Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?

A

Akademik Forum

Guest
Öğretim üyelerinden pasaportları iptal edilenler olmuş, başına böyle birşey gelen var mı?

A

Akademik Forum

Guest
sınava girip kazanan arkadaşlarımızın soruşturmaları bitti mi acaba? bizi de bilgilendirebilirler mi?

A

Akademik Forum

Guest
bence kimsenin umudu kalmadı artık. devletin açtığı okulda çalıştık diye düştüğümüz duruma bak. bir de normal işyeri kapanmış muamelesi yapıyorlar. ne tazminat ne son maaş hiçbir şey yok.

A

Akademik Forum

Guest
ben sınava girdim kazandım sonra güvenlik soruşturmam devam ederken üniversite çağırdı güvenlik soruşturması bitmeden taahhütname ile başlatmak istediler evrakları verirken ''aaa 36ohalkhk '' dediler ve apar topar kovdular hatta güvenlik soruşturmasından geçseniz bile almıcaz dediler...halbuki kapatılan kurumlarda yıllardır çalışan 36ohalkhklılar hem devlet üni. ye hemde özel üni. de akademisyen oldu çoğu güvenlik soruşturmaları bitmeden göreve başladı şaka gibi...böyle bir adaletsiz nasıl olabilir akıl mantık almıyor...

A

Akademik Forum

Guest
ben sınava girdim kazandım sonra güvenlik soruşturmam devam ederken üniversite çağırdı güvenlik soruşturması bitmeden taahhütname ile başlatmak istediler evrakları verirken ''aaa 36ohalkhk '' dediler ve apar topar kovdular hatta güvenlik soruşturmasından geçseniz bile almıcaz dediler...halbuki kapatılan kurumlarda yıllardır çalışan 36ohalkhklılar hem devlet üni. ye hemde özel üni. de akademisyen oldu çoğu güvenlik soruşturmaları bitmeden göreve başladı şaka gibi...böyle bir adaletsiz nasıl olabilir akıl mantık almıyor...

geçmiş olsun hocam. soruşturma bitseydi belki hiçbir sıkıntı çıkmayacaktı. işgüzarlık yapmışlar. yazık ediyorlar herkese.

A

Akademik Forum

Guest
Hocalarım az önce yazılarınızın bir kısmını okudum bende kapatılan üniversite ögrencisiyim koşa koşa askere gidip 1 ay sonra darbe teşebbüsüyle karşılaştım siz nasıl zorluk yaşadıysanız bende yaşıyorum iş bulamıyorum görüşmeye gidiyorum mülakata giriyorum hangi üniversite denilince duraksıyorlar benim ne cemaatle ne bir örgütle bagım yok ben Atatürkçü sade bir vatandaşım yazık ediyorlar ailemden sigara parası istemeye utanıyorum artık tek çare Avusturalya da yüksek lisans yapıp vatadanşlık alıp orada hayatımı devam ettirmem zor olacak ailem için bi ton dünya para istiyorlar ama elden bir şey gelmiyor çok üzgünüm suçsuz günahsızlar için

A

Akademik Forum

Guest
ohal komisyon

Valiliklerde kurulan komisyonlara başvuru yapalım hocalarım bir umut. En azindan iceride kalan maaslarimizi, haklarımızı ve sorusturma sonrasi masum olanlarin devlet üniversitelerine yerlestirilmelerini isteyebiliriz diyorum ben. Tabi aramizda hukukçu hocalarımız varsa bu konuda bizi daha dogru yönlendirebilir.

A

Akademik Forum

Guest
fetö davalarına giren avukat bir tanıdığımın dediğine göre özgür olduğumuza şükretmeliyiz... bir özel okulda (üni degil) çalışanın maaş hesabında ki bank asyası paradan dolayı ve okul kapatılıncaya kadar çalıştığı için tutuklu oldunu duydum..

A

Akademik Forum

Guest

Hocam hangi üniversite?

A

Akademik Forum

Guest
komisyona başvuramıyoruz böyle kaldık ortada. bari sgk kodunu kaldırsalardı da başka işlere baksaydık.