Yardımcı Doçentlik kadrosunda da atanma şartı olarak gösterilmekte ancak başvuru esnasında istenmektedir.Ben de bir belediyede kadrolu işçiyim.Üniversite ilanında hizmet belgesi memurlardan istenmektedir.Ancak işçi de olsam kamu görevlisiyim.(özel şirket çalışanı değil) diye Personel ve insan kaynakları daire başkanlığından SGK sicil numaramı, görev yerimi, kadromu ve işe giriş tarihimi belirten bir belge aldım.Henüz dosya ve evrakları teslim etmedim.Ancak SSK hizmet dökümü olmazsa da SGK sicil numaramdan hizmet dökümüne ulaşabileceklerini düşünüyorum.Bu konuda yorumunuzu merak ediyorum.Hayır alamıyorsunuz sadece kurumunuz personel dairesi verebiliyor.
Yardımcı Doçentlik kadrosunda da atanma şartı olarak gösterilmekte ancak başvuru esnasında istenmektedir.Ben de bir belediyede kadrolu işçiyim.Üniversite ilanında hizmet belgesi memurlardan istenmektedir.Ancak işçi de olsam kamu görevlisiyim.(özel şirket çalışanı değil) diye Personel ve insan kaynakları daire başkanlığından SGK sicil numaramı, görev yerimi, kadromu ve işe giriş tarihimi belirten bir belge aldım.Henüz dosya ve evrakları teslim etmedim.Ancak SSK hizmet dökümü olmazsa da SGK sicil numaramdan hizmet dökümüne ulaşabileceklerini düşünüyorum.Bu konuda yorumunuzu merak ediyorum.
Hizmet belgesi daha önce kamuda çalışmış veya hali hazırda kamuda çalışanlara verilen bir belgedir. Bu belge içinde kademe ve derece güncellemelerinizin yanı sıra ek göstergeniz gibi durumlarınız sene sene yazar. Maaş bordrosu ile ilgisi yoktur. Kurumunuzun personel işleri dairesinden istersiniz, vermek zorundalardır neden niçin diye soran bile olmaz.
Merhaba Hocam,
Ben geçen yıl temmuz ayında ÖYP ile Niğde Üniversitesi'ne atanmıştım. Bu yıl tekrar tercih yapıp Gazi Üniversitesi'ne atandım. Benden hizmet belgei istediler pazartesi dilekçe ile istememe rağmen hala alamadım ve bir aydan önce de alamayacağımı söylüyorlar. Ayın 20'sine kadar belgeleri teslim etmem gerektiğini açıklamama rağmen değişen herhangi birşey yok. Yarın Ankara'ya belgelerimi götüreceğim. Ancak hizmet belgesi eksik olarak. Bu durum atanmada herhangi bir sıkıntı yaratır mı yoksa daha sonra götürebilir miyim? Yada benim yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Sorun yaratır diye çok korkuyorum ama elimden gelen de hiçbir şey yok. Bu konuda yaedımınıza ihtiyacım var
Hocam,Nazmi hocam Aras gör olarak bir univde caslisiyorum başka bir Üniversitenin okutman kadrosuna başvurmak istiyorum çalıştığım univ hizmet belgemi vermiyor başvuracağım üniversitede bu belge eksik olursa on değerlendirmeye almayız diyorlar ne yapabilirim
Bu belge olmadan on değerlendirmeye alınacağıma dair bir yönetmelik var mı
Hocam,
personel daire başkanlığınıza dilekçeyle başvurun belgeyi vermek zorundalar. Memuriyette öyle vermiyoruz vb. muhabbet olmaz...
Belge eksikliğinde(hangisi olduğu farketmez) değerlendirmeye almama gibi bir durum var maalesef.
Hocam, dilekçeyi sümen altı yapıp bir aydan önce vermeyeceklerini söylüyorlar oyle olunca da başvuru süresi geçiyor
Maalesef konuşsam da farketmez durumun değişeceğini sanmıyorum . Peki başvuracağım üniversitede araya birilerini koysam bu belgeyi almadan başvurumı kabul etme durumları olabilir mıHocam,
1 aylık dilekçeye cevap süresini kötü niyetli memurlar maalesef kullanıyorlar. Sizin personel daire başkanıyla konuşarak veya tanıdık bir hoca vasıtasıyla durumun tekrar değerlendirilmesini sağlamanız mümkün mü?
Maalesef konuşsam da farketmez durumun değişeceğini sanmıyorum . Peki başvuracağım üniversitede araya birilerini koysam bu belgeyi almadan başvurumı kabul etme durumları olabilir mı
Belgeleri teslim etmeye gittiğimde hzimet belgesini getirmezseniz eksik belge muamelesi yaparız dediler bunun gerekli olmadıgını ispat edecegim bir sey var mı acaba baya çaresizim su anHocam değerlendirmeye alınmama gibi bir durum olmaz hizmet belgesinden. Hizmet belgesi verdiğinizde çalıştığınız günler emekliliğinize fayda edecek, o bakımdan önemlidir.