Oooo, tebrikler hocam.
L: 4.5
R: 5.5
W: 4.5
S: 4.5
Overall: 5.0
Şükür kurtarana..
L: 4.5
R: 5.5
W: 4.5
S: 4.5
Overall: 5.0
Şükür kurtarana..
tebrk ederim
Resmen Skandal. Ielts general kabul edilmeyecekmiş ! Bu insanımsılar nasıl akademisyen oluyor anlamıyorum ! İnsan bi açıklama yapmaz mı ielts'den modül olarak sadece akademik kabul edilecektir diye ? Yav sadece duyuru yapmak bu kadar mı zor ?! o kadar emek boşa mı gitti şimdi ? Çıldırmamak elde değil. Allahınızdan bulun !
Arkadaşlar eğer ielts general kaldırıldıysa tüm akademik alımlar için kaldırılmıştır. Sadece ÖYP için diye saçma bir şey olmaz bu sınavlar doçent olanlar var şu anda, doktoraya başlayan var. Eğer geçen haftaya kadar yayınlanan bir karar olsaydı kesinlikle elimize gelirdi ayrıca şöyle bir çelişki var bu puanın kullanıp kullanılmayacağına ÖSYM karar veriyor geçerlilikleri onlar belirliyor boşuna YÖK'e sorup moralinizi bozuyorsunuz önceden bu karar verme yetkisi YÖK'e aitken 1.5 yıldır ÖSYM alıyor resmi olarak kararları. Bir de şuna bakmak lazım TOEFL'da akademik değil..yayınlanmış bişey de yok sadece yök call center öle diyomuş insanların bi gecede o kadar emeğiyle,maddi manevi uğraşlarıyla nasıl oynarlar ya madem kabul etmycksin terchlerden 6 ay önce bilgi ver bizde girmeyelm hayret bşy ya öyp için bi türlü kadroları açıklayamadılar bunu mu bekliyolarmş!!!o kadar insanı madur ettiler şu anda
İyi günler hocam. Araştırdım ama bulamadım sorumun cevabını. Malum ÖYP kontenjanlarını bekliyorken, gereken belgeleri hazırlayayım diyorum.
Ben IELTS Akademik Modülü'ne girdim ve sonuç belgem elime ulaştı. Ben ÖYP başvurusunda bu puanımı kullanmayı planlıyorum. Sormak istediğim soru şu:
Benim bu sonuç belgem ile denklik için ÖSYM'ye (veya başka bir kuruma) başvurmam gerekiyor mu yoksa ÖYP başvurusunda okula direk bana British Council tarafından yollanan sonuç belgesini mi teslim edeceğim?
Eğer bir başvuru süreci varsa bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
nazmi hocam inşallah haklı çıkarsınız. inşallah biz yök'ü arayıp sormakla hata etmişizdir. başka bi şey diyemiyorum gerçekten skandal olur eğer öyleyse.
arkadaşlar, bu yılki yds sınavından 77 alıp hezeyana uğramış kişilerdenim. eylülde ielts'e girmeyi düşünüyorum, hedefim 6,5-7. ösym acaba denklik tablosunu değiştirebilir mi ya da herkes bu sınava yöneldiği için her hangi bir denklik iptali söz konusu olabilir mi? ona göre çalışmaya başlayacağım da.