IELTS Sınavı Hakkında Sorular

tiyatro

Öğrenci
Hocam yine bir şey soracağım ben writing ile ilgili bu sefer. Writing task 1 general ve academic için farklı fakat task 2'nin nasıl bir farklılığı var verilen konu daha basit mi oluyor? Kullanılması gereken kalıplara vs bakıyordum da ayırmamışlar 1 ve 2 olarak ne diyorsunuz?

tiyatro

Öğrenci
Hocam başvurumu yapıyorum da Ielts için yükleyeceğimiz fotoğrafla ilgili okuduğum yorumlara göre biraz karışık durumlar var sanırım şimdi benim fotoğrafta yüzüm açık bir şekilde görünüyor karşıdan normal bir vesikalık fotoğraf yani ama arka fon mavi. Bir yerde açık renk olmalı diye okudum bence çok saçma ama var mı böyle bir durum bir sorun teşkil eder mi?

tiyatro

Öğrenci
Hocam onay mesajı gelmiş Ielts için ama orada verilen ID ve şifreyle giremiyorum Road to ielts şeysine neden böyle oldu ki? Başka bir kullanıcı veya şifremiz var mıydı önceden kullandığımız ben hiç hatırlamıyorum öyle bir şey?
Bir de başvuru formu çıktısını önlü arkalı almayalım değil mi? Ve çıktıyı kurşun kalemle doldursak olur mu fotoğrafları da yapıştırmamıza gerek yok sanırım. ay çok soru sordum kusura bakmayın lütfen :)

byte

Öğrenci
Road to Ielts için bir şey diyemeyeceğim ama Ielts formunu arkalı önlü çıkarmana gerek yok bence. Zaten çok önemli bir form değil, orada yazdığın adrese gelmiyor sınav sonucu, sınav esnasında dağıttıkları formdaki adrese gönderiyorlar ama yine de tükenmez kalemle doldursan iyi olur. Fotoğrafları da yapıştırmana gerek yok, ben ataşla kağıdın üstüne tutturmuştum, kontroller esnasında oradan çıkarıp almışlardı.

sidneh

Profesör
Hocam onay mesajı gelmiş Ielts için ama orada verilen ID ve şifreyle giremiyorum Road to ielts şeysine neden böyle oldu ki? Başka bir kullanıcı veya şifremiz var mıydı önceden kullandığımız ben hiç hatırlamıyorum öyle bir şey?
Bir de başvuru formu çıktısını önlü arkalı almayalım değil mi? Ve çıktıyı kurşun kalemle doldursak olur mu fotoğrafları da yapıştırmamıza gerek yok sanırım. ay çok soru sordum kusura bakmayın lütfen :)
Baska kullanici adi ve sifre yok hocam, o verilenle gireceksiniz ama bazen ilk gun acilmiyor sistem, tekrar deneyin. Bir de road to ielts yazdigina dikkat edin, sinav yerini ogrenmek icin de bir kullanici adi sifre gonderiyorlar cunku, ikisi farkli.

sidneh

Profesör
Baska kullanici adi ve sifre yok hocam, o verilenle gireceksiniz ama bazen ilk gun acilmiyor sistem, tekrar deneyin. Bir de road to ielts yazdigina dikkat edin, sinav yerini ogrenmek icin de bir kullanici adi sifre gonderiyorlar cunku, ikisi farkli.

tiyatro

Öğrenci

Girebildim hocam ilk gün girilemiyordu sanırım teşekkür ederim :)

tiyatro

Öğrenci
Hocam başvuru formunu dolduracağım da aklıma takılan bazı şeyler var.
1. Formu İngilizce dolduracağız değil mi?
2. Occupation kısmına mezun ve çalışmadığım için other seçeneğini seçip unemployed diye not düşmem yeterli mi?
3. Hangi ülkeye başvurmak istiyorsunuz diye bir soru var ben öypye başvurucam orada öylesine bir ülkeyi işaretlesem olur mu?
4. Son olarak applications to recognising organisations diye son sayfada bir kısım var orası bir okula başvurmak isteyenler için sadece sanırım doldurmama gerek yok?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.