ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

y20ruk

Öğrenci
arkadaşlar merhaba.. ben de atamamın yapılmasını bekliyorum acaba dil tercihi yapabilcek miyim herhangi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? diğer sorum da bir iki güne kadar ataman yapılır dediler yapıldıktan sonra tercih yapabilir miyim ?

autum_

Öğrenci
arkadaşlar merhaba.. ben de atamamın yapılmasını bekliyorum acaba dil tercihi yapabilcek miyim herhangi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? diğer sorum da bir iki güne kadar ataman yapılır dediler yapıldıktan sonra tercih yapabilir miyim ?

yapabilirsiniz bence, ben de hala bekliyorum ama yapacağım yine de..bu arada sizinkisi naklen mi yoksa üniversiteniz mi hala yapmadı?

y20ruk

Öğrenci
sağlık bakanlığından ataması yapılabilir diye onay geldi ama rektörün imzalamasını bekliyorum.. umarım yapabilirim hocam..

wasplisbeth

Öğrenci
nazmi hocam yukarda açıklamışsınız ama 764 kişi gerçekten az değil mi ?? açıkta kalma durumu olabillir mi..ataması tamamlanmayan arkadaşlar varmışş..bi yere yerleşememizlik olur mu ?

autum_

Öğrenci
sağlık bakanlığından ataması yapılabilir diye onay geldi ama rektörün imzalamasını bekliyorum.. umarım yapabilirim hocam..

yapabilirsiniz, sonuçta bu sorun kazandığınız ünivesiteden kaynaklanıyor sizden değil ki.. atanma süreciniz devam etse de dil kursu için tercih yapılabilir diye biliyorum.. (kursa atanma süreci tamamlanmadan başlayamayacağız o ayrı..)

Selcenn

Öğrenci
400 kişinin ataması yapılmamış mı şimdi? Nasıl olur ya:(( neden bu kadarcık okul:( kontenjanları azaltıp okulları arttırsalardı keşke..
Gün, bütün ümitlerinin yıkıldığı gündür..

sarimaske

Araştırma Görevlisi
error veriyor şimdi de.

- - - Güncellendi - - -

İTÜ ya da Marmara yazıcam. Marmara Üniversitesini aradım ve çok övdü dil eğitimini bilemedim valla.

y20ruk

Öğrenci
yapabilirsiniz, sonuçta bu sorun kazandığınız ünivesiteden kaynaklanıyor sizden değil ki.. atanma süreciniz devam etse de dil kursu için tercih yapılabilir diye biliyorum.. (kursa atanma süreci tamamlanmadan başlayamayacağız o ayrı..)
pamukkale üniversitesindeki memur yapabileceğimi söylüyor sürekli ama bilemiyorum yöke bildirmişler sözde :) bu kadar az yer açılması da soru işareti doğurmuyor değil..

Selcenn

Öğrenci
pamukkale üniversitesindeki memur yapabileceğimi söylüyor sürekli ama bilemiyorum yöke bildirmişler sözde :) bu kadar az yer açılması da soru işareti doğurmuyor değil..

Sanki "şunu şunu açalım yeter hıh oldu" der gibiler.. Nerdeyse yarısının ataması yapılmamış çok ilginç gerçekten.
Trabzon, Konya, Kayseri, Adana nerde ki.. Kesin açılır ümidiyle bakıyordum bunlara. Hata bende. Herkese hayırlı olsun..

vldndndr

Öğrenci
her tercih döneminde yine çökertecek bunlar siteyi diye tedirgin oluyolarmıdır acaba cidden merak ediyorum. 800 kişi bile değiliz arkadaş el insaf yaa. taş ol taş en fazla olabileceğin odur yök.

egeiletişim

Öğrenci
olaya bir de iyi yönden bakmak gerekiyor sanırım en azından az da olsa dil merkezlerini biliyoruz artık. geçirdiğimiz aşamaları düşününce insan şükrediyor:)

autum_

Öğrenci

Nazmi Bey "Yani 1130 kişi vardı 65'in altında ama 764 kontenjan açılmış.. " şeklinde belirtmişti.. Bu 1130 kişinin içinde yanlış bilgi verip de ataması yapılmayanlar varsa ya da vazgeçenler falan normaldir heralde bu sayı.. ama tam tersine 1130 kişi tamamen atanmaya hak kazanıp bunların 366 sı (hala atanması yapılmayanlar ya da bizim gibi naklen atanmayı bekleyenler) atanmamışsa ne yapmayı düşünüyorlar acaba..