Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademik Forum

Guest
İstanbul Medipol Üniversitesi'nde öğretim görevlisi maaşı ne kadardrı? Bilen var mı arkadaşlar?

A

Akademik Forum

Guest
İstanbul Medipol Üniversitesi'nde öğretim görevlisi maaşı ne kadardrı? Bilen var mı arkadaşlar?

realistboy

Öğrenci
çankaya üniveristesi uluslararası ilişkile(iibf) bölümü araştırma görevlisi maaşı ne kadardır? Çalışma şartları nasıldır, bilenler cevap verirse çok makbule geçer.

psychologist_X

Öğrenci
İstanbul Şehir ar. gör maaşı 2300 Tl, Ankara Turgut Özal 2800 Tl, İstanbul Medipol devlete yapılan zamdan sonra yapılan zamla 2800 TL olacak. İstanbul Bilgi 1900-2100 Tl arası olması lazım.

medipolde maaşlar bu şekildeyse gayet iyi bence başlangıç için. merak eden bir arkadaş gördüm bilgilendirme için teşekkürler

alan nedir hocam ? ben de akademik kadrolara başvurmayı düşünüyorum yüksek lisansta alanımda bahar dönemi açılan pek yer olmadığı için

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba,

Bezmialem Vakıf Universitesi Öğretim görevlisi alıyor tam burslu programına. Bu universitenin öğretim görevlisi sabit maası ve saat bası ek ders ucretlerini bilen buraya yazabilir mi? İlana basvurmayı dusunuyorum ve bu bılgıler benım ıcın onemli. Cevaplarını bekliyorum. Tesekkur ederim.

A

Akademik Forum

Guest
Maltepe Üniversitesi

Arkadaşlar, Forumun hiç bir yerinde MALTEPE Üniversitesinle alakalı birşey göremedim. Maltepe Üniversitesinde Araştırma Görevlisi ve Ögretim Görevlisi Maaşları Hakkında bilgi olan yok mu?

A

Akademik Forum

Guest
kesinlikle öyle hocam esenyurt üniversitesinde aynı şeyi yaşadım ben.. üç kağıt hepsi yalan dolan. insanları enayi yerine koyuyorlar

A

Akademik Forum

Guest
Zirve için 2650 denmiş ama hala bu şekilde mi ücretler acaba? Bilgisi olan var mı?

Z

zirve__

Guest
Zirve Üniversitesi için yukarıda 2650 TL gördüm ama hala geçerli midir bu ücret? Bilgisi olan var mı?

hnf27

Öğrenci
Arkadaşlar vakıf üniversitelerinde ben daha hiç bir üniversitenin devlet üniversitesinden fazla verdiğini görmedim. O yüzden 3000 üzerinde veren bir vakıf üniversitesi varsa hiç kaçırmayın derim :) Haliç üniversitesi değil 3500 vermek, (tahminime göre) verdiği parayı da tekrar yüksek öğrenim ücreti olarak sizden geri alır :) Her yıl onlarca alım yapıyorlar, ki bu çok normal bir şey değil. Demek ki millet bir sorun var o yüzden kaçıyor. Geçen dönem üniversiteye gittiğimde komik bir manzara vardı. Tüm öğretim görevlileri (proflarda buna dahil) aynı odayı paylaşıyorlardı. Kocaman bir sınıfa bir sürü masa atmışlar, herkes kendi masasında çalışıyordu. Şimdi bir düşünün böyle bir üniversite 3500 verir mi? :)

Bu kadar yorumdan sonra net maaşı söyleyyeim :p Bana geçen dönem için 2200 teklif etmişlerdi. Başka üniversitede eğitime devam ediyorsanız sadece 1 gün izin veriyorlar, o da zaten YÖK'ün size tanıdığı bir hak. Onda da zorluk çıkarabilirler. Bunlara göre iyi düşünün karar verin.

Sağlıcakla kalın...