hocam imzaladık senedi. y. lisans için 101.000.
Hocam ben de Ondokuz Mayıs Üniversitesi ne yeni atandım şimdi evraklarım atamamın onaylanması için personel daire başkanlığında fakat bunda sonraki süreci çok iyi bilmiyorum. Ben fakültesi olmayan bir bölüme atandım dolayısıyla beni görevlendirme ile gönderecekler. Bu durumda sürecin nasıl işleyeceği ( gerek senet gerekse lisans üstü eğitim yapılacak yerlerin seçim ) konusunda bizi bilgilendirebilir misin? Ayrıca bu senede kefil olacak kişilerin farklı şehirlerde olaması sorun olur mu olmazsa nasıl imzalatacağım farklı noterler de imzalatılması sorun olmaz mı?
yani görevlendirmeye gitmeden önce, kadromuzun oldugu okulda mı çalışmaya başlayacagız?
Hemen gidebilirsiniz hocam, senedi imzalayıp ilişik kesme için çağırıyorlar sizi zaten.
peki hocam 35 madde size tebliğ edildiği taktirde üniversitemizden kaç gün içinde ilişik kesmemiz gerekiyor.herhangi bir süre sınırlaması var mı acaba?
Belki benim gibi merak eden vardır diye sürecin nasıl işlediğini öğrendim;
Senet imzalandıktan sonra atandığınız üniversite sicil özetinizi (sanırım bir yazıyla) eğitim aldığınız kuruma gönderiyor. eğitim aldığınız kurum atamanızı yapıyor ve atama kararnamenizi atandığınız kuruma gönderiyor. son olarak atandığınız kurum sizden gelip ilişik kesmenizi istiyor, aldığınız ilişik kesme belgesiyle gidip eğitim aldığınız kurumda işe başlıyorsunuz.
işte bunlar hep bürokrasi