ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

autum_

Öğrenci
yeni üyelik var.. kayıt oluyorsunuz önce..kayıt için aktivasyon kodu gönderiliyor mail adresinize.. aktivasyon koduyla uğraşırken da sayfa bulunamıyor..ben bu aşamaya kadar gelebildim sadece..

khakan

Öğrenci
Boğaziçi üniversitesi dil kursunu nerde veriyo net bilen varmı? kilyos sarıtepe kampüsü diyen var güney kampüs diyen var ? Dokuzeylül yabancı dillerin ulaşımı nasıl acaba ? Anadolu üniversitesinin eğitimi nasıl ? ve bu tercih sayfasına ne zaman giricez ? sorular sorular hiç bitmio :)

sarimaske

Araştırma Görevlisi
ÖYP bilgileri güncellemeye çalışıyorum ama kaydet dediğim zaman yabancı dil bölümüne geliyor Bu sorun nasıl çözülebilir arkadaşlar ?

vldndndr

Öğrenci
Boğaziçi üniversitesi dil kursunu nerde veriyo net bilen varmı? kilyos sarıtepe kampüsü diyen var güney kampüs diyen var ? Dokuzeylül yabancı dillerin ulaşımı nasıl acaba ? Anadolu üniversitesinin eğitimi nasıl ? ve bu tercih sayfasına ne zaman giricez ? sorular sorular hiç bitmio :)

boğaziçi güney kampüste ders veriyo şu anda

canan_

Öğrenci
Hocam nazar değdirdiniz çıkmış bulundum yine giremiyorum :)
Demem o ki, siteye girebilmekle girememek arasında fark yokmuş :)

Nazar ihtimâline karşı maşallah demiştim hocam aşkolsun :) Ben hep merak etmişimdir internette böyle önemli durumlarda bir yerlere birileri girer birileri giremez ya o kişilerin internetinden veya bilgisayarından mı sürekli f5 yapıp üstüste uğraştıklarından mı oluyor diye :)

sarimaske

Araştırma Görevlisi
Bilgi güncellemesi yapamama nedeni dil puanı 65 altında olması. Sistem başka sınavda 65 üstü puan girdiğimde ÖYP puanını hesaplıyor fakat normal dil puanını girince hesap kitap yok.

canan_

Öğrenci
Nazar ihtimâline karşı maşallah demiştim hocam aşkolsun :) Ben hep merak etmişimdir internette böyle önemli durumlarda bir yerlere birileri girer birileri giremez ya o kişilerin internetinden veya bilgisayarından mı sürekli f5 yapıp üstüste uğraştıklarından mı oluyor diye :)

Tercihleri yapacağız sonuçta bir şekilde o önemli değil bu bilgiye ulaşmak daha önemli benim için :)

kemalöztürk

Öğrenci
Hocam ben şöyle bir sorun yaşıyorum. Sisteme kayıt olmak istediğim de daha önce kayıtlı diyor. Ve şifremi yazıp girdiğimde şifre hatalı diyor. Şifremi unuttum tekrar şifre gönder dediğimde ise hatalı bilgiler diyor. Bu durumda ne yapmam gerekir.