ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

tusba

Öğrenci
arkadaşlar bu dönemlerdeki problemleri şikayet edebileceğimiz bir merci varsa toplu bir dilekçe ile şikayetimizi dile getirebiliriz. her atamada bu zulmü ne bize ne de bizden sonra gelecek arkadaşlara yapmamaları için. en meşru haliyle bunu becerebiliriz sanırım.

leventoz

Öğrenci
Arkadaşlar bu dil merkezine ilişkin senetleri noter önünde yapmak zorunda mıyız ve cuma gününe kadar hazırlamamız mı gerekiyor malum eğitim haftaya başlarsa fakültelerimize dönme şansımız olmayacak.

dlra

Öğrenci
bu öyp beni yaşlandırdı .hep bekle bekle nereye kadar:( alt tarafı 750 kişi atayacaklar ya birde arayanlara bizde bilmiyoruz diyenlerde varmış kim biliyo yahu eşiniz mi:)

is_90

Öğrenci
arkadaşlar bu dönemlerdeki problemleri şikayet edebileceğimiz bir merci varsa toplu bir dilekçe ile şikayetimizi dile getirebiliriz. her atamada bu zulmü ne bize ne de bizden sonra gelecek arkadaşlara yapmamaları için. en meşru haliyle bunu becerebiliriz sanırım.

Arkadaşlar bu destek isteyen bir talep bir veya iki kişi ile olmaz. Dil kursu açıklanınca bütün çilemiz bitmiş olmayacak, ileriye yönelik düşünmemiz lazım. Tusba hocam ne yapılması gerekiyorsa başlatalım, eminim arkadaşlar destek olacaklardır.

leventoz

Öğrenci
Arkadaşlar bu dil merkezine ilişkin senetleri noter önünde yapmak zorunda mıyız ve cuma gününe kadar hazırlamamız mı gerekiyor malum eğitim haftaya başlarsa fakültelerimize dönme şansımız olmayacak.

B

baklava

Guest

hocam bu sayfanın gerilerine bakarsanız defalarca konuşuldu hocam...inceleyebilirsiniz...

tusba

Öğrenci
Arkadaşlar bu destek isteyen bir talep bir veya iki kişi ile olmaz. Dil kursu açıklanınca bütün çilemiz bitmiş olmayacak, ileriye yönelik düşünmemiz lazım. Tusba hocam ne yapılması gerekiyorsa başlatalım, eminim arkadaşlar destek olacaklardır.

hassasiyetinizden ötürü teşekkür ederim. belirtmek isterim ki desteklenmesi gereken bu meşru istektir. çünkü yarın bir gün diğer atamalarımız olacak yüksek lisans vs gibi.... o zaman da söyleniriz artık. zira bir kaç defa öyp memurundan azar işittim. bu yapılanlar hakaret ve terbiyesizlikten başka bir şey değildir. biz bu memleketin geleceğiyiz ve öğrenci yetiştireceğiz az bir zaman sonra. sadece biraz saygı benim istediğim o kadar. bu konuda benim önerim bimer e yazılabilir ya da yök makamlarından birine vs...

i.a.

Öğrenci
Arkadaşlar bu kadar paniklemeyin lütfen. Yetişmezse bu bizim sorunumuz değil ki onların sorunu. Adam olsunlar da yetiştirsinler yani. Niye sıktınız canınızı bu kadar anlamadım.

B

baklava

Guest
hassasiyetinizden ötürü teşekkür ederim. belirtmek isterim ki desteklenmesi gereken bu meşru istektir. çünkü yarın bir gün diğer atamalarımız olacak yüksek lisans vs gibi.... o zaman da söyleniriz artık. zira bir kaç defa öyp memurundan azar işittim. bu yapılanlar hakaret ve terbiyesizlikten başka bir şey değildir. biz bu memleketin geleceğiyiz ve öğrenci yetiştireceğiz az bir zaman sonra. sadece biraz saygı benim istediğim o kadar. bu konuda benim önerim bimer e yazılabilir ya da yök makamlarından birine vs...
hocam sonuna kadar destekliyorum ben hertürlü desteğe varım...

canan_

Öğrenci
Arkadaşlar ben de gittim dekanla konuştum. Sağ olsun bana dün izin verdi ve sen git dedi, senetleri hallet, okula gönder ben de buradan görevlendirmeni yazarım, bir daha buraya gelmene gerek yok boşuna dedi adam bana. Ben de çıktım geldim memleketime. Kefillerim de burada olduğu için. Umarım sizlere de çok zorluk çıkarmazlar.

Peki hocam ilişik kesme işlemleri var ondan bahsetmedilermi

thesolvent2

Öğrenci
Arkadaşlar üniversitem bana tazminat miktarını noter hesaplayacak dedi, sizde böyle bir durum var mı ? Bir de noter senedi kendi mi hazırlayacak yoksa onaylayacak mı ?

i.a.

Öğrenci
Arkadaşlar bunları siz yapmayacaksınız ki zaten. Dekanlık halledecek. Siz orada olsanız ne olur olmasanız ne olur. Ben birebir dekanla konuştum. Git sen işlerini hallet evrakları yolla pazartesi de İstanbul'da olursun, buraya bir daha gelme dedi bana. Çok net. Dekan yani bunu söyleyen. Daha ne olsun. Ama okullar biraz kafasına göre de takılıyor yani bu da bir gerçek. Siz de konuşun, durumu anlatın. Ben, kefillerim dışarıda o yüzden gitmem lazım dedim. İzin verdiler.

canan_

Öğrenci
arkadaşlar dil eğitimlerinde ilişik kesme falan gibi şeyler duydum sonrasında kadromuzda sıkıntı olmaz dimi yani siz ilişiğinizi kesmişssiniz falan gibi şeylerle karşımıza çıkabilirler mi

hocam ilişik kesme maaşımızı kurs gördüğümüz yerden alabilmekle ilgili yani maaşımızı 6 ay atandığımız kurum artık ödemeyecek ya o yüzden yaptırmamız gerekiyor