Bu paylaşımlar yardımcı değil.Birisi "x" kadar,diğeri "y" kadar diyor.Kaynağı olmayan, gerçekliği şüpheli bilgiler.Bir insan arkadaşının maaşını tam olarak bilebilir mi? Kendinizi düşünün kaç arkadaşınızın maaşını tam olarak biliyorsunuz.Arada bir bizzat mülakat deneyimi yaşayanların paylaşımları var ama onlarda bilgi karmaşası içinde anlamını yitirmiş.Bu şekilde ancak birbirinizi yanıltırsınız.
Değerli Hocalar Özel Ünivdeki Araştırma Görevlisi için Kariyer nasıl olmaktadır açıklarlarsa sevinirim. Doktoradan sonra kadro bulma işlemleri nasıldır ? birde 50d gibi işten çıkartılma durumu var mıdır ??
Devlette meslek yüksek okulunda öğretim görevlisi maaşı nedir? bilen varsa, yazarsa sevinirim.
İstanbul Aydın'ın MYO'su ile görüşmüştü. 24 saat ders veriyorsunuz. Sabah 8'de iş başı, akşam 18:00'de çıkış Maaş ise 2200 TL
Yeni Yüzyıl Üniversitesi:Yeni yüzyıl Ünv. araştırma görevlisi olmak? Maaş konusu? cevap alamayacağım ama bi yazayım dedim.
1500 tl ye ars gor kalmadi en dusuk 2000 su an
Ben biliyorum samsunda 4 yıl önce kurulmuştu sanırım çok ünlü değil zaten maaş kısmını bilemeyecegim ama cemaat okulu olduğu için sahibi olması çok muhtemel fakat kesin bişe diyemem tabicanik başarı üniversite'sinin araştırma görevlisi maaşlarını bilen var mı acaba? Yalnız ilk defa böyle bir üniversitenin adını duyuyorum çok yeni kurulmuş, pek tekin değil gibi geldi. Ayrıca hakkında verilecek bilgilere de açığım.
85 ales, 70 yds puanı istiyor üstelik en az. sahibi varmış gibi duruyor ilanın.
KONYA KARATAY ÜNİ. araştırma görev. maaşlarını bilen duyan var mı arkadaşlar?