü?

A

Aaaaaaaaa

Guest
Aaaaaaaa

17 ekimde uniye evraklari teslim ettim itiraz suresi 24 ekimde bitti ikametim izmir bakalim ne kadar surecek

340070007

Öğrenci
arkadaşlar ben de ağustosta evraklarımı gönderdim. eylül başında resmi yazı da gitti. ekim başında güvenlik soruşturması yapan kurumdan ek belge istemişler (güncel foto). hala sonuç alamadık. iş ve ikamet adreslerim farklı. ikamet istanbul, iş adresim gebze. kısacası 2,5 aydır beklemedeyim bakalım ne olacak. bunalttılar

K

Kelebekduygu

Guest
güvenlik soruşturması bittiği halde başlayamayanlar

Bu iki gönderi beni anlatıyor. Acaba başladınız mı, sonraki süreçte ne oldu Bilgi alabilir miyim??? Tekrar emniyete gitmeyi düşünüyorum ama siz ne yaptınız acaba ?

A

arada

Guest
çok acil

Arkadaşlar merhaba, benim güvenlik soruşturmam yaklaşık bir ay önce tamamlanmış. Belgeler üniversiteye gönderilmiş, ama üniversiteye sorduğum zaman sadece güvenlik soruşturmamın geldiğini atama işleminin ne zaman yapılacağına rektörün karar verdiğini söylediler. Yani bir aydır sadece rektörün imzasını bekliyorum. Acaba bunun yasal bir sınırı yok mu? Yoksa rektör istediğini aylarca bekletebilir mi?

şans

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, benim güvenlik soruşturmam yaklaşık bir ay önce tamamlanmış. Belgeler üniversiteye gönderilmiş, ama üniversiteye sorduğum zaman sadece güvenlik soruşturmamın geldiğini atama işleminin ne zaman yapılacağına rektörün karar verdiğini söylediler. Yani bir aydır sadece rektörün imzasını bekliyorum. Acaba bunun yasal bir sınırı yok mu? Yoksa rektör istediğini aylarca bekletebilir mi?

Bir sınırı yok galiba hocam. 10-11 ay sonra cevap geleni bile biliyoruz.

endo06

Öğrenci
Hiçbirşey yapamıyorum telefonla aramaktan başka onu da bıraktım artık aramıyorum .ikamet Ağrı idi orda çalıştığım için ama tayinim çıktığı için ayrıldım ordan

ikarus230

Öğrenci
ACİL!
Bilgisi olan arkadaşlar,
Güvenlik soruşturmam çalıştığım yerle ikametgahım farklı olduğundan henüz gelmedi,
ancak sözleşme yenileme zamanım geldi,
güvenlik soruşturmam gelmediği için ilişiğim kesileceği söylediler. Mümkün mü?
Güvenlik soruşturmamım gelmemesine sebep olarak personelin bana verdiği cevap: ikametgahınız farklı yerde, çalıştığınız yere aldırmanız lazımdı, o yüzden gecikti diyorlar.
Ancak çalışılan yere ikametgah aldırma zorunluluğu 2011 yılında 657'de geçici 20. madde mülga olduğu için kaldırıldı. Yani personel dairenin bana söylediği gibi ikametgahı çalıştığım yere aldırmak zorunda değilim, bunu ilettiğimde ise sözleşme yenileme zamanınız geldi, bizim için aslolan güvelik soruşturmasıdır, deniyor. Ancak şahışlar bu sürece dahil olamadığı için en azından ben öyle biliyorum; güvenlik soruşturmasının gelmemesi benim suçum değil. Güvelik soruşturması gelmedi diye sözleşme yenilemeye gidilmeyip, ilişik kesilebilir mi?
Şimdiden teşekkürler

alp-eren

Öğrenci
15 ekim evrakları üniye verdim hala bekliyorum Ankara ve 33a konusunda da net bişey yok

- - - Güncellendi - - -

Hiçbirşey yapamıyorum telefonla aramaktan başka onu da bıraktım artık aramıyorum .ikamet Ağrı idi orda çalıştığım için ama tayinim çıktığı için ayrıldım ordan
Hocam son durumunuz nedir?

E

Ece_3314252

Guest
Özel üniversite ar gör pozisyonu için belgelerimi yollayalı 5 ay oldu ama bir sonuç yok 2 ay önce eve polisler geldi. karakoldan evraklarım göndereli 55 gün olmuş . üniversiteden bilgi alamıyorum . kafayı yiyeceğim

A

Akademik Forum.

Guest
konya

İkametgah konya olanların ortalama kaç güne sonuçlanır acaba araştırma görevlisi için. 2 hafta önce teslim ettim.