Bu tarz spoilerları "Teras" başlığında yaparsak daha iyi olur çünkü burada yeni bir gelişme mi var acaba diye girip baktığımızda konu ile alakasız bir paylaşım görmek zorunda değiliz diye düşünüyorum. İyi günler.
Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar konu ile ilgili bir sorum olacaktı sizlere. Şu anda yüksek lisans tez aşamasının ilk dönemi yani 3. yarı yılımdayım. Araştırma görevlisi kadrolarına başvurmak için öğrenci olma, öğretim görevlisi kadroları için de mezun olma şartı var. Size sorum şu; azami süre olan 6 yarı yıla kadar uzatsak da araştırma görevlisi kadrolarına başvurabiliyoruz diye biliyorum. Sizce 4 yarıyılda mezun olup öğretim görevlisi kadrolarını takip etmek mi mantıklı, yoksa 6 yarıyıla kadar uzatıp araştırma görevlisi kadrolarını takip edip öyle mezun olmak mı mantıklı? Çünkü istersem 4 yarıyılda mezun olabiliyorum.
İkisinden de çıkan kadro sayısına bağlı,hangisinde daha çok kadro çıkyıyorsa ona yönelin bence. ama eğer öğretim görevlisi ve araş gör olma şansınız eşitse norm kadro vs sıkıntıları da var kafam rahat olsun derseniz öğretim görevlisi daha mantıklı sanki benim görüşüm.
Bu tür kadrolar üniversitelerde rektörlüklere bağlı bölümlerde bulunur. O nedenle myolarda çıkmaz.Ya arkadaşlar yeni yönetmelikten sonra neden hiç tc tarihi ve türk dili alanlarında myo'lara öğretim görevlisi kadrosu çıkmıyor?? Yok mudur aranızda bununla ilgili mantıklı bir açıklaması ya da bilgisi veya tezi, teoremi olan!!
Bu tür kadrolar üniversitelerde rektörlüklere bağlı bölümlerde bulunur. O nedenle myolarda çıkmaz.