K
katreimatem
Guest
hayır tam tersi sınava yönelik veriliyormuş tebrikler
oo süper o zman.. teşekkürler
hayır tam tersi sınava yönelik veriliyormuş tebrikler
benim de marmara hayırlı olsun..Marmarayaa bir kişi daha hayırlı olsun ))
Hocam güzel olacak marmara... Süper eğitim alacağımıza inanıyorum, ve 65 den daha iyi puanlar bizi bekliyor. Hiç üzülmeyin ilk tercihim gelmedi diye..Hocam sonunda sizi yakaladım benimde marmara
- - - Güncellendi - - -
Hocam kaçla yerleştiniz boğaziçiye
- - - Güncellendi - - -
puanınız kaç hocam
artık dil okulunun karşısında(kampüs içinde) altıgen cafe de bol bol çay içersiniz
hocam son 5.5 yılımı oralarda geçirmiş biri olarak bir 50 yıl daha geçirebilirim
bende 20 günümü geçirmiş biri olarak 20 yıl daha geçirebilirim ama zorunlu hizmetim var,
Aslında bize bir iyilik yapsalar aktarsalar kadromuzu ne iyi olur hocam
hocam benimde 1-boğaziçi 2-itü 3-odtü 4-akdenizdi....dewam ediodu ben akdenz istiyodum ama terchm böyleydi siz akdeniz olur demiştnz ben acaba itüde takılırmı dedim sonra sizin tahmininizi doğru çıkartmak için akdenizi ilk sıraya aldım veee akdeniz oldu... herşey için teşekkürler hocamhayırlı olsun sevinin bence ancak akdeniz de olsaydı iyiydi marmara da iyidir
yok aslında benim dönüş memlekete , o sebeple 4-5 yıl marmara da kalsam da kafi şimdi aktarırlar falan ben istemiyorum
hocam benimde 1-boğaziçi 2-itü 3-odtü 4-akdenizdi....dewam ediodu ben akdenz istiyodum ama terchm böyleydi siz akdeniz olur demiştnz ben acaba itüde takılırmı dedim sonra sizin tahmininizi doğru çıkartmak için akdenizi ilk sıraya aldım veee akdeniz oldu... herşey için teşekkürler hocam
hocam niye öyle söylediniz? 82.75'le anadoluya yerleştim ben