karaaprens
Öğrenci
çok mantıklı bu tarihten önce alınna puanlar kazanılmış haktır değiştirlemez
inşallah etkilemez...Veremez çünkü ÖSYM önerir YÖK uygular. Yürütme Kurulu Kararı olmadan da Personel Daire kabul etmiyoruz güncelleyin diyemez. Tamamen zamanlama hatası. Başka bir durum yok. Bakalım sizleri etkileyecek mi?
Başvuru sistemi saat kaça kadar açık? 17.00'ye mi yoksa gece 00.00'a mı? Ona göre içimi rahatlatacağım yetişmez diye.
17:30 son sanırım mesaı bıtımı yanıBaşvuru sistemi saat kaça kadar açık? 17.00'ye mi yoksa gece 00.00'a mı? Ona göre içimi rahatlatacağım yetişmez diye.
Arkadaşlar Önemli Bilgi:
IELTS ...ÖNEMLİ !!!
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE IELTS'E GİRMİŞ OLUP EŞDEĞERLİK BAŞVURUSU YAPANLARIN NOTLARI ESKİ TABLOYA GÖRE VERİLİYOR; ANCAK DAHA ÖNCE SINAVA GİRİP BUGUN EŞDEĞERLİK DİLEKÇESİ VERİRSENİZ YENİ TABLO DİKKATE ALINIYOR...KISACA ÖSYM SINAVA GİRİŞ TARİHİNİ DEĞİL EŞDEĞERLİK İÇİN BAŞVURU TARİHİNİZİ DİKKATE ALIYOR...GECEN HAFTA DİLEKÇE VEREN BİR ÖĞRENCİMİZ BUGUN ESKİ TABLOYA GÖRE EŞDEĞERLİK ALDI.
"IELTS sonucunuz gelir gelmez hemen dilekçenizi verin" uyarılarımızın sebebi buydu..
Tercihlerde belirtmiş olmamız dilekçe yerine geçecek mi şimdi?
Demek ki kısmet böyleymiş ya, ben geçen hafta sormuştum forumda dilekçe vermemiz gerekiyor mu eşdeğerlik için diye. Aldığım cevap "hayır sonuç belgeniz yeterli"ydi, demek ki benim için hayırlısı değilmiş bu ÖYP. Silelim tercihleri o vakit
Demek ki kısmet böyleymiş ya, ben geçen hafta sormuştum forumda dilekçe vermemiz gerekiyor mu eşdeğerlik için diye. Aldığım cevap "hayır sonuç belgeniz yeterli"ydi, demek ki benim için hayırlısı değilmiş bu ÖYP. Silelim tercihleri o vakit
Arkadaşlar Önemli Bilgi:
IELTS ...ÖNEMLİ !!!
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE IELTS'E GİRMİŞ OLUP EŞDEĞERLİK BAŞVURUSU YAPANLARIN NOTLARI ESKİ TABLOYA GÖRE VERİLİYOR; ANCAK DAHA ÖNCE SINAVA GİRİP BUGUN EŞDEĞERLİK DİLEKÇESİ VERİRSENİZ YENİ TABLO DİKKATE ALINIYOR...KISACA ÖSYM SINAVA GİRİŞ TARİHİNİ DEĞİL EŞDEĞERLİK İÇİN BAŞVURU TARİHİNİZİ DİKKATE ALIYOR...GECEN HAFTA DİLEKÇE VEREN BİR ÖĞRENCİMİZ BUGUN ESKİ TABLOYA GÖRE EŞDEĞERLİK ALDI.
Hayır yeterli idi ancak eş değerlilik kapsamında sayılması için kazanılmış hak olarak dilekçe ile almanız gerekmekteydi. Sağ gösterip sol vurdular ama bence bu durumu kurtarmanın bir yolu olabilir. Tercih yaptığınız gün bu güncelleme tarihinden önce ise YÖK Yürütme Kurulu Kararı ile geçerli sayılabilir. Bunun üzerine gidebilir Yürütme Kurulu Üyesi Hocalarımızla görüşebiliriz.
peki biz eylül de yüksek lisans ya da doktora için tercih yaparken nasıl olacak ? benim elimde 6=78 olan eşdeğerlilik belgem var. yeni sisteme göre ama tercih yaparken bu puan düşecek ama okulda kayıt için gittiğimde elimde farklı bir sonuç belgesi olacak bunu nasıl ayarlayacaklar ?Arkadaşlar Önemli Bilgi:
IELTS ...ÖNEMLİ !!!
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE IELTS'E GİRMİŞ OLUP EŞDEĞERLİK BAŞVURUSU YAPANLARIN NOTLARI ESKİ TABLOYA GÖRE VERİLİYOR; ANCAK DAHA ÖNCE SINAVA GİRİP BUGUN EŞDEĞERLİK DİLEKÇESİ VERİRSENİZ YENİ TABLO DİKKATE ALINIYOR...KISACA ÖSYM SINAVA GİRİŞ TARİHİNİ DEĞİL EŞDEĞERLİK İÇİN BAŞVURU TARİHİNİZİ DİKKATE ALIYOR...GECEN HAFTA DİLEKÇE VEREN BİR ÖĞRENCİMİZ/ BUGUN ESKİ TABLOYA GÖRE EŞDEĞERLİK ALDI.