Yüksek Lisans Başvuruları ve Mülakat Soruları

gbb

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Ankara Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema bölülümünde yüksek lisans bilim sınavında ne tarz sorular soruluyor? yardımcı olabiliecek biri var mı?

A

Arzu 44

Guest
Merhaba

Merhaba arkadaşlar ben yarin mustafa kemal universitesi beden eğitimi bölümünde yüksek lisans bilim.sınavına girecegim ne tür sorular sorulduğunda bilen varmi

A

akademik2534

Guest
Endüstri Mühendisliği YL bilim sınavı

Merhaba arkadaşlar tüm gönderileri okudum ve malesef endüstri mühendisliği yüksek lisans için bilim sınavı hakkında ne bir soru ne de cevap bulabildim. Sakarya ve Kocaelide endüstri müh yl için bilim sınavında nasıl sorular soruluyor bilginiz varsa paylaşırsanız çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

B

Bakaraz

Guest
Eğitim programı ve öğretimi

Eğitim programları bolumu dicle üniversitesi yüksek lisans veya doktora sınavına giren var mı

nergisn

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, gazi üniversitesi çevre bilimleri için yüksek lisans başvurusunda bulundum, bilim sınavı veya mülakat ile ilgili deneyimlerinizi paylaşmanız mümkün mü acaba?

Ayşe.nur

Öğrenci
Merhabalar. Ankara Üniversitesi Dilbilim YL programına başvurdum. İnternette sadece bilim sınavı tarihi görünüyor. Mülakat da yapılıyor mu. Ve bilim sınavı ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Kalemkağıt

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba persembe günü sakarya üniversitesinin hemsirelik yüksek lisans bilim sınavına gireceğim nasıl sorular çıkıyor ayrıntı oluyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

S

Soru

Guest
Yıldız ve İstanbul İşletme Yönetimi Doktora soruları

Merhaba, aynı programlara ben de başvuracağım. Sınavlarına girdiyseniz neler sorduklarını yazabilir misiniz?