yüksek lisans ilanlarına bakıyorum kredi başı şu kadar yazıyor. şimdi de bu konuyu gördüm. bir tezatlık mı var bu hususta?
marmara üni kesin kayıt evraklarında katkı payı dekontu isteniyor... harçlar kalkmamış mıydı tezli yani 1.öğrenim programlarında ?!
İkinci öğretimde okuyorum ben yine 2.öğretim harcı mı ödeyeceğim yüksek lisans yaparken ?
yüksek lisans başvurularında kayıt parası isteniyor yazıyor bazı üniversitelerin sayfalarında. bir yanlışlık mı var yoksa kayıt parası yatırılıyor mu acaba? geçen sene başvururken yatırmamıştım. bu durum değişti mi acaba?
Kayıt ücretini başbakan kaldırdı kesinlikle yasaklandı hatta geçen sene iade edildi usulsüz bir uygulama yapıyorlar şimdi yatırsanız bile iade alırsınzı 2 ay sonra.dokuz eylül 50tl ön kayıt parası istiyor harçlar kaldırıldıysa bu para ne anlama geliyor?
Kayıt ücretini başbakan kaldırdı kesinlikle yasaklandı hatta geçen sene iade edildi usulsüz bir uygulama yapıyorlar şimdi yatırsanız bile iade alırsınzı 2 ay sonra.
arkadaslar iki yüksek lisans yapıyorsak birinin harcını ödüyor muyuz
Sayın Nazmi Hocam,
Google'da aratınca yüksek lisans süresinin 6 yarıyıla çıkarıldığı yazıyor. Ama yök'ün kendi lisansüstü eğitim öğretim mevzuatında madde 10. 'da
( High Education - Yükseköğretim Kurulu ) 4 yarıyıl yazıyor.
Hangisi doğrudur ?
Sormamın nedeni; İstanbul üni. yüksek lisansta 5.yarıyıla geçtiğim için benden harç talep ediyor. Son durum nedir bu konuda ?