İstanbul'da Gidilebilecek En Başarılı ALES Kursu ?

A

Akademik Forum

Guest
özgü akademi yi tavsiye ederim sistemleri cok iyi mantık derslerini ayrı veriyorlar geometri ayrı cogu kurum türkçe matematik verip geciyor bide hızlı okuma kursunun verilmesi sınavda başarılı olmamda cok etkili oldu
 
E

ezgi başaran

Guest
istanbul kadıköy için bende özgü akademiyi tavsiye ederim gercekten ales ögrencilerine ilgileri cok iyi bizi iyi motive ettiler rehberlik cok iyi hatta marmara üniversitesinde yüksek yaptım bana yardımcı oldulkar
 

dfdf

Öğrenci
Arkadaşlar ben istanbul aksaraydaki ales kurslarına gitmek istiyorum. Yargı, ihtiyaç, tasarının ales kurslarıyla görüşeceğim bunlardan hangisi iyidir? ya da aksarayda önerebileceğiniz başka kurslar varmı ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
A

Akademik Forum

Guest
ben gecen sene ales kursu için özgü akademi ye gittim kadıköyde 90 puan aldım marmarada egitim denetim yönetim de yüksek lyapıyorum tavsiye ederim.
 
A

Akademik Forum

Guest
merhaba ben de ales kursuna gitmeyi dusunuyorum ve siz aksaraydaki kurslarla gorustunuz mu acaba ya da gittyseniz hangi dersaneye gittiniz? teseYkpkkurler
 
A

Akademik Forum

Guest
ankara ales kursları

ankarada baskent kariyere gittim 87 aldım... tavsiye ederim hocalar devamlı ödev verip telefonla arıyorlar
 

melis yaren

Öğrenci
tasarıyı çok met ediyorlar bende tasarıyı düşünüyorum bukadar övdüklerine göre vardır birseyler ayrıca fasikül ile anlatıyormuş sanırım tasarı

- - - Güncellendi - - -

tasarı diyor herkes hocam :)
 

taha ateş

Öğrenci
bencede tasarı forumda ve facebok gruplarında bir çok kişiye sordum tasarıya gidenelr memunlarmiş bu senede aynı basarıyı yakalrmı bilmiyorum ama gidip konuşmak lazım.
 
A

Akademik adam

Guest
kadıköy özgü akademi ye gittim tavsiye ederim ales kursu genelde kısa süreli oldugundan cok önemsenmez ama özgü akademi ilgili ve işi biliyor.
 
N

Nozdriyef1

Guest
Arkadaşlar merhaba, Uluslararası İlişkiler mezunuyum ve son Ales ten 78 aldım, 85 üstü puana çıkmam için Çözüm Akademi yi, Özgü Akademi yi ya da Tasarı Dershanesi Ümraniye şubesini tercih edebilirim, fakat emin değilim hiç birinden. Bu dershanelerden birine gidip söylediğim puanları alan bir Eşit Ağırlıkçı var mı? Lütfen reklamcılar yazmasın.
 

melis yaren

Öğrenci
bna tasarıyı önerdiler gittim görüştüm ales hakında bilgi sahibiler ama dershane konusunda çok kararsızım fasikül ile egitimimiz var dediler birde görüşmediyseniz bilginiz olsun :)
 
A

ali bakır

Guest
ales için kesinlikle kadıköy özgü akademi yi öneririm.bence sınavlar sadece ders çalışma degil aynı anda mativasyon rehberlik de cok önemli özgü akademi de mustafa hocanın rehberligi sayesinde doktoraya başvurdum.
 
Üst