Nazmi Hocam üniversiteden tazminat miktarını söylemiyorlar , örnek metinde de senet miktarına ilişkin bir metin yok sadece cezai şartlar sayılmış, ne yapmamız gerekir ?
brüt maaşınızı 6 ile çarpın yazın biz öyle yazdık.
Nazmi Hocam üniversiteden tazminat miktarını söylemiyorlar , örnek metinde de senet miktarına ilişkin bir metin yok sadece cezai şartlar sayılmış, ne yapmamız gerekir ?
Saat 15:30 da açıklanacak bilgi işlem den öğrendim dedi arkadaş facebookta...
Her üni. de farklı ama senet daha önce istenir gitmeden.dil tercihleri açıklandıktan sonra öncelikle eğitime gideceğimiz üniv.ye kayıt yaptırmamız gerekiyormuş daha sonra senet imzalıyormuşuz doğru mu?
Hocam dekanlıktan öyle bir bilgi verdiler ben dil sonuçlarını bekliyorum burda bir iş yaptığımız yok zaten açıklanınca senet yapıp gidecem sanıyordum ama önce dil için gideceğimiz üniversiteden öğrenci belgesi (ve başka bir yazı daha vardı onu hatırlamıyorm ama aslı olmalıymış) almamız gerekiyor dediler. sonra tekrar dönüp senedi yapacakmışız yada dışarda yapıp onu da beraber getirecekmişiz. herkes farklı birşey söylüyor iyice kafam karıştı..Her üni. de farklı ama senet daha önce istenir gitmeden.