arkadaşlar bu dönemlerdeki problemleri şikayet edebileceğimiz bir merci varsa toplu bir dilekçe ile şikayetimizi dile getirebiliriz. her atamada bu zulmü ne bize ne de bizden sonra gelecek arkadaşlara yapmamaları için. en meşru haliyle bunu becerebiliriz sanırım.
arkadaşlar bu dönemlerdeki problemleri şikayet edebileceğimiz bir merci varsa toplu bir dilekçe ile şikayetimizi dile getirebiliriz. her atamada bu zulmü ne bize ne de bizden sonra gelecek arkadaşlara yapmamaları için. en meşru haliyle bunu becerebiliriz sanırım.
Arkadaşlar bu dil merkezine ilişkin senetleri noter önünde yapmak zorunda mıyız ve cuma gününe kadar hazırlamamız mı gerekiyor malum eğitim haftaya başlarsa fakültelerimize dönme şansımız olmayacak.
Arkadaşlar bu destek isteyen bir talep bir veya iki kişi ile olmaz. Dil kursu açıklanınca bütün çilemiz bitmiş olmayacak, ileriye yönelik düşünmemiz lazım. Tusba hocam ne yapılması gerekiyorsa başlatalım, eminim arkadaşlar destek olacaklardır.
hocam sonuna kadar destekliyorum ben hertürlü desteğe varım...hassasiyetinizden ötürü teşekkür ederim. belirtmek isterim ki desteklenmesi gereken bu meşru istektir. çünkü yarın bir gün diğer atamalarımız olacak yüksek lisans vs gibi.... o zaman da söyleniriz artık. zira bir kaç defa öyp memurundan azar işittim. bu yapılanlar hakaret ve terbiyesizlikten başka bir şey değildir. biz bu memleketin geleceğiyiz ve öğrenci yetiştireceğiz az bir zaman sonra. sadece biraz saygı benim istediğim o kadar. bu konuda benim önerim bimer e yazılabilir ya da yök makamlarından birine vs...
Arkadaşlar ben de gittim dekanla konuştum. Sağ olsun bana dün izin verdi ve sen git dedi, senetleri hallet, okula gönder ben de buradan görevlendirmeni yazarım, bir daha buraya gelmene gerek yok boşuna dedi adam bana. Ben de çıktım geldim memleketime. Kefillerim de burada olduğu için. Umarım sizlere de çok zorluk çıkarmazlar.
arkadaşlar dil eğitimlerinde ilişik kesme falan gibi şeyler duydum sonrasında kadromuzda sıkıntı olmaz dimi yani siz ilişiğinizi kesmişssiniz falan gibi şeylerle karşımıza çıkabilirler mi
Arkadaşlar üniversitem bana tazminat miktarını noter hesaplayacak dedi, sizde böyle bir durum var mı ? Bir de noter senedi kendi mi hazırlayacak yoksa onaylayacak mı ?
Hayır noter hesaplamaz ve senettte tutar yazmazsa noter onaylamaz.
Ve sonunda açiklandi arkadaşlar hadi gözünüz aydin ben odtü ye yerleştim. Puanim 75 herkese hayirli olsun ...
Ve sonunda açiklandi arkadaşlar hadi gözünüz aydin ben odtü ye yerleştim. Puanim 75 herkese hayirli olsun ...