Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

zllmemo47

Öğrenci
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde güncel maaşlar nasıl arkadaşlar ? Bir de bu dönem İstanbul'da bir devlet üniversitesinde yüksek lisansa başlayacağım.Derslerime devam etmem herhangi bir sorun teşkil eder mi ? İzin vermeme ya da maaşta kesinti gibi ?

hnf27

Öğrenci
Bu paylaşımlar yardımcı değil.Birisi "x" kadar,diğeri "y" kadar diyor.Kaynağı olmayan, gerçekliği şüpheli bilgiler.Bir insan arkadaşının maaşını tam olarak bilebilir mi? Kendinizi düşünün kaç arkadaşınızın maaşını tam olarak biliyorsunuz.Arada bir bizzat mülakat deneyimi yaşayanların paylaşımları var ama onlarda bilgi karmaşası içinde anlamını yitirmiş.Bu şekilde ancak birbirinizi yanıltırsınız.

Farklı söylentiler maaşlar genelde alanlara ve yıllara göre değiştiği için olabilir. Mesela meslek yüksekokulları genelde daha düşük alır. O yüzden bir üniversitede her ar. gör. aynı maaşı almıyor genelde.

nutritionist

Öğrenci
Değerli Hocalar Özel Ünivdeki Araştırma Görevlisi için Kariyer nasıl olmaktadır açıklarlarsa sevinirim. Doktoradan sonra kadro bulma işlemleri nasıldır ? birde 50d gibi işten çıkartılma durumu var mıdır ??

Genellikle özel üniversiteler 1 senelik sözleşme yaparlar. Sizden memnuniyetlerine göre bir sonraki sene sözleşmeyi yeniler ya da yenilemez. Hem üniversiteye göre değişen kurallar vardır hem de bireyin performansına göre.

A

Akademik Forum

Guest
Devlette meslek yüksek okulunda öğretim görevlisi maaşı nedir? bilen varsa, yazarsa sevinirim.

A

Akademik Forum

Guest
Cevap

İstanbul Aydın'ın MYO'su ile görüşmüştü. 24 saat ders veriyorsunuz. Sabah 8'de iş başı, akşam 18:00'de çıkış Maaş ise 2200 TL

- - - Güncellendi - - -

İstanbul Aydın'ın MYO'su ile görüşmüştü. 24 saat ders veriyorsunuz. Sabah 8'de iş başı, akşam 18:00'de çıkış Maaş ise 2200 TL

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Arel Üniversitesi ile fakülte için öğretim görevlisi olarak anlaşma yaptım. 20 saat haftalık ders; yol+yemek+2900 tl maaş. Özel bir MYO'da ilk 1,5yıl 1300 tl'ye sonraki 1 yl 2000 tl'ye çalıştıktan ve haftada 24 saat full derse girdikten sonra iyi geldi bana

A

A.Forum

Guest
Cevap

- - - Güncellendi - - -

Bu öğretim gorevliliği için herhalde, ders verildiğine göre. Aydın'da 2500 lira maaşla çalışan okutman tanıyorum, yeni başlayan bu. Mesai saatleri 08:30-17:30/18:00.

interpreter89

Öğrenci
Ben geçen yıl bir kolejde öğretmenlik yaptım. Derken çalışma şartları gün geçtikçe ağırlaştı ve son 6 ayda mobbinge maruz kaldım. Öğrencileri yarı yolda bırakmamak adına sene sonuna kadar sabrettim ve yaz tatilinde hemen istifa ettim. Dedim ki en iyisi uğraşıp akademisyen olayım, hem maaşım hem de çalışma şartları daha iyi olur ama anlaşılan o ki üniversite de olsa, özel kurumların birçoğu sömürüden geçiniyor. Ticarethane desek yeri. İnsanları diplomalarıyla rezil ediyorlar resmen. Gerçekten bir düzenleme şart.

A

Akademik Forum

Guest
Turgut özal üniversitesi öğretim gorevlisi maaşlarını bilen var mi birde maaşlar bölümden bölüme yada kişiden kişiye değişiklik gösteriyor mu yardımcı olursanız sevinirim

Histone

Öğrenci
Yeni yüzyıl Ünv. araştırma görevlisi olmak? Maaş konusu? cevap alamayacağım ama bi yazayım dedim.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi:
''Bu kurumda çalışacakların bilgisine maaşlar ödenmemektedir.Bir ay içerisinde maaşlar yarım yatmakta ve düzensiz maaşlar ödenmektedir. Maaşınızı gününde isterseniz kapı dışarı ediliyorsunuz bilginize, sayın akademisyenler.

Maaşlar ya 1-2 ay gecikmeli yatar ya da yatmaz. Yaz okulu ücretleri verilmez. Okul sahibinin yakınlarının isteğiyle verdiğiniz notlara müdahale edilir. Senede 4-5 kez hoca ilanı verilir. Bölümdeki en eski hoca en fazla 1 yıldır çalışır. Dekanlar maaşını alır diğer hocalar hep uyutulur. Kurumu mahkemeye verdim YÖK'e şikayet ettim. Kurum ilkokul mezunu birinin üstünde gözüküyor. Haciz vs.. koyulmasın diye her türlü üç kağıtçılığı yapan içler acısı bir kurum. '' forumlardan edindiğim bilgiler. Çoğunluk buna benzer yorumlar yapmış bilginize...

A

Akademik Forum

Guest
AREL Üniversitesi Araştırma görevlisi maaşları ne kadar?

- - - Güncellendi - - -

AREL Üniversitesi Araştırma görevlisi maaşları ne kadar?

- - - Güncellendi - - -

İstanbul Bilgi Universitesi'nde bir araştırma görevlisinin aldığı maaşı bilen var mi arkadaşlar?

canik başarı üniversite'sinin araştırma görevlisi maaşlarını bilen var mı acaba? Yalnız ilk defa böyle bir üniversitenin adını duyuyorum çok yeni kurulmuş, pek tekin değil gibi geldi. Ayrıca hakkında verilecek bilgilere de açığım.

85 ales, 70 yds puanı istiyor üstelik en az. sahibi varmış gibi duruyor ilanın.

boşbatarya

Öğrenci
canik başarı üniversite'sinin araştırma görevlisi maaşlarını bilen var mı acaba? Yalnız ilk defa böyle bir üniversitenin adını duyuyorum çok yeni kurulmuş, pek tekin değil gibi geldi. Ayrıca hakkında verilecek bilgilere de açığım.

85 ales, 70 yds puanı istiyor üstelik en az. sahibi varmış gibi duruyor ilanın.
Ben biliyorum samsunda 4 yıl önce kurulmuştu sanırım çok ünlü değil zaten maaş kısmını bilemeyecegim ama cemaat okulu olduğu için sahibi olması çok muhtemel fakat kesin bişe diyemem tabi

⌛