Kesin bilgi gelmeden konuşmak istemiyorum fakat bence de YÖK bu güncellenen tabloyu Eylül'de yapacağı 2. ve Aralık'ta yapacağı 3. alımlarda kullanacak.
arkdşm terch yapmıcaktı onun sisteminden girdm baktım ieltsi seçtm 6 yazdm yne 78 çıkıo
eylülde alım mı olcak?senede 2 kez değilmiydi öyp?
Bu da tercihler uzar gibi görünüyorŞİmdi eşdeğerlilik tablosunu sistemden değiştirmeleri gerek yeni sistemin olması için.
Demek ki sistemin içindeki eşdeğerlik değişmemiş.
Arkadaşlar YÖK çağrı merkeziyle konuştum şu anda, sisteme girip güncellemeniz gerekiyor dedi. Anlattım durumu son gün, bakmasaydım ne olacaktı bugün dedim. Sonuçta tercihlerimi yapıp kaydetmiştim dedim, cevap olarak sadece sisteme girip güncellemeniz gerekiyor diyor. Şaka gibi ya, ben değiştirmeye çalışıyorum arkadaşlar, şimdi size haber veririm
Arkadaşlar YÖK çağrı merkeziyle konuştum şu anda, sisteme girip güncellemeniz gerekiyor dedi. Anlattım durumu son gün, bakmasaydım ne olacaktı bugün dedim. Sonuçta tercihlerimi yapıp kaydetmiştim dedim, cevap olarak sadece sisteme girip güncellemeniz gerekiyor diyor. Şaka gibi ya, ben değiştirmeye çalışıyorum arkadaşlar, şimdi size haber veririm
güncellemnz gerekio dio da onlar değştrmemş ki sistemi...
Forumlarda bulamadım, ne olacak durum şimdi girip sistemden değiştirmemiz mi lazım? Yoksa henüz yürürlüğe girmiş bir değişiklik değil mi, YÖK'ü etkiliyor mu? Lütfen ayrıntılı bilgi verin, puanım düşüyor, allah kahretsin! Tercihlerin son günü yapılır mı bu!
Arkadaşlar yeni üyelikle bilgilerimi baştan girdim, sistemdeki eşdeğerlik hala güncellenmemiş, eski eşdeğerliğe göre veriyor puanınızı.
Öğleden sonra YÖK bir açıklama yapacaktır. Olmadı biz görüşerek sizlere bilgi veririz. Ama Çağrı Merkezi neden güncelleyin diyerek bilgi veriyor?