resmi gazete gece yarısından sonra ilan ediliyor, o nedenle ilanları alan sitelerde gece ya da sabahleyin yayınlıyorlar.
Sağolun Hocam.
- - - Güncellendi - - -
Ben yeni rektöre kaldım da rektörlük seçimleri ile ilgili sorayım:
Geçen hafta yapilan rektörlük atamalarının (Galatasaray Üniversitesinin de içinde bulunduğu atamalar) başvurusunun 22 Şubat'ta son bulduğunu öğrendim. Yani son başvuru ile atama arasında neredeyse 2 ay var. Bu durum genelde böyle mi, yoksa seçim nedeniyle mi biraz sarkmış olabilir?
Daha önce de yazdığım gibi bu süreçte üniversitemizin talep ettiği kadro izinlerinin hepsine olumlu cevap verilmediği söylendi bana. (Belki de izinler alınmıştır. Halihazırdaki rektör de izni alınmış bu kadroların ilanını yeni rektöre bırakmıştır belki de. Ben bana söylenen itibariyle yazıyorum.) Bu izinler yeni gelen rektöre verilir verilmez sizce rektör ilana çıkar mı? Yoksa Aralık ayına mı kalır izni alınmış bu kadroların ilanları?
Sinirlerim çok bozuk gerçekten. Benzer durumlar yaşayan ya da duyan varsa yazarsa çok sevinirim.
- - - Güncellendi - - -
Bundan sonra çıkacak arş gör ilanlarını yaz aylarında görür müyüz? Yoksa ilanlar yine sonbahara hatta Aralık ayına mı kalır? Ne düşünüyorsunuz?
Bence ar. gör. ilanına daha önce çıkmış bir üniversite hemen birkaç ay sonra tekrar ar. gör. ilanına çıkmaz. Ama ilana çıkmamış üniversiteler yaza kadar kadro ilan etmeye devam ederler. Daha önce ilana çıkmış üniversitelerinki evet düşündüğünüz gibi sonbahara belki de aralık ayına kalır bence.