Arkadaşlar ben atandım haftaya göreve başlayacağım inşallah. Atanan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun .
İstanbul Hava Harp Okulu'ndan aranan var mı? Ben de asil kazandım fakat aranmadım henüz
Bizden sağlık raporu istenir mi soruşturmadan sonra?
İstanbul Hava Harp Okulu'ndan aranan var mı? Ben de asil kazandım fakat aranmadım henüz
Rehberlik ve psikolojik danışmanlık benim, teşekkürlerHangi bölüm hocam sizin? Atamalar kısım kısım geliyormuş bilginize.
Arkadaşlar bir kısım arkadaşlarımız atandı ve göreve başladılar. Alınan ilk bilgilere göre çok sıcak karşılanmışlar ve bazı kötü yazılar yazan arkadaşların söyledikleri gibi bir ortam olmadığını aktardılar. Sırasıyla diğer arkadaşların atamaları önümüzdeki ay sonuçlanır tarzında bilgiler dolaşıyor. Hakkımızda hayırlısı.
- - - Güncellendi - - -
Hocam telaş yapacak herhangi bir durum yok. Bizler de beklemedeyiz, okulu ve rektörlüğü aradığımızda sürecin devam ettiğini ve ''parti parti sonuçlanan evrakların gönderileceği'' bilgisini aldık.
Arkadaşlar atanan ve atanmayan oldukça arkadaşımız var anlaşılan. Ben de henüz atanmadım, asilim. Tabi bazı arkadaşlar göreve başlarken bekleme pisikolojisi oluyor. Acaba yardımlaşarak hangi bölümde atamalar var, hangi okulda atamalar var, nasıl bulabiliriz? Ben geçen hafta başında aramıştım. Parti parti atanıyor bilgisini almıştım. Acaba bugün aranan oldu mu? Bir de bir whatsup grubu kurulmuştu nasıl dahil olabilirim.
Bana mesaj atabilirsiniz hocam numaranızı