valiliklere dilekçe verebilen var mı. kabul ediliyor mu_?
Bir arkadaşım başvurdu valiliğe teslim etti dilekçesini bende bu hafta yapacağım.
valiliklere dilekçe verebilen var mı. kabul ediliyor mu_?
Kapatılan Üniversitesilerdeki akademisyenlerin de diplomaları geçersiz sayılacak diye bi söylenti var, doğruluğu hakkında bilginiz var mı?
Merhaba Arkadaşlar
Geçen hafta bağlı olduğum ilçenin sgk'sı ve işkur vasıtası ile çıkışım yapıldığını öğrendim. 3 ağustos gibi işsizlik ödeneği için başvurmuştum, haliyle çıkış olmadığı için reddedilmişti. geçen hafta rasgele (mesela 24 ağustos) bi tarihte çıkış yapılmış gibi işkura online başvuru yaptım. Bu başvurum reddedildi ama bu durum geçmişteki yaptığım başvuruyu yeniden tetikledi ve bugün işsizlik ödeneği onayım geldi. 31 mart 2017'ye kadar ödenek veriyorlar.
Merhaba Arkadaşlar
Geçen hafta bağlı olduğum ilçenin sgk'sı ve işkur vasıtası ile çıkışım yapıldığını öğrendim. 3 ağustos gibi işsizlik ödeneği için başvurmuştum, haliyle çıkış olmadığı için reddedilmişti. geçen hafta rasgele (mesela 24 ağustos) bi tarihte çıkış yapılmış gibi işkura online başvuru yaptım. Bu başvurum reddedildi ama bu durum geçmişteki yaptığım başvuruyu yeniden tetikledi ve bugün işsizlik ödeneği onayım geldi. 31 mart 2017'ye kadar ödenek veriyorlar.
çıkış kodu 36 ohal khk kodu. ben de turgut özaldayım.Hocam çıkış kodu olarak ne kullanılmış peki? Bir de siz hangi unv.deydiniz.
Ben zirvedeydim.
Benim 23 temmuz belirtilmiş. çünkü 3 ağustosta işkurdan online başvurmuştum.Hocam merhaba çıkış tarihi olarak ne zaman belirtilmişti? 23 temmuz mu?
Benim 23 temmuz belirtilmiş. çünkü 3 ağustosta işkurdan online başvurmuştum.
çıkış kodu 36 ohal khk kodu. ben de turgut özaldayım.
Hocam birikmiş hak vb vermediler bi de damgalandık, ne yapacağız? Bu işin sonu nedir bilmiyorum
Hocalarım bu ohal kodu nerde gözüküyor. Biz görebiliyor muyuz ki