Merhabalar.. sitenizden elde ettiğim bilgilre çerçevesinde herşey kolay gibi gelmişti ama öyle olmadı maalesef. durumum şu: öyp ile temmuzda atanmadan önce bir doktora programına kayıt oldum. atandığım bölümle aynı program. atandığım üniversiteye geldiğim vakit, ilk önce 39 madde ile görevlendirme yapmayacağını söyledi dekan bey.. eyvallah. 35. maddeye kadar bekleyeceğimizi arada derslere gidip geleceğimizi söyledi.. olabilir hakkıymış.. öğrencisi bile olmayan bir bölümdeyim bu arada onu da ilave edeyim.. neyse 35 için yapılması gerekenlere gelince de, ben öğrendiğim kadarıyla, bir dilekçe yazıp onlara vermem yeticek diye biliordum. ama onlar benim doktoramın olduğu üniversiteye gidip, onların beni öyüp kapsamına almaları için dilekçe yazmaları ve bu dilekçeyi yöke ve kendilerine göndermeleri gerektiğini söylediler. Sorum özetle şu: bu şekilde bu işi yapabilir miyim. yani doktora yaptığım üniversite beni öyp kapsamında araştırma görevlisi olarak isteyebilir mi benim başvurum üzerine. bu arada görev belgesi de aldım atandığım üniversiteden.. olursa da ne tür bir yol izlemeliyim. benzer konular olabilir belki ama inanın tam olarak anlayamadığım için buraya yazmak istedim.. durumu tekrar edersem, atanmadan önce doktoraya başvurdum, bölümüm aynı, o doktorayı öyp kapsamına aldırıp 35 ile görevlendirilmek istiyorum.. Teşekkür ederim.