Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

arşgör06

Öğrenci
Ben de bir devlet kurumunda çalışıyorum, muvafakat sürecim devam ediyor. Ben de daha aranmadım. Dün okulu aradığımda 1-1.5 ay daha süreceğini söylediler.

A

Akademkbiri

Guest
Arkadaşlar ben atandım haftaya göreve başlayacağım inşallah. Atanan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun .

A

Akademimsu

Guest
Atanan arkadaşı tebrik ediyorum. Darısı başımıza.
Atamalar dahi başladı fakat asil olduğum halde henüz herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

M

MSakademikf

Guest
İstanbul Hava Harp Okulu'ndan aranan var mı? Ben de asil kazandım fakat aranmadım henüz

cnakademik

Öğrenci
İstanbul Hava Harp Okulu'ndan aranan var mı? Ben de asil kazandım fakat aranmadım henüz

Benim arkadaşım atandı, görevine başladı bile. Siz hangi bölümdesiniz? Siz kendiniz arayın, tebligatım geldiyse kendim gelmek istiyorum deyin.

Sağlık raporu soran arkadaş için de cevaplayayım; evet benim atanan arkadaşım "Devlet Memuriyetine Giriş İçin tam Teşekküllü Sağlık Raporu" aldı. Hastanelerde bunun için randevu gerekmiyor. Bir günde çıkıyor.

ihtimaller

Öğrenci
Arkadaşlar bir kısım arkadaşlarımız atandı ve göreve başladılar. Alınan ilk bilgilere göre çok sıcak karşılanmışlar ve bazı kötü yazılar yazan arkadaşların söyledikleri gibi bir ortam olmadığını aktardılar. Sırasıyla diğer arkadaşların atamaları önümüzdeki ay sonuçlanır tarzında bilgiler dolaşıyor. Hakkımızda hayırlısı.

- - - Güncellendi - - -

Hocam telaş yapacak herhangi bir durum yok. Bizler de beklemedeyiz, okulu ve rektörlüğü aradığımızda sürecin devam ettiğini ve ''parti parti sonuçlanan evrakların gönderileceği'' bilgisini aldık.

M

MSakademikf

Guest
Arkadaşlar bir kısım arkadaşlarımız atandı ve göreve başladılar. Alınan ilk bilgilere göre çok sıcak karşılanmışlar ve bazı kötü yazılar yazan arkadaşların söyledikleri gibi bir ortam olmadığını aktardılar. Sırasıyla diğer arkadaşların atamaları önümüzdeki ay sonuçlanır tarzında bilgiler dolaşıyor. Hakkımızda hayırlısı.

- - - Güncellendi - - -

Hocam telaş yapacak herhangi bir durum yok. Bizler de beklemedeyiz, okulu ve rektörlüğü aradığımızda sürecin devam ettiğini ve ''parti parti sonuçlanan evrakların gönderileceği'' bilgisini aldık.

Teşekkürler bilgilendirme için

M

MSakademikf

Guest
Cevaplar için teşekkürler, bugün okulu aradığımda belki olumsuz sonuçlanmıştır belki de henüz sonuçlanmayanlar arasındasınızdır dendi, İstanbul Hava Harp Okulu'nda göreve başlayanlara soruyorum, acaba kurumda göreve başlayan psikolojik danışman var mı, bilginiz var mı bununla ilgili?

msb

Öğrenci
Arkadaşlar atanan ve atanmayan oldukça arkadaşımız var anlaşılan. Ben de henüz atanmadım, asilim. Tabi bazı arkadaşlar göreve başlarken bekleme pisikolojisi oluyor. Acaba yardımlaşarak hangi bölümde atamalar var, hangi okulda atamalar var, nasıl bulabiliriz? Ben geçen hafta başında aramıştım. Parti parti atanıyor bilgisini almıştım. Acaba bugün aranan oldu mu? Bir de bir whatsup grubu kurulmuştu nasıl dahil olabilirim.

Orgore

Öğrenci
Arkadaşlar atanan ve atanmayan oldukça arkadaşımız var anlaşılan. Ben de henüz atanmadım, asilim. Tabi bazı arkadaşlar göreve başlarken bekleme pisikolojisi oluyor. Acaba yardımlaşarak hangi bölümde atamalar var, hangi okulda atamalar var, nasıl bulabiliriz? Ben geçen hafta başında aramıştım. Parti parti atanıyor bilgisini almıştım. Acaba bugün aranan oldu mu? Bir de bir whatsup grubu kurulmuştu nasıl dahil olabilirim.

Bana mesaj atabilirsiniz hocam numaranızı

birda

Öğrenci
Arkadaşlar kho araştırma görevlisine zimmet veriliyor mu mal sorumluluğu var mı ( örneğin bölümün tüm milyonluk laboratuvarları) bu konuda bilgisi olan var mı tşk ederim.

F

Forumcuns

Guest
Yahu siz bu Türkçe ile bir üniversiteye nasıl öğretim elemanı olarak atanabildiniz çok merak ediyorum. Sanki iki yıllık Adalet mezunlarının atamalara isyan ettigi memur sayfalarindan birini okuyorum. :)

msb

Öğrenci
Yahu! Siz bu Türkçe ile, bir üniversiteye öğretim elemanı olarak nasıl atanabildiniz? Çok merak ediyorum. Sanki, iki yıllık adalet bölümü mezunlarının atamalara isyan ettiği memur sayfalarından birini okuyorum.
İlk önce kendi hatalarımızı düzeltelim. :)