Güvenlik Soruşturması Süreciniz Ne Kadar Sürdü?

A

Akademik Forum

Guest
Guvenlik sorusturmasi formu

Merhaba

Guvenlik sorusturmasi formunda hakkinizda bilgi verecek 3 kisiyi yazarken nelere dikkat ettiniz? Bu yazdigimiz kisiler bizden oturu sorusturmaya mi giriyor. Tc kimliklerine kadar isteniyor cunku. Bir de ablamizin esi akraba kapsaminda midir?
1 senelik sozlesmeli kadrolu olarak Milli savunma universitesine basvurdum ancak boyle 6 ay sorusturmasi suren de varsa ben 6 ay sonra baslayip 6 ay mi calisacagim? Kafam cok karisti.

A

Akademik Forum

Guest
bugun emniyete kaymakamliga gittim ve yok u aradim hicbir birlgi vermiyorlar ancak yök santraldeki bayan guvenlik sorusturma sonuc kagidiniz bize gelmiyor dedi, emniyet de sorusturmaniz bitince biz evraki arsiv bolumune geri yolluyoruz ama universitenin talebine gore baska kurumlar da yapabilirbeklemekten baska carebiz yok dediler, ben icerigi istemiyorum dosyam sirada mi postaya verildi mi bunu ogrenemez miyim dedim, hayir dediler ama uzulmeyin kimle konussak 60 70 gunu gecmedi yani dediler bakalim hayirlisi artik

tiger_34_34

Öğrenci
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. 2 Temmuzda üniversiteye belgelerimi teslim ettim. 19 Temmuz'da dosyalarım Isparta Emniyet Müdürlüğüne ulaşmış Sizce sonuçlanmasi ne kadar sürer.
WhatsApp grubuna eklerseniz sevinirim :)

eczak

Yardımcı Editör
Yapılıyormuş güvenlik soruşturmalarıyla ilgili diğer başlıkta 50dli bir araştırma görevlisini bir başka üniversitede yardımci doç. olurken soruşturma geçirmiş

Teşekkürler hocam bilgi için. sonuçta muvafakat sürecinde maaş alınması devam ediyor ve daha temiz bir geçiş oluyor o bakımdan önemli aslında. diğer türlü istifa etmek veya ilişiğinizi kestirmek gerekiyor. Ne kadar süre maaş alamayacağınız belli olmuyor bu kez.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba. Üniversiteye akademik kadroya başvurmuştum. 4 Temmuz'da evraklarım valiliğe (Ankara) gönderilmiş. Muvafakatin bunun öncesinde kurumumdan alındığı söylendi. Sonraki süreç nasıl, evrakları nereye sorabilirim ve muvafakatle ilgili söylenen doğru mudur? Bilen var mı acaba?

tepgec10

Öğrenci
Merhabalar, ben 33a lı bir araştırma görevlisiyim. Doktoraya başlayacağım üniversiteye 35. madde ile görevlendirildim. YÖK geçen hafta onaylayıp yazımı üniversiteye gönderdi. Gideceğim üniversite güvenlik soruşturması yapılacağını söylüyor görevlendirme olsa da. Bu durumla karşılaşan var mı? Eşim de MEB'de YÖK'ün atama kararıyla eş durumu istedi ve gideceğimiz şehre yerleşicez. Ama bu güvenlik soruşturması görevlendirme olsa da 2-3 ay sürebilir mi. Bu durum biraz tuhaf olacak. Eşim eş durumundan gideceğimiz şehirde, ben güvenlik soruşturması sürerse 3 ay bulunduğumuz şehirde kalacağım.

A

Ankarali

Guest
ben de MSU'ya başvurdum, asil ve yedek listeler belli olmadan genel liste adı altında soruşturmalar başladı, evrak teslimi bitti en azından, ama burada dedikleri gibi 6 ay sürecekse 160 akademik personel olmadan nasıl eğitime başlayacak bu okullar? O yüzden ben bizim 6 ay süreceğine inanmıyorum.

hepimize başarılar

A

Akademik Forum

Guest
93 gundur bekliyorum Istanbuldan basvurdum bakalim bayramsan sonra gelecek mi hemen bilemiyorum, cocugumun okulu da aciliyor ne yapacagimi sasirdim, kara kara dusunuyorum arkadaslar

Surveillance

Öğrenci
13 Aralık 2016 tarihinde kazanmıştım, göreve 2 Mayıs 2017 tarihinde başladım. Resmi ikamet adresim ile oturduğum adresin farklı olmasından dolayı 2 farklı şehirde soruşturma süreci oldu, bu nedenle biraz uzadı.

A

Akademik Forum

Guest
Tubitak Bursiyerlik Güvenlik Soruşturması

Merhabalar,
Henüz yüksek lisans yapıyorum ve üniversitede yürütülen bir Tubitak projesine bursiyer olarak başvuru yaptım. Gerekli belgeleri Tubitak'a gönderdik ve güvenlik soruşturması başlatıldı. Üzerinden 2 ay geçti hala soruşturma sonuçlanmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Atanmadakiler gibi 6 aya kadar sürer mi acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Sayın hocalarım merhaba ikamet ili gaziantep olup soruşturma geçiren var mı, ne kadar sürdü , nerden nasıl bilgi aldınız yardımcı olursanız sevinirim. Herkese hayırlı olsun.

A

Akademik Forum

Guest
Yabanci uyruklu sozlesmeli ogretim gorevlisi

Herkese merhabalar. Benim esim yabanci uyruklu. Universitede ise baslayacak. Ocak ayinda bolume almak istediler islemler basladi. 2 eylul'de ise baslama imzasini atti. Simdi hala guvenlik sorusturmasini bekliyoruz. 30 gun oldu. Yabancilar icin 6 aylik sozlesme yapiyorlar. Esimin sozlesme suresi 31 aralik 2017'de bitiyor. Ama daha calismaya baslayamadi. Bu nasil bir sistem? Cok mantiksiz. Sozlesmeyi guvenlik sorusturmasi sonucundan itibaren 6 ay baslatsinlar o zaman. O kadar zor mu? Simdi ekim ayi sonu gibi yabancilarin otomatik sozlesme uzatimi yuksek ogretim kuruluna yazilacakmis diyor personel muduru. Ee daha ekim sonuna kadar guvenlik sor. sonucu gelmezse ne olacak diyorum, "bilmiyoruz" diyorlar. Bu durumu aydinlatacak biri var mi?

A

Akademik Forum

Guest
Bugun haber geldi arkadaslar, evrakim olumlu olarak gonderilmis, ikamet Istanbul, 96 gun surdu, darisi bekleyemlerin basina diyorum zor bir surec

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba. Güvenlik soruşturmasında otel kayıtlarına bakılır mı? Erkek arkadaşımla 4 kez tatil yaptık. "Ahlak" maddesi çok göreceli olduğu için bunu araştırma ihtiyacı hissettim. Fakat her kafadan bir ses çıkıyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar merhaba. Güvenlik soruşturmasında otel kayıtlarına bakılır mı? Erkek arkadaşımla 4 kez tatil yaptık. "Ahlak" maddesi çok göreceli olduğu için bunu araştırma ihtiyacı hissettim. Fakat her kafadan bir ses çıkıyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

İçiniz rahat olsun hocam, öyle bir şey yapmaları saçma olur.

devranbuu

Öğrenci
tam bir sene önce görevde yükselmeye girip kazandım..hala bekliyorum hiç bir bilgi de verilmiyo.bu güvenlik soruşturması filan var ben 11 yıllık memurum bu kadar beklemem normal mi ..ne yapmalıyım lütfen bilgisi olan cvb versin

mcuneytk

Öğrenci
Merhabalar, 08 Ağustosta belgemi gönderdim. Polis 15 Ekimde arama yaptı, ikametim istanbulda. Hala beklemekteyim. Üniversitem Yalova Üniversitesi.
Dosyasının nerede olduğunu öğrenen arkadaşlar nasıl öğreniyorlar, çünkü diğer arkadaşlar kurumlar bilgi vermiyor diyorlar.
Teşekkürler.