İstanbul'da Gidilebilecek En Başarılı ALES Kursu ?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar kadıköy murata gittim pişman oldum sınıfça çok mağdur olduk kurumsal bir dersane diye gittim ama hocaları aleste iyi değil ve konuları bitiremediler pişmanlık yaşamak istemiyorsanız isme aldanmayın
 

irem!

Öğrenci
Ben İzmir Tasarı Akademi kursuna yazıldım İstanbul'da 7 tane şubesi varmış geçen yıl ALES sınıf ortalamaları 83 puanmış bu beni baya etkiledi diğer kurslarla kıyasladığımda tasarının sunduğu imkanların çok fazla olduğunu gördüm umarım bu yıl Alesi kazanırım size de iyi araştırmanızı tavsiye ederim gerçekten piyasada çok kötü kurslar var zamanınızı boşa harcamayın.
 
A

Akademik Forum

Guest
Kadıköy Çözüm Akademiye gittim hocaları gayet iyiydi tavsiye ederim.
 
A

Akademik Forum

Guest
Şeyma

Arkadaslar bakirkoy civarinda ales icin onerebilcegin bir dersane var mi ve ya mecidikoy de olabilir
 
G

Günel

Guest
Ales için kadıköy çözüme gitmiştim.Şimdi İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde doktora yapıyorum.Kesinlikle çözüme gidilebilir yüksek puan için.
 

xala

Öğrenci
İstanbulda kesinlikle tasarıya gitmelisiniz arkadaşlar matematik alanında çok iyiler derse tecrübeli hocalar giriyor tavsiye ederiz
 

cani

Öğrenci
Tasarı tecrübesi ve egitim sistemi ile iyidir arkadaşlar tasarıya gitmezseniz bile fasiküllerini mutlaka çözün ama kendi ögrencilerinden başka kimseye vermiyorlar :)
 
G

Gökhangülmz

Guest
Kadıköy Çözüm akademiye gidip Alesten 96 puan alarak 50. oldum.Hocaları çok profesyonel kesinlikle çözüm akademi
 
A

Akademik Forum

Guest
hhj

Ya hep ayni sahis isim degistirerek tasariyi tavisye etmis de saati atlamissin komik olmayin ya bu kadr yuhhh artk.
 
A

Akademik Forum

Guest
ales kursu hakkında

Ben kadıköy tasarı kursuna ales için gittim.Ama gittiğime pişman oldum, hiç memnun kalmadım.Sınıf çok kalabalıktı.Hocalara soru sormak çok zordu, hocalar ilgisiz. Sözel ve sayısal mantığa yeterince zaman ayırmadılar. Aleste kimseye de tavsiye etmiyorum kadıköy tasarıyı benim için zaman kaybıydı.Bir sürü de para verdim ama karşılığını malesef alamadım.
 
B

büşra34

Guest
kadıköy yargı akademi

Kadıköy çözüm akademiye gitmiş ve kursun faydasını görmüş biri olarak çözüm akademiyi ales için öneriyorum.Bu arada kurs bu dönem kadıköy Yargı akademi oldu ama hocaları aynı kişiler ve çok özverili.
 
Y

yzx

Guest
Ales için Tasarı dersanesini tavsiye etmiyorum.

Ales için Kadıköy Tasarı'ya gitmiştim.Ama matematik seviyeleri farklı olan herkesi sayısal, sözel ayrımı yapmadan bir sınıfa vermiştiler. Sınıf çok kalabalıktı ve hiç verim alamadık.
 
G

güldennn

Guest
Ales için öneri

Ales için 3 dönem hazırlanmış ve bu hazırlık sürecinde kadıköyde farklı kurslara gitmiş biri olarak kesinlikle aleste hocaları çok iyi olduğu için Kadıköy Yargı Akademiyi öneriyorum.Daha önce adı Kadıköy Çözüm akademiymiş ama ben 2018 ilkbahar dönemi ales için gittiğimde yargı yayınlarını kullandıkları için Kadıköy Yargı akademi olmuş. Şu anda Marmara Üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum.
 

scorx

Öğrenci
İstanbul ya da tüm Türkiye'de tavsiye edebileceğim ALES kursu www.aleskursum.com'dur.

Hem sayısal hem sözel paketleri konu anlatımı, soru çözümü, deneme sınavları ve mantık dersleri şeklinde bölünmüş. sözelden farklı olarak sayısal gruplarda geometri de ayrıca alınabiliyor. Eğitmenleri de oldukça tecrübeli ve kaliteli.
 
Üst