hocam açıkcası kararsızım, ama başvurmamak seçeneği daha baskın şuan, özel üniversite olmasa hiç düşünmeden başvururdum, ama gelecek ilanları da düşününce fırsatımı zaim ile harcamakta istemiyorum. maaş koşulları, çalışma koşulları ağır oluyor genellikle. bir de bir arkadaş maaş için 2500 derken diğer arkadaş 2000 dedi, bu da kafamda soru işaretleri bıraktı, en iyisi arayıp sormak en başında maaş olayını, dayatılan bir sözleşmeye talim etmeden, ama onun için bile üşengecim şuan
ayrıca evrak süreci, başvuru süreci, sınav süreci, sınavdan sonra kayıt süreci, bir sürü masraf ve yorgunluk, özel bir üniversite için şimdilik bunların altına girmeyeceğim gibi görülüyor.
başvuracaksanız, sizin adınıza başarılar dilerim hocam, zahmetinize değer umarım.
açtığım posttaki mesajınıza cevap vermeyi unutmuşum, şimdi tekrar görünce sizi aklıma geldi, yds için çalışma kaynaklarımı bir ara profilinize mesaj atayım hocam, üzerinden 6 -7 ay geçtiği için kaynakları tam hatırlayamıyorum şuan. kolileri açıp bakmam gerekecek.