ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

orhan1982

Öğrenci
öyp ile mersin üniversitesine atandım ama muafakiyet beklemekteyim dil tercihi ile yıldız teknik üniversitesine atandım ama bundan sonra ne yapılması gerekir
Geçmişte benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlar olmuştur. Şuandan sonra istifa bile etsek kurumumuzdan, yinede dil kursuna yetişemeyiz.

canan_

Öğrenci
artık dil okulunun karşısında(kampüs içinde) altıgen cafe de bol bol çay içersiniz :)

evet hocam içtikçe de siz gelirsiniz aklımıza hocam bir de is_90 arkadaşımız için miydi hani tahminde bulunmuştunuz yanlış mı hatırlıyorum acaba kendisi nereye yerleşti merak ettim

- - - Güncellendi - - -

hocam bana da akdeniz geldi:)

muradınıza erdiniz tuğba hocam hayırlı uğurlu olsun

autum_

Öğrenci
öyp ile mersin üniversitesine atandım ama muafakiyet beklemekteyim dil tercihi ile yıldız teknik üniversitesine atandım ama bundan sonra ne yapılması gerekir
Geçmişte benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlar olmuştur. Şuandan sonra istifa bile etsek kurumumuzdan, yinede dil kursuna yetişemeyiz.

arkadaşım ben de aynı durumda olabilirdim senle son anda oldu benim atama da.. zamanında bazı kişiler kurslara 1 ay falan geç başlamış.. naklen ataması devam ediyor diye bir yazı almışlar.. atama tamamlanınca geç de olsa başlamışlar.. ayrıntısını ben de bilmiyorum.. ama bence istifa etmeyin. mutlaka bir yol vardır.. üniversitenizin özlük hakları ile görüşün.. belki de gereken yazı oradan çıkarılır ve dil merkezi alacağınız yere iletilir..

orhan1982

Öğrenci
arkadaşım ben de aynı durumda olabilirdim senle son anda oldu benim atama da.. zamanında bazı kişiler kurslara 1 ay falan geç başlamış.. naklen ataması devam ediyor diye bir yazı almışlar.. atama tamamlanınca geç de olsa başlamışlar.. ayrıntısını ben de bilmiyorum.. ama bence istifa etmeyin. mutlaka bir yol vardır.. üniversitenizin özlük hakları ile görüşün.. belki de gereken yazı oradan çıkarılır ve dil merkezi alacağınız yere iletilir..
cevap için tşkler yarın bir daha soralım üniversiteye ama neredeyse hiç bilgileri yok, yöke ise hiç ulaşılamıyor. atamanın tamamlanmasını bekleyebilirim ama daha yazı bakanlıkta ve bakanlık cevap vermemiş buda atamanın olması için bir aydan uzun zaman olduğu anlamına geliyor...

F

financier

Guest
evet hocam içtikçe de siz gelirsiniz aklımıza hocam bir de is_90 arkadaşımız için miydi hani tahminde bulunmuştunuz yanlış mı hatırlıyorum acaba kendisi nereye yerleşti merak ettim

- - - Güncellendi - - -

hocam o kadar tahminde bulundum ki , işler karışık şu an :)

mum çiçeği

Öğrenci
yökün türlü türlü sürprizlerine, işi ağırdan alışlarına, aymazlığına, iş bilmezliğine karşı dilekçelerle, telefon tacizleriyle, hep beraber siteye girerek çökmelere yol açarak yanıt veren ve sonunda muradına eren herkese çok geçmiş ola.. denizlide mahsur kalan biz 3 kişi mutlu ayrılıyoruz şimdilik, umarım herkesin gönlünce olmuştur ;)