Behlül kaçar. Herkesin yolu açık olsun...
Aktivasyon kodu linki aktif mi ? yoksa sorun bende mi ?
arkadaşlar merhaba.. ben de atamamın yapılmasını bekliyorum acaba dil tercihi yapabilcek miyim herhangi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? diğer sorum da bir iki güne kadar ataman yapılır dediler yapıldıktan sonra tercih yapabilir miyim ?
sağlık bakanlığından ataması yapılabilir diye onay geldi ama rektörün imzalamasını bekliyorum.. umarım yapabilirim hocam..
Hocam peki Anadolu üni ile ilgili bir bilginiz var mı?Başka seçeneğiniz varsa değerlendiriniz derim
pamukkale üniversitesindeki memur yapabileceğimi söylüyor sürekli ama bilemiyorum yöke bildirmişler sözde bu kadar az yer açılması da soru işareti doğurmuyor değil..yapabilirsiniz, sonuçta bu sorun kazandığınız ünivesiteden kaynaklanıyor sizden değil ki.. atanma süreciniz devam etse de dil kursu için tercih yapılabilir diye biliyorum.. (kursa atanma süreci tamamlanmadan başlayamayacağız o ayrı..)
pamukkale üniversitesindeki memur yapabileceğimi söylüyor sürekli ama bilemiyorum yöke bildirmişler sözde bu kadar az yer açılması da soru işareti doğurmuyor değil..
pamukkale üniversitesindeki memur yapabileceğimi söylüyor sürekli ama bilemiyorum yöke bildirmişler sözde bu kadar az yer açılması da soru işareti doğurmuyor değil..