Merhaba. Pazartesi evraklarımı teslim etmek üzere İzmir'den Erzurum'a gideceğim, ancak kafamı karıştıran birkaç şey var. ÖYP kapsamında eğitim veren bir üniversitede yüksek lisans tez aşamasındayım, eğitim vermeyen bir üniversitenin aynı bölümüne atandım. Bazı arkadaşlarımız atama istemek zorunlu derken, bazıları değil diyor... Sorum şu: 35'inci madde dilekçemi pazartesi teslim etmem bana nasıl bir fayda sağlar? Çünkü atamam henüz onaylanmamış, sadece belgelerim teslim edilmiş olacak? Eğer görevlendirme istemem zorunlu değilse, yüksek lisansımı ÖYP kapsamına aldırmak için dilekçe mi yazmam gerekiyor? Bu dilekçenin bir örneğini yayınlayabilir misiniz? Çok uzun bir yol gideceğim, eksik evrakla gitmek istemiyorum. Lütfen yardım edin...
Not: Tüm forumu taradım. Soru soran hocalarım, forumdan kaybolmayıp çözümü nasıl gerçekleştirdiklerini de paylaşsalar yeni atananlar için çok değerli olacak
Görevlendirme istemek zorundasınız ancak hemen vermek zorunda değilsiniz dilekçeyi. Atamanız yapılıp göreve başladıktan sonra da verebilirsiniz.