İTÜ yle ilgili de yeterli bilgi bulamadım ben bir kişi tercih edilebilir demiş sadece... Ytü nün uyarı aldığını söylemişti bir arkadaşımız o zaman bu kez iyi atılımlar yapacaktır belkide
Girdim ama herşey bomboş? üniversitelerin ismi de yazmıyor?
merve ç bilgilerimi bile güncelleyemiyorum, yeni siteden hiçbir şey anlamadım
Boğaziçi üniversitesi dil kursunu nerde veriyo net bilen varmı? kilyos sarıtepe kampüsü diyen var güney kampüs diyen var ? Dokuzeylül yabancı dillerin ulaşımı nasıl acaba ? Anadolu üniversitesinin eğitimi nasıl ? ve bu tercih sayfasına ne zaman giricez ? sorular sorular hiç bitmio
Aktivasyon kodunda takılan var hâlen benim gibi size ne mutlu hocam, internetiniz çok hızlı, bilgisayarınız çok iyi anlaşılan maşallah
Hocam nazar değdirdiniz çıkmış bulundum yine giremiyorum
Demem o ki, siteye girebilmekle girememek arasında fark yokmuş
Nazar ihtimâline karşı maşallah demiştim hocam aşkolsun Ben hep merak etmişimdir internette böyle önemli durumlarda bir yerlere birileri girer birileri giremez ya o kişilerin internetinden veya bilgisayarından mı sürekli f5 yapıp üstüste uğraştıklarından mı oluyor diye
boğaziçi güney kampüste ders veriyo şu anda
Bilgi güncellemesi yapamama nedeni dil puanı 65 altında olması. Sistem başka sınavda 65 üstü puan girdiğimde ÖYP puanını hesaplıyor fakat normal dil puanını girince hesap kitap yok.