Marmara'nın ideolojisi sol değildir kral kardeş.ya bunlar solcu üniversitelerden mezun olmuş adamları alıyorlar.....
İletişimde yazılı sınavlar oluyor belirleyici olarak ayrıca kısa bir mülakat yapıyorlar. Haftaya fakülteye gelip sorarsanız mülakatta ne sormuşlar cevap alabilirsiniz çünkü lisansüstü final haftası var.Ben de Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü ve SBE'den (Gazetecilik,RTS ve HİT'in) mülakatları nasıl oluyor merak etmekteyim. Bilenler aydınlatabilirse minnettar olurum.
Sen gel başvur, bir de çayımı içersin.ya bizim hoca öyle demişti aklımda ordan kalmış ey allah özür dileriz nazmi bey,,,,
İletişimde yazılı sınavlar oluyor belirleyici olarak ayrıca kısa bir mülakat yapıyorlar. Haftaya fakülteye gelip sorarsanız mülakatta ne sormuşlar cevap alabilirsiniz çünkü lisansüstü final haftası var.
Önerilir demesinin sebebi eğer ders içerikleriniz tutmazsa bilimsel hazırlık verirler. Yoksa başvuru ile ilgili değil, eğer özellikle şu alan mezunları başvurabilir yazmıyorsa sorun yok.merhaba... marmara üniversitesine yüksek lisans başvurusunda bulunmak istiyorum.yalnız başvuru koşullarında benim bölümümün ismi yok. başvuru koşulları kısmında başvuracak adayların lisans bölümlerinin lisasüstü programı ile ilişki olması önerilir denmiş. bu nedenle bende lisans transkriptimi göstererek istediğim alanla ilişkili olduğumu kanıtlayabilir ve başvurabilir miyim?? bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana??