Hocam o zaman ol. Gelip bu forumu kurcalıyorsanız, ben yıkılmış bir hayal gördümdurumunuzda. Buyurun öyp orda, kasımda ek yerleştirmeler yapılır. Hoşgelin.
Ayrıca pardon bir dahaki sefere referans da veririm yazdıklarıma. Ama kızgınlıkla yazıdığımı da belirtirim. Sizden umudum var hocam, siz ve sizin gibiler üniversitelere gelirse her şey çok daha güzel olacaktır di mi ? forumlar hep temiz.. Maaşsız da çalışırsınız hem, kira yol yemek aileniz karşılar nasılsa evden yüzlerce km uzakta her gün yatıyoruz. Neyse.
İnsanların burada canı yanıyor, siz olamadığınız mesleğin hakedişlerini kötüyorsunuz. Bence işinize bakın.
Yine de saygılar.[/QUO
ergen forumunda mıyım acaba?
akademisyenler var burada dimi? cevap veremeyince şahsa hakarete geçmeye başlıyorsunuz nasıl bir kişilikte olduğumu nereden biliyorsunuz? madem bizim gibiler üniversiteye gelmeyecekse sizin oralarda işiniz ne? asıl sizler gibiler yüzünden üniversiteler bu halde! sokaktaki adamdan farklı olduğunuzu iddia ediyorsunuz ama farkınızı ne biliminizle ne de karakterinizle ortaya koyabiliyorsunuz. sizinle aynı düşüncede olmayan insanlarla düzgün bir şekilde tartışamıyorsunuz üniversitelerimiz bu zihniyetleri aşamamış hocalarla dolu öğretim görevlisiyim dediğin anda beklenti yükseliyor karşı tarafta ama biz okullarda günlerdeki teyzelerden farklı olamayan birbirinin kuyusunu kazmaya çalışan insanlara, bir bilim insanının bir başka bilim insanının çalışmasını küçümsemisine şahit olduk bu insanlar mı sefalet içinde yaşıyor ve daha fazlasını hak ediyor? burada birkaç kişi tepki gösterdiğimiz konu bu durumun abartılması oldu ama eleştiriye tahammülü olmayan hocalarımız! olayı şahsileştirmeye başladılar kim olduğumuzu niteliklerimizi bilmeden