ÖYP 35. Madde ve 39. Madde Dilekçe Örnekleri

abdullahberam

Öğrenci
hocam daha açık söyleyim o zaman. lisans üstü kaydım var.65i gectim.kurs 4 ekimde bitecek. görevlendirme için istedigim dilekcede bunları belirttim.4 ekim itibarıyle görevlendirme istiyorum dıye.sürec yavas ilerlediği için sadece şimdiden başlattım.

sidneh

Profesör
İşlemleri şimdiden başlatsanız dahi 4 Ekim'den önce görevlendirme alamayacağınız için işlemler yine uzun sürecek. Ayrıca şu an dil kursunda olduğunuzdan büyük ihtimalle işleminizi başlatmayacaklar. Yani dilekçeyi şimdiden vermenizin sürece bir faydası yok.

taner3k

Öğrenci
hocam merhabalar

1---Benim durumumda olan öyplilerin yani atanmadan once yl ye baslamış olanlar. 35. madde ile gorevlendirme isterken ögrenci belgesi, senet falan gerekirmi? Sadece ilgili dilekçeyi vermem yeterlimidir?Haran unıversıtesı bu konularda bilgisiz bu yuzden benım ne gerekıyorsa ogrenmem gerekiyor.
2---Asagıdaki linkteki 35. madde ile gorevlendirme dilekcesinde bir degişiklik yapmalımıyım yani ben öypden önce zaten yüksek lisansa başlamıştım dolayısıyla öyp yüksek lisans ilanları ile yerleşmedim.
3---Benim kazandıgım kadro harran elektrik makineleri yüksek lisans yaptıgım anabilim dalı elektrik makineleri gaziantep universitesi. Öyp universite kontenjanlarında gaziantep elektrik elektronik mühendisligi diye geçiyor yani elektrik elektronik muhendisligi elektrik makineleri kontenjanı diye bir şey yok bu bir sorunmudur.
4---Son olarakda ben yuksek lisans basında hazırlık okudum bu 3 yıl sınırını aşmış olurmuyum acaba ?

hburakk

Öğrenci
Bahsi geçen dilekçe örneklerini kadromun bulunduğu üniversiteye takdim ettiğimde ne kadar süre ile görevlendirme alırım?Hali hazırda başka bir üniversitede tez dönemine geçtiğim yer için görevlendirme istemekteyim. Doktorayı da aynı yerde yapmak istesem ayrı bir dilekçe mi yazmam gerek(YL bittikten sonra)?

taner3k

Öğrenci
arkadaslar sanırım 9.9.2013 gıbı benım gorevlendırmem icin gereken universite kurul kararı cıkacak inşallah ancak şöyle bir sorun oluştu bu sene yüksek lisans yaptıgım universite yeni acılan yüksek ogrenım kontenjanı vermemıs bu benım ıcın sorun teskıl edermı acaba?

goldfalcon

Öğrenci
arkadaşlar ben şuan daha önce başladığım yüksek lisansdan feragat ettiğime dair bir dilekçe verdim ama anladığım kadar ikinci döneme kadar buranın yüksek lisans programına kaydolamayacağım ikinci dönem ben 35d ile gitmek istiyorum demek isteme gibi bir durumumuz olabiliyormu acaba yada atandığım yerde başlayıp başka bir yerde yüksek lisansa devam etmek istediğimde durum ne oluyor....

sidneh

Profesör
arkadaslar sanırım 9.9.2013 gıbı benım gorevlendırmem icin gereken universite kurul kararı cıkacak inşallah ancak şöyle bir sorun oluştu bu sene yüksek lisans yaptıgım universite yeni acılan yüksek ogrenım kontenjanı vermemıs bu benım ıcın sorun teskıl edermı acaba?

Hayır hocam, sorun olmaz.

arkadaşlar ben şuan daha önce başladığım yüksek lisansdan feragat ettiğime dair bir dilekçe verdim ama anladığım kadar ikinci döneme kadar buranın yüksek lisans programına kaydolamayacağım ikinci dönem ben 35d ile gitmek istiyorum demek isteme gibi bir durumumuz olabiliyormu acaba yada atandığım yerde başlayıp başka bir yerde yüksek lisansa devam etmek istediğimde durum ne oluyor....

2. dönem yüksek lisans açılmazsa gitmek zorundasınız zaten hocam. Atandığınız yerde başlarsanız sizi başka yere yüksek lisans için göndermezler.

goldfalcon

Öğrenci
Hayır hocam, sorun olmaz.

2. dönem yüksek lisans açılmazsa gitmek zorundasınız zaten hocam. Atandığınız yerde başlarsanız sizi başka yere yüksek lisans için göndermezler.

peki atandığımız yerde başlayınca daha önceki başladığımız yüksek lisansımız siliniyormu?bunun cevabını bir türlü öğrenemedim yökün bilgi hatlarını aradığımdada cevap veremediler...en son çift yüksek lisans hakkınız elbette var fakat bu feragat dilekçeleri önceki yüksek lisansın silinmesine sebep oluyormu bilmiyorum...

sidneh

Profesör
Siz gidip üniversiteden bizzat kaydınızı silmediğiniz sürece bir şey olmaz. Ancak feragat dilekçesi imzaladığınızda ylnize devam etmek için hak iddia edemezsiniz.

eliffa

Öğrenci
nazmi hocam, boğaziçi dil eğitimine gideceğiz.Ancak atandığım okuldan 39.madde görevlendirme kağıdını dil başlangıç-bitiş tarihi olmadan veremeyiz diyorlar. Çıkması uzun sürer diyorlar. Bunun için ne yapabiliriz? Arştırma görevlisi olduğumuza dair bir yazı yazdırmamız yeterli olur mu?

sidneh

Profesör
Başlangıç-bitiş tarihleri belli zaten hocam, başlangıcı 7 Ekim, bitiş de 7 Mart civarları olması lazım. Cumaya kadar çıkarmanız gerek, neden uzatıyorlar anlamak zor.