F
financier
Guest
puanınız kaç hocam hayırlı uğurlu olsun
artık dil okulunun karşısında(kampüs içinde) altıgen cafe de bol bol çay içersiniz
puanınız kaç hocam hayırlı uğurlu olsun
puanım 79,5 teşekkürler sizinde hayırlı olsun.
hayırlı olsun sevinin bence ancak akdeniz de olsaydı iyiydi marmara da iyidir
artık dil okulunun karşısında(kampüs içinde) altıgen cafe de bol bol çay içersiniz
hocam bana da akdeniz geldi
öyp ile mersin üniversitesine atandım ama muafakiyet beklemekteyim dil tercihi ile yıldız teknik üniversitesine atandım ama bundan sonra ne yapılması gerekir
Geçmişte benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlar olmuştur. Şuandan sonra istifa bile etsek kurumumuzdan, yinede dil kursuna yetişemeyiz.
hayırlı olsun sevinin bence ancak akdeniz de olsaydı iyiydi marmara da iyidir
cevap için tşkler yarın bir daha soralım üniversiteye ama neredeyse hiç bilgileri yok, yöke ise hiç ulaşılamıyor. atamanın tamamlanmasını bekleyebilirim ama daha yazı bakanlıkta ve bakanlık cevap vermemiş buda atamanın olması için bir aydan uzun zaman olduğu anlamına geliyor...arkadaşım ben de aynı durumda olabilirdim senle son anda oldu benim atama da.. zamanında bazı kişiler kurslara 1 ay falan geç başlamış.. naklen ataması devam ediyor diye bir yazı almışlar.. atama tamamlanınca geç de olsa başlamışlar.. ayrıntısını ben de bilmiyorum.. ama bence istifa etmeyin. mutlaka bir yol vardır.. üniversitenizin özlük hakları ile görüşün.. belki de gereken yazı oradan çıkarılır ve dil merkezi alacağınız yere iletilir..
hocam bana da akdeniz geldi
73 ie ytü eğitimi kötü diye mi kimse tercih etmedi ya hu
evet hocam içtikçe de siz gelirsiniz aklımıza hocam bir de is_90 arkadaşımız için miydi hani tahminde bulunmuştunuz yanlış mı hatırlıyorum acaba kendisi nereye yerleşti merak ettim
- - - Güncellendi - - -
9 eylül ü kazananlar pazartesi 9 da tınaztepe kampüsünde olacakmışız.o gün seviye tespit olurmu acaba ya
hayır tam tersi sınava yönelik veriliyormuş tebrikler
hadi tebrik ederim neyse 2 tahminim tutmuş , tutmayanı görmedim daha
hadi tebrik ederim neyse 2 tahminim tutmuş , tutmayanı görmedim daha
hocam bana da ıtü demiştiniz ama son anda marmara ile yerini değiştirdim değişiklik yapmamış olsaydim ıtü olacaktı ama şimdi marmara oldu
hocam itü demiştiniz boğaziçi oldu çok da güzel oldu . galiba bir fire verrdiniz ama normal yani çoğu tahmin tutmumuş süpersiniz