Hizmet Belgesi Nedir? Nereden Alabilirim?

A

Akademik Forum

Guest
Bilgi alma

İyi günler ben bir şirket vasıtasıyla yurtdışında 2 yıl çalıştım.Bunun için Konsolosluktan hizmet belgesi gerekiyormuş nasıl alabilirim.
Şimdiden Tşklr.

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar,
Peki Hizmet belgesini alabilmek için birim amirinin iznine ya da üst yazıya gerek var mıdır?
Hizmet belgesinin alınma sebebini açıklamak zorunda mıyız?

Çünkü bazı üniversiteler, bildiğim kadarıyla personelinin başka bir kuruma geçişini engellemek amacıyla türlü engeller çıkarıyorlar bu belgeyi vermemek için.

A

Akademik Forum

Guest
bilgi talep

Hocam merhabalar,

özel sektörde çalışıyorum.üniversitede açılan mühendislik kadrosu için başvuracağım en az 2 yıl deneyim isteniyor fakat sgk hizmet dökümümde meslek kodu yazan belgede ilk çalıştığım yerde mühendis olarak işlenmiş buradaki deneyim 1yıl, fakat daha sonra çalıştığım yerde bu alan boş hiç birşey yazmıyor.hizmet belgemde,sözleşmemde mühendis diye yazıyor.iş yerimin sgk ya gönderdiği işe giriş bildirgesindede mühendis olarak yazıyor.bu belgelerin hepsi elimde mevcut fakat sgk dökümünde kendi alanımda 2 yıl deneyim kısmında meslek kodu yazmadığı için sorun yaşarmıyım?bu sorunu aşmak içinne yapabilirim?

Yardımlarınız ve desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler

prleia

Öğrenci
Hocam çalıştığınız 2. Is yerinden hangi gorevde çalıştığınıza dair yazılı belge alırsanız sıkıntı yasamazsiniz sanırım

M

Mesutxxxxx

Guest
Hizmet dökümü

BİLGİ TALEP
ben üniversiteden müstafi olarak ayrılıyorum fakat hizmet döküm belgesini almam için rektörün onaylaması gerekiyormuş, kaç günde onaylar ve belgemi alırım

N

Nilesus

Guest
Yardim

Hocam suan çalıştıgim yerden 1 ay sonra istifa edicem ama suan anlastigim başka bi kurum benden hizmet belgesi istiyor kaseti ve ıslak imzalı çalıştığımà dair bunu nasıl temin edebilirim