Kapatılan üniversiteler??Ne olacağız?

A

Akademik Forum

Guest
Kapatılan Üniversitesiler

Kapatılan Üniversitesilerdeki akademisyenlerin de diplomaları geçersiz sayılacak diye bi söylenti var, doğruluğu hakkında bilginiz var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Söylentilere göre bizi aklayıp okullara da yerleştireceklerdi. O yüzden kaynağı söylenirse daha iyi olur bence

A

Akademik Forum

Guest
Hala sgk aktif yani dondurulmuş durumdayım. Primler ödenmiyor, maaş yok ama sgk aktif.
Arkadaşlar, çıkışı verilen var mı? Lütfen yazsın ve hangi çıkış kodu kullanılmış? 36-OHAL/KHK mı başka mı?
Çıldıracam artık, biz ne yiyip ne içeceğiz? Ne yapacağız?

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba Arkadaşlar
Geçen hafta bağlı olduğum ilçenin sgk'sı ve işkur vasıtası ile çıkışım yapıldığını öğrendim. 3 ağustos gibi işsizlik ödeneği için başvurmuştum, haliyle çıkış olmadığı için reddedilmişti. geçen hafta rasgele (mesela 24 ağustos) bi tarihte çıkış yapılmış gibi işkura online başvuru yaptım. Bu başvurum reddedildi ama bu durum geçmişteki yaptığım başvuruyu yeniden tetikledi ve bugün işsizlik ödeneği onayım geldi. 31 mart 2017'ye kadar ödenek veriyorlar.

mert-ie

Öğrenci
Hocalarim, iyi aksamlar,

CnnTurk'teki programa sesimizi duyurabilmek adina katilimcilari tag'leyerek, #SucsuzVakifAkademisyenleri #tarafsızbölge hashtag'leriyle tweet'ler atalim, sayet mumkunse. Olur ya, bir ihtimal ana akim medyada bahsimizin gecme sansi olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba Arkadaşlar
Geçen hafta bağlı olduğum ilçenin sgk'sı ve işkur vasıtası ile çıkışım yapıldığını öğrendim. 3 ağustos gibi işsizlik ödeneği için başvurmuştum, haliyle çıkış olmadığı için reddedilmişti. geçen hafta rasgele (mesela 24 ağustos) bi tarihte çıkış yapılmış gibi işkura online başvuru yaptım. Bu başvurum reddedildi ama bu durum geçmişteki yaptığım başvuruyu yeniden tetikledi ve bugün işsizlik ödeneği onayım geldi. 31 mart 2017'ye kadar ödenek veriyorlar.

Hocam çıkış kodu olarak ne kullanılmış peki? Bir de siz hangi unv.deydiniz.
Ben zirvedeydim.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba Arkadaşlar

Hocam merhaba çıkış tarihi olarak ne zaman belirtilmişti? 23 temmuz mu?

bektas1

Öğrenci
e devlette gözükmüyor malesef. bende sgk dan öğrendim, bana siz göremezsiniz dediler. işsizlik maaşı için başvuran arkadaşlar ben iş kurun sitesine giriş yapamıyorum bilginiz var mıdır

A

Akademik Forum

Guest
Sayın Hocalarım,
İşşizlik ödeneği için Türkiye İş Kurumuna gidip başvurursanız çözüm alabilirsiniz.

Haticey

Öğrenci
Milli Emlak'a gidip mağdur olduğumuza dair dilekçe vermemiz gerekiyormuş, Milli Emlak öyle dedi. Valiliğe de gitmeye gerek var mı acaba?

- - - Güncellendi - - -

Eğer devlet bize bir çözüm bulmazsa ben de hukuk yollarına başvurmayı düşünüyorum. Ancak OHAL de dava açabiliyor muyuz, OHAL in kalkmasını mı beklememiz lazım acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Son dönemde bizlerle ilgili olumlu gelişmeler var. Sesimi daha fazla çıkarmak için her akşam twitterda hashtag çalışması yapıyoruz. Buradan olan twitterda olmayan arkadaşları bekleriz.