ibulut
Doçent
35. madde için dilekçeyi sadece atandığımız okula veriyoruz değil mi? yüksek lisans yapacağımız üniversiteye de dilekçe vermek gerekiyor mu?
hayır gerekmez
35. madde için dilekçeyi sadece atandığımız okula veriyoruz değil mi? yüksek lisans yapacağımız üniversiteye de dilekçe vermek gerekiyor mu?
nazmi hocam size bi sorum olacak 39. madde ile ilgili:
7 eylülde omü ye öyp kapsamında resmi olarak göreve başladım. bu tarihten sonra 10 gün kadar samsunda bölümde fiili olarak bulundum. daha sonra İtü deki yüksek lisans kayıtlarımı tamamlamak için 10 gün mazeret izni yazıldı. İtü deki ders kaydımı tamamlayıp öğrenci belgesi ve ders durum belgesini samsun a gönderdim. fakülte sekreteri (samsun) gerekli kararın gönderdiğim belgelerle kurul tarafından alındığını ve ilgili yazıların kurumlara yazıldığını söyledi.
iznim geçen çarşamba bitti bende perşembe günü İtü deki öğrencisi olduğum fen bilimleri enstitüsüne gittim.bana henüz belgenin kendilerine ulaşmadığını zaten bu işlemlerin en az 3 ay süreceğini , bu süre zarfında beklemek dışında yapacağım bişey olmadığını söyledi.
işin içinde bi saçmalık var diye fakülte sekreterine (İTÜ) gittim. enstitüden yazı gelmeden oda tahsis edilemeyeceğini ve göreve başlayamayacağımı öğrendim.
son tahlilde kimsenin beni arayıp sorduğu yok(aksine ben kurumlara ısrarla gidiyorum). diğer taraftan maaş yatmaya devam ediyor.bu nasıl iş anlamadım. konuyla ilgili fikirleriniz benim için çok önemli.
uzun bi yazıyla zamanınızı aldım kusura bakmayın.ilginize şimdiden teşekkür ederim.
Olması gereken bu zaten. Eğer Samsun size 39. madde ile geçici görevlendirme vermediyse 39. madde isteyin ki derslerinize sorun yaşamadan devam edin. Bahsedilen süre kadar ve hatta daha çok sürebilir kadro aktarımı. Kadronuz aktarılmadan da size oda vs. verilmez İTÜde.
Ben doktora ders aşamasını bitirdim. Yeterlilik sınavına gireceğim yakında. Bu durumda 39. Maddeyle dilekçe verebiliyor muyum yoksa bu dilekçeyle başvurmak için ders aşamasında mı olmak gerekiyor?
39. madde ile görevlendirilmek için senet imzalıyormuyuz
hem 35 in hemde 39 un dilekçesini bir arada sunabiliriz dimi
hocam öyp yi yeni kazandm. ayrıca başka bi ünide doktora öğrencisiyim. ddoktora öğrencisi olduğum için bu durumda yazacağım dilekçe farklı mı olacak ? dilekçe örneği farklı ise link verebilir misiniz ?
Dekanlık benim her türlü isteğimde bir arıza çıkarıyor mutlaka o yüzden ben bölüm başkanımla diyaloğumu iyi tutmaya bakıyorum. En son olarak bana senin 35 almana gerek yok çünkü sen zaten atanmadan önce yüksek lisansa başlamışsın onu öyp kapsamına aldırır derslere gider gelirsin 35 e de gerek kalmaz dediler. Böyle birşey olabilir mi ? Ayrıca ben yüksek lisansımı öyp kapsamına aldırmak için YÖK e herhangi bir başvuruda bulunacak mıyım ? Zaten 35.madde ile görevlendirme almam demek yüksek lisansımın da öyp kapsamına girmesi demek olmuyor mu ?