Yabancı Dil (IELTS) Eşdeğerlilikleri Değiştirildi (23.07.2013)

furkanyusuf

Öğrenci
Kesin bilgi gelmeden konuşmak istemiyorum fakat bence de YÖK bu güncellenen tabloyu Eylül'de yapacağı 2. ve Aralık'ta yapacağı 3. alımlarda kullanacak.

o zaman da yine sorun olacak hocam yds, uds ve kpds ile puan alanlar demeyecek mi sınav mı kolaylaştı yada zorlaştı şimdi niye böyle bir şey yapılıyor diye tablo zaten yayınlanmış yök kendisi girilen puanlara göre günceller ki buda zaten çok zamanlarını almaz olur biter

aDNA

Profesör
arkdşm terch yapmıcaktı onun sisteminden girdm baktım ieltsi seçtm 6 yazdm yne 78 çıkıo

O halde ÖSYM zamansız bir güncelleme duyurusu yaptı. Şüphe ile tercihlerin yapılması da manidar. Aralarında 2 merkezin inanın 200 metre yok. Hatta mail bile atsalar yeter. Eminim bu yayından ne ÖSYM başkanının ne de YÖK başkanının haberi yok. Sizce onlara neler oluyor Hocam, bu zamanlama doğru mu diyelim mi ? :D

ibyrm

Öğrenci
aynen hocam ben yukarıda paylaşmıştım. ben eşim adına ek hesap açtım oradan bakıyorum kendiminkileri değiştirmeden. Benim ielts değil puanım ama şu an ieltsi olanların puanlarının değişmesini göz önünde bulundurarak tercihlerimi gözden geçirme durumum var.
Saygılar

aglot

Öğrenci
Arkadaşlar YÖK çağrı merkeziyle konuştum şu anda, sisteme girip güncellemeniz gerekiyor dedi. Anlattım durumu son gün, bakmasaydım ne olacaktı bugün dedim. Sonuçta tercihlerimi yapıp kaydetmiştim dedim, cevap olarak sadece sisteme girip güncellemeniz gerekiyor diyor. Şaka gibi ya, ben değiştirmeye çalışıyorum arkadaşlar, şimdi size haber veririm

ibyrm

Öğrenci
şu an değiştiremiyorsunuz zaten. YOK sistemine göre henüz eşdeğerlikler değişmedi zaten :)
Ama bence forumu gün içinde takip edin
Arkadaşlar YÖK çağrı merkeziyle konuştum şu anda, sisteme girip güncellemeniz gerekiyor dedi. Anlattım durumu son gün, bakmasaydım ne olacaktı bugün dedim. Sonuçta tercihlerimi yapıp kaydetmiştim dedim, cevap olarak sadece sisteme girip güncellemeniz gerekiyor diyor. Şaka gibi ya, ben değiştirmeye çalışıyorum arkadaşlar, şimdi size haber veririm

aDNA

Profesör

Bekleyin Hocam. Tatilde olanı var bilmeyeni var. Buradan çıkmaz belki ama çıkan sonuç şu: Puanı güncellemez 6.0 şu an 70 ama 78 der olur biter. Ki zaten sistem 6.0 da yine 78 veriyor. Sistem bunu yaparken neden değiştirin demişler? Ayrıca Çağrı Merkezi değil YÖK personel daire bilir bu durumu. Bakın ÖSYM bu güncellemeyi yanlış zamanda duyurdu. Yarın ya da dün yapmalıydı. Son gün yaparak ortalığı karıştırdı. En azından YÖK sayfasından duyuru yapar öğleden sonra. Biraz bekleyin arkadaşlar. Az daha sabır.

melekgnş

Öğrenci

güncellemnz gerekio dio da onlar değştrmemş ki sistemi...

aglot

Öğrenci
Aynen arkadaşlar, zaten sinirlendim sildim tercihleri ne olursa olsun diyerek. Baştan girdim puanı ama hala güncellenmemiş IELTS 5 girdim karşılık olarak 70 çıktı. Tercihleri tekrar yaptım ama bekleyelim bakalım belki bir açıklama gelir

sidneh

Profesör
Arkadaşlar yeni üyelikle bilgilerimi baştan girdim, sistemdeki eşdeğerlik hala güncellenmemiş, eski eşdeğerliğe göre veriyor puanınızı.

gunev

Öğrenci
Dil eşdeğerliklerinin değişmesi hakkında Acil!

Forumlarda bulamadım, ne olacak durum şimdi girip sistemden değiştirmemiz mi lazım? Yoksa henüz yürürlüğe girmiş bir değişiklik değil mi, YÖK'ü etkiliyor mu? Lütfen ayrıntılı bilgi verin, puanım düşüyor, allah kahretsin! Tercihlerin son günü yapılır mı bu!

aDNA

Profesör
Forumlarda bulamadım, ne olacak durum şimdi girip sistemden değiştirmemiz mi lazım? Yoksa henüz yürürlüğe girmiş bir değişiklik değil mi, YÖK'ü etkiliyor mu? Lütfen ayrıntılı bilgi verin, puanım düşüyor, allah kahretsin! Tercihlerin son günü yapılır mı bu!

Arkadaşlar konuya buradan devam ediyoruz. En güncel bilgileri bu başlıktan öğrenebilirsiniz. http://www.akademikpersonel.org/319...gerlilikleri-degistirildi-23-07-2013-a-3.html

aDNA

Profesör
Arkadaşlar yeni üyelikle bilgilerimi baştan girdim, sistemdeki eşdeğerlik hala güncellenmemiş, eski eşdeğerliğe göre veriyor puanınızı.

Öğleden sonra YÖK bir açıklama yapacaktır. Olmadı biz görüşerek sizlere bilgi veririz. Ama Çağrı Merkezi neden güncelleyin diyerek bilgi veriyor?