Güvenlik Soruşturması Süreciniz Ne Kadar Sürdü?

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba bir sorum olacaktı. Benim kardeşim bunların dershanesine gitmişti. Herhangi bir para yardımı, kurban yardımı vs yok. Sadece eğitim için dershaneye gitmiş olarak kayıtta gözüküyorsa gözüküyordur. Bu durum beni akademik olarak etkiler mi ? Olumsuz sonuç çıkar mı ?

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Merhaba bir sorum olacaktı. Benim kardeşim bunların dershanesine gitmişti. Herhangi bir para yardımı, kurban yardımı vs yok. Sadece eğitim için dershaneye gitmiş olarak kayıtta gözüküyorsa gözüküyordur. Bu durum beni akademik olarak etkiler mi ? Olumsuz sonuç çıkar mı ?

Yok hocam fetö ünilerinde de okuyan arkadaşlar var sorun çıkmaz. Bu adamlara eğitim açısında bulaşmayan yok yani olumsuzluk olursa haksızlık olur.

parafiskalite

Yardımcı Editör
Yok hocam fetö ünilerinde de okuyan arkadaşlar var sorun çıkmaz. Bu adamlara eğitim açısında bulaşmayan yok yani olumsuzluk olursa haksızlık olur.

Hocam benım de kuzenım malum unıversıtesıde darbe zamanına kadar okuyordu. Aıleyı genıc caplı arastırırlarsa benı etkılemez degıl mı ? Kuzenımın secımı benı ne ılgılendırır 😁
Yukarıda onların okulunda okumus, aılesının malum bankada hesabı varolanlara olumsuz yanıt geldıgını okudum, cok uzuldum. 2005 yılında mezun olmus, sen ne dıye bu adama olumsuz yanıt gonderıyorsun, cok ılgınc.

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Hocam benım de kuzenım malum unıversıtesıde darbe zamanına kadar okuyordu. Aıleyı genıc caplı arastırırlarsa benı etkılemez degıl mı ? Kuzenımın secımı benı ne ılgılendırır 😁
Yukarıda onların okulunda okumus, aılesının malum bankada hesabı varolanlara olumsuz yanıt geldıgını okudum, cok uzuldum. 2005 yılında mezun olmus, sen ne dıye bu adama olumsuz yanıt gonderıyorsun, cok ılgınc.

Hocam bizim bi arkadaşın amcasında bylock çıktı ama kendisi hala polis olarak devam ediyor. Normalde sorun olmaması lazım, bakanlar da bu yönde görüş bildirdi; ama burası Türkiye verdiğin örnekler gibi bi duruma da rastladım. Vicdan sahibi olanlara denk getirsin Allah.

A

Akademik Forum

Guest

Itiraz etmistim cibeme guvenlik sorusturmasi yeniden basladi. Bakalim tiyatroya

A

Akademik Forum

Guest
atama

ben aralıkta teslim ettim hala bekliyorum mit araştırmasındaymış sıra

parafiskalite

Yardımcı Editör
Itiraz etmistim cibeme guvenlik sorusturmasi yeniden basladi. Bakalim tiyatroya

Pardon ama anlayamadıgım bır sey var; sorusturmayı tekrar neden yapıyorlar ? Sonucta sızın durum nedır bılmıyorum ama, o durum degısmeyecekkı, ıkıcı sorusturmada olumlu cıkabılecek bır durum ıse sımdı nıye olumsuz cevap verdıler ?
Bende ne yaptıklarına anlam verebılmıs degılım zaten.

- - - Güncellendi - - -

ben aralıkta teslim ettim hala bekliyorum mit araştırmasındaymış sıra

Ne kadar uzun ve sancılı surec. Sabır dılıyorum sıze.

A

Apocc

Guest
Hadi hayırlısı

Merhaba, süreciniz tamamlandığı nerden öğrendiniz. Nerden takip edebilirim?
Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim

A

Akademik Forum

Guest
merhaba arkadaşlar emniyet benim de güvenlik soruşturmamın bittiğini kuruma dosyamın gönderildiğini söylüyor üniversite burada dosyan yok diyor. Acaba bu durumda olan başka arkadaşlar varsa ve göreve başladılarsa bilgi verebilirler mi

A

Akademik Forum

Guest
Hocalarım bu başlığa konu itibariyle yazmam doğru değil ama bir şey sormak istiyorum. Bir ilana başvuracağım, ilanda yüksek lisans yapıyor olmak şartı var ve yüksek lisansa dair transkript istiyor. Ben yarın yüksek lisans kaydımı yaptıracağım, bana transkript verirler mi? Sadece öğrenci belgesi ile başvurum olmaz mı?

Ozlem34ap

Öğrenci
Merhaba güvenlik soruşturmasınin başlaması için çalıştığınız üniversite den istifa etmek şart mı bilgisi olan varsa lütfen paylaşın

A

Akademik Forum

Guest
Özel güvenlik Arşiv Araştırma

Benim silah farkıydı evrakları 04.nisan2017 de evrakları bayrampaşaya teslim ettim.12.temmuz2017 de mesaj geldi.Sizden 1 foto bide yatırdığınız makbuzu sizden alıp cihaza geçirip geri size teslim ediyorlar.Araştırma 100 gün sürdü.

A

Akademik UOS

Guest
Guvenlik Sorusturmasi Sureci

Universite: Kilis 7 Aralik Universitesi
Ikametgah: Antalya
Evrak Teslimi: 31 Mart 2017
25 Temmuz'da atama islemleriniz tamamlandi mesajini aldim.

Herkese bol sabirlar diliyorum. Umarim herkes hakettigi yerde en kisa surede gorevine baslar.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba, ben de özel bir üniversiteden devlet üniversitesine başvurdum. 9 Nisanda evraklarım üniv.den soruşturma için gerekli resmi kurumlara gönderildi. 19 temmuz'da emniyet soruşturmamın bittiğini raporumun olumlu olarak yazılıp gönderildiğini söyledi, ancak bugün oldu üniv.ye hala ulaşan bir evrak olmamış. Çünkü emniyet evrakı üniversiteye değil Yök'e gönderiyormuş. Yök soruşturma yapılan tüm birimlerden raporları alıyormuş, tek bir rapor yazıp okula yolluyormuş, bu süreçten sonra 10 günü geçmez demişlerdi bazı arkadaşlar, inşallah diyelim. Eşyaları topladık evde oturacak yer kalmadı, allahtan hala çalıştığım özel okuldan istifa etmedim, maaşım kesilmemiş oldu