O değil de gerçekten bu iş takvimi olayı nasıl olacak. O iş takvimini yok sayma gibi bir durumları var mı. Başta böyle hazırladık ama şimdi vazgeçtik mi diyecekler.
bu tip takvimlerin yıllık planların değiştirilme imkanları var diye biliyorum ama değişseydi şimdiye kadar yeni takvim duyurulmalıydı. yada Eylül gibi açıklama yapacaklar Kasım ya da Aralık diyerek. bu hafta içi yine arayacağım bakalım ne diyecekler.
bnce otomasyon sıstemıne geçilecegı ıcın oncekı takvıme gore cok daha hizli ısleyecek burokrası bu yuzden aralık bıle mumkun ocak ayına sarkmasından endıselenıyorum kii olursa eger 2013 ylsy değil 2014 ylsy olacak
bnce otomasyon sıstemıne geçilecegı ıcın oncekı takvıme gore cok daha hizli ısleyecek burokrası bu yuzden aralık bıle mumkun ocak ayına sarkmasından endıselenıyorum kii olursa eger 2013 ylsy değil 2014 ylsy olacak
Mülakat mümkün değil bana göre. Daha önceki düzenleme mülakat dolayısıyla iptal edilmişti birkaç yıl önce.
Neden şartlar bir türlü açıklanmıyor o zaman.
çünkü Aralık'ta yapmak istiyorlar. bizim isteklerimize göre davranmıyorlar ki. şuan yeni alımlarla uğraşmak istemiyorlar belliki. çünkü geçen yıl kazananların yurt dışı işlemleri ve otomasyon sistemi için uğraşılıyor. bizim beklememiz onların umrunda değil ki neden kendilerini sıkıştırsınlar !
- - - Güncellendi - - -
tabi hala yeni takvim açıklamadılar bir umut aynı sistemle Eylül de olacağını umuyorum.
Şartları açıklasalar da yine uzatabilirler ki isteseler. Yani kontenjanlarla ilgileniyoruz derler. Burs miktarlarıyla uğraşıyoruz derler yine ertelerler Aralık'a. Ama şartları açıklamadıkça acaba kesin değişecek mi de açıklamıyorlar diye düşünüyor insan.
aynı şeyleri bende düşünüyorum açıklanması lazımdı bi taraftan da diyorum oyalamak için çalışmalar sürüyor diyor olabilirler. artık neye inanacağımı nasıl mantık yürüteceğimi şaşırdım mülakat bana göre imkansız. dil şartı çok saçma belki ortalama eklenir ki aslında buda adil değil. Ylsy sonuçta Öyp den farklı bişey alım şartları Öyp gibi olmamalı zaten kazananlar ortalama şartını tamamlıyor. bana nedense şartlar aynı kalacak gibi geliyor. alım şartları için bu kadar uğraşacaklarına keşke kazananların hakları için çabalasalar en azından herkes destekler.
Kesinlikle. Sorunları çözmek istiyorlarsa kazananlara yönelik olmalı bu. O değil de artık telefonları da açmıyorlar demek söylediğinize göre