Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

hnf27

Öğrenci
Okan Üniversitesi'nde 1600 liraymış. İyileştirme yapmayı düşünüyorlarmış ama miktarı belli değil. Orada çalışan bir araştırma görevlisi söyledi.

A

Akademik Forum

Guest
Bölüme göre değişiyor maaşlar, 1600 tl alanda var 3300 alanda var, mühendislik ve sağlık yüksek alırken iibf ve 2 yıllıklar az alıyor

A

Akademik Forum

Guest
yahu sizler hakikaten değişik adamlarsınız. bakın forumda birisi okan üniversitesini aramış ve tüm detayları öğrenmiş bu konuda başlık açmıştır. neden herkes kendi merak ettiği üniversiteden bir araştırma görevlisine ulaşıp içeriden bilgi alıp aydınlatma yapmıyor. teşkilat olur herkesi bilgilendiririz bu şekilde hemde.

hnf27

Öğrenci
yahu sizler hakikaten değişik adamlarsınız. bakın forumda birisi okan üniversitesini aramış ve tüm detayları öğrenmiş bu konuda başlık açmıştır. neden herkes kendi merak ettiği üniversiteden bir araştırma görevlisine ulaşıp içeriden bilgi alıp aydınlatma yapmıyor. teşkilat olur herkesi bilgilendiririz bu şekilde hemde.

Arkadaşım bu dediğin herkesin aklına geliyor ama gidip birisine maaş sormak kolay değil maalesef :( O yüzden biz de bu konuda bilgisi olanlara sormak istiyoruz sadece.

Onun dışında yapabileceğimz tüm araştırmayı yapıyoruz zaten. Bulamadığımız için de buraya soruyoruz. Eğer konunun başlığına bakarsak burası da bunu sormak için en doğru yer sanırım.

A

Akademik Forum

Guest
Öğr. Grv. maaşı

Ankara-Başkent üniversitesinde "meslek yüksek okulunda" öğretim görevlileri ne kadar maaş alıyor net bilgisi olan varsa bilgi vermesini rica ediyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Baskent muhendislik 2750 baslangıc

- - - Güncellendi - - -

İstanbul Bilgi Üniversitesi güncel maaş miktarı hakkında bilgisi olan var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Araştırma görevlisini bilmiyorum ama okutman 1600-1800 arası başlatılıyor sonra da zam falan çok az oluyor BAŞKENT ÜNİVERSITESINDE

- - - Güncellendi - - -

Başkenti soran arkadaşım, ben yabancı diller yüksek okulunda 4 yıldır çalışıyorum okutman olarak. 2100 küsür alıyorum. Üstelik 9-5 mesai. Yazın bile. Hiç ama hiç tavsiye etmem. Burda kimse memnun degil. Derslere pat diye giren, ofistemisin diye gelip kontrol eden bi müdür var üstelik

- - - Güncellendi - - -

Zirve uni araştırma görevlisi 2650 başlangıç

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Hasan kalyoncu 2600 arkadaşlar. Kültür durumu nedir ya? 2750 + yol + yemek desem çık dısarı derler mi?

Bi de 50/d maaşları daha mı düşük?

A

Akademik Forum

Guest
Dogu ve Guney Dogudaki vakif unilerini kesinlikle tavsiye etmiyorum 3000 lirada verseler gitmeyin cunku ne dogru duzgun hoca var ne Yuksek Lisan var ne Doktor 2-3 senenizi bosa harcarsiniz, asistanlik harici her turlu isi yaptirmaya calisiyorlar, ve en onemlisi iyi bir akademisyen olmak istiyorsaniz uzak durun

- - - Güncellendi - - -

Cag universitesi ve Adana toroslar baslangic 2750 bilginize

esrabdn

Öğrenci
Merhaba özel üniversitelerde araş. gör. olmak ne kadar akla yatkın? Tecrübeli veya bilgi sahibi birileri varsa cevaplayabilir mi? Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Yüksek lisans yapıyorum ve özel üniversitenin biri kadro açtı. Ön değerlendirmede sınava girmeye hak kazandım. Her şey de paradan ibaret değil. Ben kendimi geliştirebilecek miyim, yoksa üniversitenin tabiri caizse angarya işlerini mi yapacağım. Böyle olursa ben ne anladım o akademik kadrodan. Yardımcı olacak bir zat-ı muhterem varsa çok ama çok sevinirim.

A

Akademik Forum

Guest
Bilgi Paylaşımı

Bu paylaşımlar yardımcı değil.Birisi "x" kadar,diğeri "y" kadar diyor.Kaynağı olmayan, gerçekliği şüpheli bilgiler.Bir insan arkadaşının maaşını tam olarak bilebilir mi? Kendinizi düşünün kaç arkadaşınızın maaşını tam olarak biliyorsunuz.Arada bir bizzat mülakat deneyimi yaşayanların paylaşımları var ama onlarda bilgi karmaşası içinde anlamını yitirmiş.Bu şekilde ancak birbirinizi yanıltırsınız.

Mefk

Öğrenci
Değerli Hocalar Özel Ünivdeki Araştırma Görevlisi için Kariyer nasıl olmaktadır açıklarlarsa sevinirim. Doktoradan sonra kadro bulma işlemleri nasıldır ? birde 50d gibi işten çıkartılma durumu var mıdır ??

Son düzenleme: