Arkadaşlar merhaba ben de ataması yapılmayan gruptanım Hava Harp Okulunda öğretim görevlisi kadrosunu kazanmıştım. Ne yazık ki iyi haberler veremeyeceğim. Bana Ağustosun 19'unda rektörlük güvenlik soruşturmamın olumlu sonuçlandığını ve onay için bakanlığa gittiği söylendi. O tarihten sonra ne zaman rektörlüğü arasam dosya bakanlıkta olduğu için bir bilgilerinin olmadığını söylediler. Ben de artık son çare bakanlığın Milli Savunma Bakanlığı'nın personel birimini aradım. Bana söylenen şey bakan sizin dosyanızı imzalamadı ve ayırdı oldu. Nedenini sorduğumda da bilmediklerini söylediler. Benim gibi toplamda yirmi-otuz kişi varmış ve atamalarımız yapılmamış. Neden haber verilmediğini sorduğumda ise üniversitenin haber vermesi gerekiyordu cevabını aldım. Bunun üzerine üniversite ile konuştum, onlar da onlara öyle bir bilgi gelmediğini söylediler. Üzerine bir de yeni alım için ilan yayımlandı. Hem hiçbir gerekçe olmadan atamamızı yapmadılar hem de haber vermeye bile gerek görmediler ve yerimize başkalarını almak için ilan açtılar yani. Bunu daha önce buraya yazmak isterdim ama hesabıma bir türlü giriş yapamadım ve sitedeki bir sorun dolayısıyla yeni hesap da açamadım. O kadar üzücü bir durum ki gerçekten, üstelik çalışmıyorum da halihazırda. Bu bekleme sürecinde ne de olsa burası oldu diye farklı kadrolara başvurmadım, kpss'ye girmekten vazgeçtim, özelden iş teklifi geldi geri çevirdim. Benim için bir yıla ve bir sürü fırsata mal oldular tabi sizler için de maalesef