YÖKDİL Sınavı

şans

Öğrenci
Arkadaşlar Yökdil sınavı başvurularının bugün başlaması gerekmiyor muydu. Ben sistemde göremiyorum başvuruya açık sınavlarda.
 
A

Akademik Forum

Guest
Yok işte yokk banka/kredi kartı vs. yoook daha ne diye aynı kural züerinden şart koymaya devam ediliyor ki. Yani senin cebinde kartın yoksa sınava da giremezsin öyle demeye getiriliyor. İşsiz güçsüz kendi çabamızla kavrulan insanlar olarak neyiz ki? Ararız birkaç ay öncesinden durumu izah ederek bu şart ile eşitsizlik yaratıldığını söylersin seni pış pışlarlar ileteceklerini söylerler. Sonra mail atarsın uygulayıcı üni.ye bir sessizlik hali.
Arkadaş ben sınava girmek ona göre boyumun ölçüsünü neymiş almak istiyorum. Bir atm ile işi çözebilmek mümkün iken hayır ne istersen karşına çıkar bir hayır. Hayır şu duruma bir çözüm bilen var mı ?
Ramazan günü bütün sinirlerimi resmen galeyana getirdiler. Cümle kurarsam daha sin-kaf'tan günaha yatay geçiş olacak ama aşağıya boşluk koyduğumu farzedin siz benim yerime doldurun, canınız isterse de Ales'in 1 ayda açıklanması planını düşünün büuüklerimizin motivasyon sağlar size eminim.
.......
 

ufb16

Öğrenci
Pearson- My Englishlab

Arkadaşlar Merhaba,

Aranızda daha önceden "Pearson- My Englishlab" ile çalışmış olan var mı? Sizce buradaki ders ünitelerini bitirirsek yökdil/yds için faydası olur mu?

Özel bir dil kursuna başladım ve sınıfta gördüğümüz derslerin dışında bu siteden dersleri takip edip ödevleri vs. yapmamızı istediler.
 
Üst