Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

birgulgokk

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar..İstanbul haliç üniversitesinin araştırma görevlisi ilanına başvurmayı düşünüyorum ama acaba bu üniversitede çalışmış birisi var mıdır bana bilgi verebilecek? Acil dönüş lütfen :(

A

Akademik Forum

Guest
Hocam, bu bilgi doğru mudur? Ben başvuru yaptım ancak ücret konusunda bilgilendirme yapmadılar. Teyit edebilir misiniz Ted için verdiğiniz bilgiyi?

A

Akademik Forum

Guest
merhaba Birgül, Haliçte dışardan öğr. gör. olarak derslere girdim ve ders saat ücreti 40 tl ayrıca ilk dönem araık ayına kadar yatmadı. aralıkta 80 tl yattı. dönem bitti, bütler bitti hala gerisi yatmadı. harcadığım yol ücreti aldığım ücretten daha fazla oldu. paranın gerisi şubat ve nisanda yattı. kendi kadrolu arş gör ve ögr. gör.lerine bile yatırmadıkları zamanlar oluyor. doç bile olsan bunlarla karşılaşıyorsun haliçte. öğrencilerden çok yükse rakamlar alıp kimseye vermeden yeni bina dikiyorlar. sakın başvurmayın derim. ben başka bir işim olmasa bunlarla vakit kaybetmem. ders anlatmayı sevdiğim için gittim ama tekrar asla !

Ö

Özel Üni

Guest
Güncel maaşları bilen var mıdır ?

Merak ettiklerim Okan Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi Araştırma Görevlilerine ne kadar maaş vermekte ?

A

Akademik Forum

Guest
Avrasya Üniv.

Merhaba arkadaşlar. Avrasya Üniversitesi Araştırma Görevlisi net maaşlar hakkında güncel bilgisi olan var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Onu bunu birakin da istanbul ticaret kac gayme veriyır

Vallahi ne verirse versin devletin Yarısı etmiyor bile kimi özeller üstelik deli gibi çalışıyorsun adamlar dersane mantığıyla Çalışıyor haftasonuna gözetmenlik için bile çağırıyorlar iyi araştırmak Lazım yoksa sözleşme yaparak devletteki fırsatları en az bir yıl kaçırmak ta war

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaslar su an vakif universitelerinde en dusuk baslangic maasi 2250 2750 araliginda gecen sene devlete gelen zamlardan sonra universiteler maaslarda iyilestirme yaptilar sizlerde en az 2250 2500 den asagisini kabul etmeyin. Sabanci, Koc ve Bilkentte sistem farkli onlarin maaslari ile kiyaslamayin. Su an yeni sozlesme imzalayanlarin hepsi 2500 2750 ile basliyor vakif universitelerinde, hatta cevremde yeni baslayanlardan en dusugu 2300 ile basladi.Burada yazan 1800 vs maaslar 2-3 sene onceki baslangic maaslariydi su an durum farkli o zaman devlette bile maas 2400 2600 araligindaydi

_Whisper_

Öğrenci
İst. Kültür Üni. maaşları hakkında bilgisi olan var mı? Bir de arş. gör. sözleşmeleri minimum ne kadar oluyor?

Bu soruyu bende merak ediyorum. Diyelim ki bir vakıf üniversitesinde başladık. Devlet üniversitesi kadro açtı ve kazandık. Devlete geçtiğimizde tazminat ödüyor muyuz? Ödüyorsak bu çok yüklü bir miktar mıdır?

metoneto

Öğrenci
Arkadaşlar Okan Üniversitesi'nde MYO bölümlerinden birinde öğretim görevlisi kadrosuna başvurmayı düşünüyorum. İncelediğim kadarı ile bölümün öğrenci alamama gibi bir problemi de yok. Okan Üniversitesi hakkında (ücretler koşullar vs) bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi acaba ?