Orta123 hocam şimdi şöyle yazdım ben. İş paketi 1: ..... modelleri ve analiz yöntemlerini inceleme ve veri toplama yazdım. diyelim. Başarı kriterine de, veriler ..... kurumundan alınarak .... yöntemine göre incelenecektir. Bu sürecin başarı katkı oranı, yapılan işin niteliğine ve modelleme sürecine olan etkisi göz önüne alınarak %10'dur dedim. Bence iş paketlerini çıkarıp, ardından süreçte belirlenen iş paketi kritik mi (kilometre taşımı), o iş paketi olmazsa ne olur, kaç ay alır bu iş paketini bitirmek ona göre % vermek lazım. Yöntem kısmında iş paketlerini iyi bir şekilde açıklamak gerekli ki, tabloda atıfta bulunarak % leri verin derim. Bende ilk kez başvuruyorum. Proje yöneticisi bilgime dayanarak yazdım.
- - - Güncellendi - - -
Benimde önceden başvuran arkadaşlara bir sorum olacak. Başvuruda kaynakların yüklenmesini istemişler. Harita, danışman özgeçmişi vs koymam gerekliydi. Kaynaklar ile bu ekleri birleştirerek yükledim. Başvuruda herhangi bir sakınca yaratır mı arkadaşlar ? Ancak, bideb başvuru sayfasında bunları ekleyebileceğim bir yer yoktu. Sizden bilgi alayım dedim.