arkadaşlar gelen maili koyuyorum aynen..
Dil egitiminizi almak uzere ODTÜ'yü tercih ettiginiz icin sizi kutlariz. Umariz size beklentilerinizin de uzerinde bir egitim sunacagiz.
25 Mart 2013 Pazartesi günü saat 13:15'de ODTÜ Yabanci Diller Yüksek Okulu, Temel Ingilizce Bölümünde bir Yerlestirme Sinavi yapilacak ve sinav bitiminde program hakkinda bir bilgilendirme toplantisi olacaktir. Saat 13:00'de ODTÜ Temel Ingilizce Bölümü, E Binasi 1 no.lu Anfide hazir bulunmanizi rica ederiz. Eğitim 26 Mart Salı günü baslayacaktir.
Yapacagimiz Yerlestirme Sinavi sonuçlari asagida belirtilen nedenlerle çok önemlidir:
1. Tecrübelerimize dayanarak, KPDS/ÜDS notlarinin çesitli nedenlerle (sinav sorularini test teknigi ile yanitlamak gibi) Ingilizce düzeyi hakkinda saglikli bir gösterge olmadigini saptamis bulunuyoruz.
2. ODTÜ YDYO'nun Yerlestirme Sinavi, bizim uygulayacagimiz program açisindan en saglikli biçimde düzeyleri belirlemektedir. Bunun için bildiginiz, ya da bildiginizi sandiginiz sorulari yanitlamaniz çok önemlidir. Cevabindan emin olmadiginiz soruları bos birakmalisiniz.
3. Yanlis düzeye yerlestirilmeniz durumunda geriye dönüs mümkün olmayacaktir. Gruplar arasi transfer yapilmayacaktir.
25 veya 26 Mart günü Üniversitelerinize ODTÜ'de egitim göreceginize dair ve egitim dönemi tarihlerini bildiren bir resmi yazi fakslanacak ve ayrica posta ile de gonderilecektir. Bu yazının Üniversitelerinizde hangi birime ulastirilmasini istiyorsaniz bu iletiye yanıt verip adres ve faks numarasini bildirmenizi rica ediyoruz.
Sinava gelirken nüfus cüzdaninizi ve 2 adet fotograf getirmenizi rica ederiz. Baska bir belge gerekmemektedir.
Bilginizi rica eder, esenlikler dileriz.