ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

y20ruk

Öğrenci
arkadaşlar benim de bir sorum olacak.. üniversiteden aradılar kurumunuzda ilişik kesip gelin başlayın diye.. kurumuma gittim daha ankaradan bize öyle bir yazı gelmedi dediler bekleyin biz sizi arayacağız dediler.. dil kursu ile ilgili nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? yani tercihlerimi yaptım ben de sizin gibi sonuçalrın açıklanmasını bekliyorum :) peki ama sonra ? geç mi başlayacağım kursa ya da sts'ye girebilcek miyim ?

yaseminnnn

Öğrenci
dil tercihleri açıklandıktan sonra öncelikle eğitime gideceğimiz üniv.ye kayıt yaptırmamız gerekiyormuş daha sonra senet imzalıyormuşuz doğru mu?

yzc

Öğrenci
sabah 9 dan beri face akademik personel yök sayfalarını yenileyip yenileyip duruyorum gün öldü bitti bugünde sonuç gelmeyecek bence pöf:(

mmmrym

Öğrenci
sabahtan beri açıklanmasını bekliyorum tam 16.59 da açıklar ki senetlerimizi alamayalım. benim üniversitem dil yerleri belli olmadan vermiyor ve ben daha ankaraya gidecem kefillerim orada :(

volodya

Öğrenci
Hayır bekletmekle ellerine geçen ne hakikaten merak ediyorum, yani önceden öğrenirsek ya da mazallah erkenden öğrenirsek çok kötü şeyler olur (!) o yüzden bekletip insanları imanından gevretmeli böyle işkence etmeliler...

esgalonso

Öğrenci
oyle demeyın cok zor ışler bunlar 700 kışıyı sırala ayarla fılan, ne bılgısayar var ne ınternet.. teknolojı dıye bır sey yok. onlar da bızım gıbı beklıyorlar ışte.. zorrr çokkk zorrr (!) :)

yaseminnnn

Öğrenci
Her üni. de farklı ama senet daha önce istenir gitmeden.
Hocam dekanlıktan öyle bir bilgi verdiler ben dil sonuçlarını bekliyorum burda bir iş yaptığımız yok zaten açıklanınca senet yapıp gidecem sanıyordum ama önce dil için gideceğimiz üniversiteden öğrenci belgesi (ve başka bir yazı daha vardı onu hatırlamıyorm ama aslı olmalıymış) almamız gerekiyor dediler. sonra tekrar dönüp senedi yapacakmışız yada dışarda yapıp onu da beraber getirecekmişiz. herkes farklı birşey söylüyor iyice kafam karıştı..