ÖYP 35. Madde ve 39. Madde Dilekçe Örnekleri

majestic23

Öğrenci
35 ve 39. madde görevlendirme dilekçelerinin ikisini de fakülte dekanlığına mı vereceğiz yoksa enstitü veya rektörlüğe mi?

- - - Güncellendi - - -

35 ve 39. madde görevlendirme dilekçelerinin ikisini de fakülte dekanlığına mı vereceğiz yoksa enstitü veya rektörlüğe mi?

kendi sorumu kendim cevaplayayım.. iki dilekçeyi de dekanlığa yazıyoruz. dekanlık kanadıyla rektörlüğe gidiyor..

murat123456

Öğrenci
Hocam 35.madde görevlendirme senedi hazır olduğunda senedi dönüp üniversitemizde imzalamak için maksimum ne kadar süremiz var? (Mesela dönem sonu Ağustosta bitiyor, Ağustosta gidip imzalasam olur mu? Yada makul max süre nedir gel imzala dedikten sonra?

murat123456

Öğrenci
çok önemli

Mesela Mayısta 35.madde senedi hazır derlerse üniversitemden ne zamana kadar gidip imzalasam olur sizce? Max süre olarak soruyorum?
Bunu merak ediyorum çünkü ÖYP nin ilk dönemini iyice yüksek lisansda görüp içime sinerse devam etmek istiyorum, senet yükümlülüğüne en son kararıımı verip girmek istiyorum.

Ne zaman hazır oldu gel dediklerini varsayıyoruz?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Yönetmelikte geçmiyor max süre diye bir durum normalde 1 ay içinde ilişiğinizi kesin diyorlar. Zaten kayıtlı olduğunuz enstitü bir dönem boyunca 35. maddeniz gelmezse öğrencilikle ilişiğinizi kesiyor. Kefil bulamıyorum vs. diye oyalayabilirseniz belki uzatırsınız.

murat123456

Öğrenci
Hocam mesela ikinci dönem bir sonraki eğitim sezonunun 1.dönem başlangıcına kadar olan süreyi kapsar mı? Ben bu udurmda Ağustos ayında imzalamaya giderim kefil arayacağım zaten:))) Hocam peki farzedelimki imzalamayacağım, unv 35.madde için dilekçe vermiştin imzalamazsan yasal yükümlülüğün var diye gene bişeyler isterler mi?

Yönetmelikte geçmiyor max süre diye bir durum normalde 1 ay içinde ilişiğinizi kesin diyorlar. Zaten kayıtlı olduğunuz enstitü bir dönem boyunca 35. maddeniz gelmezse öğrencilikle ilişiğinizi kesiyor. Kefil bulamıyorum vs. diye oyalayabilirseniz belki uzatırsınız.

s3lim

Öğrenci
35. madde kararı çıkana kadar 39. madde ile görevlendirilmek istiyorum fakat üniversitemin idari personeli 39. madde kararının çıkmasının da en az 35 kadar süreceğini söyledi. Bu doğru mudur?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
39. madde bir günlük iş. Yönetim kurulundan çıkartılır YÖK'le ilgisi yoktur, 35 kadar uzun sürseydi 35 çıkana kadar 39'u nasıl vereblirdi her üniversite?

emre_5553

Öğrenci
Bu 35 ve 39 isterken görevlendirmeyi nereye istiyoruz?Şablonda anabilim dalına ve bilim dalına istiyoruz gibi görünüyor ama fakülteye istememiz gerekmiyor mu,ya da kadromuz enstitüye mi gidiyor oraya mı isteyeceğiz?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Bu 35 ve 39 isterken görevlendirmeyi nereye istiyoruz?Şablonda anabilim dalına ve bilim dalına istiyoruz gibi görünüyor ama fakülteye istememiz gerekmiyor mu,ya da kadromuz enstitüye mi gidiyor oraya mı isteyeceğiz?
Kadronuz atandığınız yerdedir. Genelde atamalar fakülteye oluyor.

s3lim

Öğrenci
35. madde görevlendirmesinde "belgeleri elden takip" diye birşeyden bahsedilmiş bazı forum başlıklarında. Bu tam olarak nedir? Böyle yaparak görevlendirme işleminin süresini kısaltabileceğinmiz söylenmiş.

Mr December

Baş Editör
35. madde görevlendirmesinde "belgeleri elden takip" diye birşeyden bahsedilmiş bazı forum başlıklarında. Bu tam olarak nedir? Böyle yaparak görevlendirme işleminin süresini kısaltabileceğinmiz söylenmiş.

Şöyle okuldan çıkan kararı elden YÖK'e götürürsünüz. Oradan verirlerse kağıtları görevlendirme alacağınız okula götürürsünüz. Sonra oradan alıp kadronuzun olduğu yere geri götürürsünüz :)

monoxin

Öğrenci
merhabalar uludağ üniversitesinde öyp kapsamında lisansüstü eğitimimi alıcam. görevlendirmem uludağın enstitü kadrosuna yapılmak zorunda mı diye merak ediyorum çünkü enstitü kadrosundaki araştırma görevlileri döner sermayeden faydalanamıyor ama fakülte kadrosuna atamam yapılırsa döner sermaye alabiliyorum. fakülte kadrosu olması için yapabileceğim birşey var mı? şimdiden teşekkürler

Mr December

Baş Editör
merhabalar uludağ üniversitesinde öyp kapsamında lisansüstü eğitimimi alıcam. görevlendirmem uludağın enstitü kadrosuna yapılmak zorunda mı diye merak ediyorum çünkü enstitü kadrosundaki araştırma görevlileri döner sermayeden faydalanamıyor ama fakülte kadrosuna atamam yapılırsa döner sermaye alabiliyorum. fakülte kadrosu olması için yapabileceğim birşey var mı? şimdiden teşekkürler

ÖYP araştırma görevlileri enstitüye bağlı oluyor bildiğim kadarıyla.

monoxin

Öğrenci
ÖYP araştırma görevlileri enstitüye bağlı oluyor bildiğim kadarıyla.
teşekkürler hocam,

bununla ilgili bir yönetmelik var mı bildiğiniz? sabahtan beri bakıyorum ama dişe dokunur birşey bulamadım usullerde ve yönetmelikte. fakülte kadrosunda olduğum için fakülte kadrosuna görevlendirmemin yapılması gerekmez mi?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
teşekkürler hocam,

bununla ilgili bir yönetmelik var mı bildiğiniz? sabahtan beri bakıyorum ama dişe dokunur birşey bulamadım usullerde ve yönetmelikte. fakülte kadrosunda olduğum için fakülte kadrosuna görevlendirmemin yapılması gerekmez mi?

ÖYP lisansüstü görevlendirmeleri kesinlikle enstitüye yapılır maaşınızı orası verir enstitü de sizi fakültede görevlendirir ama kadroyu aktarmaz dolayısı ile oranın ayrıcalıklarından yararlanamazsınız. Fakülte kadrosunda olmak bir şeyi dğeiştirmiyor ilk atandığınız yerde..

32akkaya

Öğrenci
bende istanbulda bir üniveristeye doktora için atandım. evi taşıcam bunun için üniversiteler yolluk veriyorlar mı? normal memurlukta veriliyormuş diye duydum. ÜNiversiteler veriyor mu acaba?